Indiens statsministerium diskuterer deres store krypto-træk med grundlæggerne af Indiens krypto-tyre

Crypto-økosystemet i Indien får stille træk kort efter den historiske afgørelse fra den hæderlige højesteret i Indien.

Faktisk er der ingen tvivl om, at beslutningen om at ophæve kryptobankforbudet bliver en vej frem for internationale investorer og landets egne berømte investorer til at investere i indiske krypto- og blockchain-startups. Ud over dette banede beslutningen også vejen for landets kryptoproponenter i reguleringsregimet til at træde frem med deres kryptoinnovative bevægelse i Indien.

Mens kryptobankforbudscirkulæret, der blev udstedt af Reserve Bank of India (RBI) i 2018, næsten havde dræbt flere kryptovirksomheder og håb om investorer, fjernelse af kryptobankforbudet af Apex-domstolen og en nylig ‘kryptoreguleringsrapport‘Delt af Bloomberg Quint genindførte håbet om kryptoinnovation i landet.

Når det er sagt, er India Crypto Bulls en katalysator for at indføre de milliarder indiske brugere i det nye krypto- og blockchain-økosystem. Indledt af London-baserede Cashaa og en Dubai-baseret O1Ex, er India Crypto Bulls en landsdækkende roadshow, der afholdes i 14 + større byer i Indien. Initiativet ledes af Kumar Gaurav og Gaurav Dubey med en vision om at fremme kryptoinnovationen og bringe masse-kryptooptagelse i den næststørste befolkede nation.

I henhold til den oprindelige plan var India Crypto Bulls planlagt til 15 dage fra 3. april til 24. april i 14+ byer – men med direktiverne fra sundhedsministeriet på grund af den nuværende Corona-pandemi besluttede India Crypto Bulls at udsætte den planlagte begivenhed . Mens de nye datoer stadig overvejes, arbejder holdet bag India Crypto Bulls konstant for at tage kryptooptagelse til de indiske masser.

India Crypto Bulls møder Rajasthan minister

Grundlæggerholdet af India Crypto Bulls havde privilegiet at mødes Amin Pathan, formanden for Dargah-komitéen, Dargah Khwaja Saheb, Ajmer (ministeriet for mindretalsanliggender) og vicepræsident i Rajasthan Cricket Association drøftede hans synspunkter vedrørende kryptoudvikling, investering og innovation i landet. Mødet bemærker, at staten søger at være vært for en konference med deltagere, herunder indiske administrative servicemedarbejdere, der er bekymrede og relevante med nøglespørgsmål vedrørende bitcoin og andre digitale aktiver finansielle tjenester.

Desuden vil den kommende konference i staten af ​​Rajasthan-ministeren også omfatte træningssessioner om overholdelse, hvordan kryptokurrencyinvestering kan modnes, forholdsregler, som en investor skal følge, før de handler eller planlægger at investere i kryptokurrency og flere andre faktorer. Når det er sagt, troede de, at Indiens kryptotyrs roadshow er tæt tilpasset deres vision om at være vært for kommende konferencer.

En sportsmand blev minister og formand for den fromme ‘Ajmer Sharif Dargah’, Amin Ji er en leder at se op til for hans fremtidsrettet og kærlighed til teknologi. Vi er sikre på, at India Crypto Bulls vil være i stand til at sprede den rigtige viden om CryptoCurrency i Rajasthan med en enorm rækkevidde under hans kloge vejledning, sagde Gaurav Dubey, administrerende direktør & Managing Partner, O1ex.

Gentager på en lignende note, siger Kumar Gaurav, grundlægger og administrerende direktør for Cashaa, at;

Jeg fandt Shri. Amin Pathan Ji en inspiration for unge i Indien og ombord, der mistede håbet fra indiske politikere. Efter at have mødt Aminji er jeg overbevist om, at nye teknologier som Blockchain under hans ledelse og med støtte fra BJP vil få den stærke støtte fra indisk regering, udarbejdet Kumar Gaurav og tilføjede, at han også var meget venlig at deltage i min fødselsdagsfest og delte sin vision om korruptionsfrit og ungdomsbeføjet Indien med ICB-hold. Jeg og hele ICB-teamet er glade for at have ham ombord på Roadshow med kryptotyrsindien i Indien.

Derfor blev mødet afsluttet med en futuristisk samtale om crypto-adoption og -udvikling i Indien. Ud over dette inviterede ministeriet India Crypto Bulls til Rajasthan som en måde at understrege på kryptodiskussionen.

Det var et glædeligt møde, ærede Mr.Amin Pathan, og havde en kort diskussion om Trade Dog, sagde Ateeq Farooqui, medstifter, TradeDog. Han var ganske imponeret over den måde, TradeDog leder projektet på og fik nogle meget klare forslag fra ham, som TradeDog i de kommende dage vil implementere i deres system for at give den rigtige viden til deres brugere, og til sidst vil jeg virkelig gerne tak ham for hans værdifulde tid.

Det er værd at bemærke, at det nylige møde med Mr.Amin fandt sted den næste dag af det strategiske møde for roadshow af India Crypto Bulls, der blev afholdt den 15. marts med kryptoledere. Det er værd at bemærke, at de indiske kryptoledere, influencere, projektejere og udvekslingsstiftere proaktivt har bidraget med deres indsigt og meninger om, hvilke skridt der kunne være den næste store ændring for hele det indiske kryptoøkosystem..

I en nøddeskal er India Crypto Bulls med deres tætte interaktion med disse ledere og regulerende myndigheder klar til at bringe den nye bølge af kryptobevægelse i Indien.

Hold dig opdateret om at kende de reviderede datoer for crypto roadshow.

Følg os på sociale medier på – Internet side  Twitter | Facebook | Instagram | Linkedin | Telegram

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me