PR: Forskel mellem traditionelle penge, DICE og andre kryptovalutaer

Med teknologi, der indleder den moderne økonomi, fortsætter vi med at finde måder at gøre traditionelle valutaer til digitale. Bitcoin i 2009 introducerede for første gang sin kildekode, der medførte en revolution i mikropensionsindustrien. Mens plastikpenge i form af debet- / kreditkort og digitale tegnebøger er blevet bredt vedtaget, modtog kryptokurver almindelig accept, da de tilbød en økonomisk og hurtig løsning til pengeoverførsler over hele kloden. Selvom kryptorummet så flere digitale valutaer, der forsøgte at løse forskellige problemer, stod deres teknologi over for flere ineffektiviteter, der holdt tilbage potentialet for sådanne tokens, der blev vedtaget globalt..

DICE Money, en ny tidsalderkryptovaluta, introducerer en digital økonomi, der ikke kører på en traditionel blockchain-platform, men samtidig bevarer funktionerne og fordelene ved kryptokurver. Fjernelse af ulemper ved den eksisterende ICO-model for fundraising og DICE tilbyder en selvbærende model, hvor brugerne udvinder digitale tokens til støtte for enkeltpersoner, virksomheder og / eller sociale organisationer, der skaffer midler. Der er stadig støj omkring fiat-valuta og digitale tokens, så lad os afkode, hvordan disse værdibutikker adskiller sig, og udforsk yderligere, hvordan DICE Money skiller sig ud, mens vi integrerer de bedste funktioner i begge.

Forskel mellem traditionelle penge og andre kryptovalutaer

Traditionelle penge

Enkelt sagt kan penge bruges til at købe varer eller tjenester og også gemmes eller investeres. Det er i stand til at udføre alle disse funktioner på grund af det trivielle dyder som ‘værdilager’, ‘udvekslingsmiddel’, ‘regningsenhed’ og ‘standard for udskudt betaling.’

Det har desuden altid været bakket op af en central myndighed, hvor dens forsyning er løst af denne højeffektive enhed. Det kan tage en af ​​følgende former-

Reel valuta

Materielle eller immaterielle aktiver, der har en indre værdi, for eksempel guld, kobber, sølv, aktier. Disse aktiver besidder værdi baseret på specifikke målemetoder og -satser.

Fiat valuta

Den mest anvendte form for penge er fiat. I modsætning til ægte valuta understøttes den ikke af et materielt eller immaterielt aktiv og er oftest en papirnota eller en ikke-ædelt metalmønt. Det får værdi, da regeringer erklærer, at det er et lovligt betalingsmiddel, der skal accepteres som betalingsmetode ‘for al offentlig og privat gæld.’ Eksempler inkluderer USD, EUR, GBP og JPY blandt flere andre valutaer. En sådan valuta cirkulerer typisk inden for en bestemt national økonomi og reguleres af en centralbank til at fungere som et pengebrev udstedt af de respektive regeringsmyndigheder.

Digital valuta

Digitale valutaer ligner fiat-valuta, og den kritiske forskel er, at mens fiat-valutaer er håndgribelige, er digitale valutaer immaterielle og har en digital eksistens. Eksempler inkluderer penge i form af debet- / kreditkort, digitale tegnebøger som Paypal og lignende.

Kryptovalutaer

Kryptovalutaer er digitale aktiver og har fået popularitet i nyere tid med eksempler, der inkluderer Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple. De er designet til at blive brugt som udvekslingsmiddel og til sidst erstatte traditionelle penge. Der er ingen central myndighed, der kontrollerer kryptokurver; i stedet er de sikret af kryptografiske algoritmer på tværs af en distribueret hovedbog. Den teknologi, der bemyndiger sådanne valutaer, er blockchain – en offentlig database med finansielle transaktioner.

DICE Penge– Integrering af de bedste funktioner i traditionelle penge og kryptovalutaer:

DICE Money er en ny tidsalderkryptovaluta, der er udviklet til at integrere de bedste funktioner i både kryptokurver og fiat-valuta. I lighed med kryptovalutaer bliver DICE-tokens udvundet (eller oprettet) uden en central myndighed eller pålidelige tredjeparter. Derudover kan DICE-tokens bruges til at købe varer eller tjenester eller endda doneres til sociale formål eller overføres til venner og familie. Ligesom kryptokurver er DICE-platformen også decentraliseret. Det adskiller sig imidlertid ved at være mere effektiv, hurtigere og billigere ved at bruge flere hovedbøger i stedet for en enkelt hovedbog.

I lighed med en fiat-valuta kan ejere på platformen handle i DICE-tokens, selv offline, problemfrit i de butikker, der accepterer sådanne digitale aktiver.

Med lignende funktioner, der integrerer de traditionelle penge og digitale kryptokurver, adskiller DICE sig fra konventionelle kryptokurver på forskellige grunde. I modsætning til kryptokurver, der kræver specialpung til opbevaring, behøver DICE-tokens ikke sådanne tegnebøger og kan gemmes online i form af en binær fil, e-mail eller offline som en trykt note eller USB-flashdrev.

Derudover giver DICE for første gang i cryptoverse-brugere brugere at udvinde DICE-tokens offline, hvilket muliggør mange spændende fintech-muligheder. Med offline minedrift vil brugerne have fornyet sikkerhed med sikrere muligheder uden frygt for crypto-jacking, hvor en anden hemmeligt bruger dine ressourcer til at udvinde kryptovalutaer.

Velegnet til en stødfri adoption som de daglige penge, kan brugerne deltage på den revolutionerende platform, der forenkler indsamling af penge mest økonomisk, samtidig med at de tilbyder en gateway for millioner til at oprette forbindelse på platformen socialt. Kombination af de bedste funktioner i krypto og traditionelle valutaer. TERNINGER har potentialet til at udvikle sig som en universelt accepteret digital valuta sikret ved kryptografi.

Hvis du vil vide mere om DICE, eller hvordan det kan hjælpe din virksomhed med at skaffe penge til at besøge deres internet side eller du kan læse hvidbogen her.

Mediekontakt:

Navn: Dilip Chandar

E-mail:    [e-mail beskyttet]

Websted: www.dice.money

Telegram: https://t.me/DICEMoney

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me