Bitcoin iskee jalkapallo-, eToro- ja Quantocoin Fostering Crypto’s Global Exposure -tapahtumiin

mainos Phemex

Bitcoin löytää tavan muodostaa yhteys maailmanlaajuiseen urheiluun, se voi olla todella suuri positiivinen, koska kryptot saisivat maailmanlaajuisen huomion. Tämä näyttää tapahtuvan, kun 7 englantilaista Valioliiga-klubia on tehnyt yhteistyötä eToron kanssa seuratakseen salausvaluuttaa pelaajien siirtämisen aikana.

Jalkapallo on kiistatta yksi katsotuimmista ja seuratuimmista urheilulajeista ympäri maailmaa. Klubitason jalkapalloa suosiva fani on vertaansa vailla, etenkin Englannin Valioliiga ja Italian Serie.

eToro tuo bitcoinia jalkapalloon

eToro, joka on maailmanlaajuinen salausvaluuttaympäristö, on aloittanut kumppanuuden seitsemän Premier League -klubin kanssa seuratakseen kryptovaluuttojen käyttöä pelaajakauppojen ja siirtojen aikana. Seitsemän klubia, jotka ovat allekirjoittaneet kumppanuuden, ovat Tottenham Hotspur, Brighton & Hove Albion F.C., Cardiff City F.C., Crystal Palace F.C., Leicester City F.C., Newcastle United F.C. ja Southampton F.C..

Nämä kumppanuudet merkitsevät ensimmäistä askelta tuomalla bitcoinin ja kryptovaluuttojen tarjoama mahdollisuus globaaliin urheilulajiin, kuten jalkapallo. eToro uskoo, että salaus ja sen taustalla oleva tekniikka, lohkoketju, voivat parantaa jalkapalloa ja urheilumaailmaa.

Myös eTorolle näiden seitsemän Premier League -klubin kumppani auttaa saavuttamaan maailmanlaajuisen näkyvyyden laajalla valikoimalla markkinointimahdollisuuksia, kuten ottelupäivän LED-levyt, pelaajien käyttöoikeudet, liput ja digitaaliset oikeudet.

EToron Ison-Britannian toimitusjohtaja Iqbal V. Gandham sanoi:

Tämän päivän ilmoitus on ensimmäinen pieni askel pitkällä tiellä kohti jalkapalloa, joka sisältää täysin blockchain-tekniikan. Koulutus on avainasemassa, jotta teollisuus ymmärtää potentiaalin, joten globaalin näkyvyyden saaminen näiden Premier League -klubien kautta on loistava tilaisuus lisätä tietoisuutta.

“Blockchain tuo läpinäkyvyyttä, mikä tarkoittaa, että se voi parantaa kokemusta kaikille, jotka rakastavat” kaunista peliä “.”  

Pari klubien lausuntoa,

Fran Jones, kumppanuusjohtaja, Tottenham Hotspur F.C. sanoi:

“Olemme sitoutuneet Tottenham Hotspurissa teknologiaan ja innovaatioihin, ja sellaisenaan olemme iloisia voidessamme toivottaa eToron tervetulleeksi kumppaniksi luokassa, joka kehittyy nopeasti.”

Paul Barber, Brightonin toimitusjohtaja & Hove Albion F.C. sanoi:

“Brightonissa olemme ylpeitä siitä, että olemme eturintamassa uusien tekniikoiden ja uusien ideoiden tuomisessa jalkapalloon. Olemme iloisia voidessamme toivottaa eToron tervetulleeksi kumppaniksi, joka voi auttaa meitä ymmärtämään paremmin blockchainin tarjoamia todellisia mahdollisuuksia. “

Barry Webber, kaupallinen johtaja, Crystal Palace F.C. sanoi:

“Blockchain-tekniikka tuo uusia jännittäviä mahdollisuuksia kaikille liiketoiminta-alueille, ja olemme iloisia voidessamme toivottaa eToron tervetulleeksi kumppaniksi, jotta voimme tutkia sen potentiaalia jalkapallossa.”

Jonathan Gregory, kaupallinen johtaja, Leicester City F.C. sanoi:

“Olemme iloisia voidessamme toivottaa eToron tervetulleeksi klubiin virallisena kumppanina, on jännittävää työskennellä tällaisen innovatiivisen johtajan kanssa. Samoin kuin Leicester City, eToro on kunnianhimoinen tuotemerkki, jolla on merkittävä maailmanlaajuinen ulottuvuus, ja odotamme innolla yhteistyötä koko kauden ajan. “

David Thomas, kaupallinen johtaja, Southampton FC sanoi:

“Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa eToron tervetulleeksi klubikumppaniksi. Odotamme innolla yhteistyötä heidän kanssaan ja oppia lisää mahdollisuudesta, jota kryptovaluutta ja blockchain-tekniikka voivat tarjota jalkapallossa. “

Lue myös: eToro käynnistää salausvaihto kilpailemaan tärkeimpien alustojen kanssa

Italian Serie League noudattaa myös kryptovaluuttojen käyttöä

Sky Sportsin julkaiseman raportin mukaan Serie C: ssä pelaava Rimini-jalkapalloseura myytiin Heritage Sports Holdingsille, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien yritykselle, joka käsittelee investointeja urheilumaailmaan kryptovaluuttoina. Ensimmäistä kertaa Italiassa maksu suoritetaan kryptovaluutalla Quantocoin-kumppanuuden ansiosta.

Vahvistus tuli suoraan Riminin presidentiltä Giorgio Grassilta, joka sanoi lehdistötilaisuuden aikana:

“Neuvottelut tämän ryhmän kanssa ovat jatkuneet pari kuukautta […]. Heritage Sports Holdings ja kumppaninsa Quantocoin yrittävät tuoda joukkueelle ja kaupunkiin uusia ideoita ja synergioita urheilun, tuotemerkin ja teknologian näkökulmista. Heritage Sports Holdingsin osallistuminen on innovatiivista, kun otetaan huomioon sen salausmaksujärjestelmä (QTCt) ja lohkoketjutekniikan käyttö, jonka suhteen Heritage Sports Holdings on jo eturintamassa muissa maissa. […] Tämä kauppa tulee jalkapallohistoriaan ja tuo erittäin tärkeän resonanssin Riminin kaupunkiin. Heritage Sports Holdings on osoittanut viime viikkoina suurta kiinnostusta Rimini-brändiin ja innovatiiviseen lähestymistapaan jalkapalloon. Uudet jäsenet arvostivat Rimini F.C: n avoimuutta. (sama läpinäkyvyys, jota käytämme tällä hetkellä kertomalla teille näistä tapahtumista), sen taloudellinen kestävyys, alueellisuus, sitoutuminen solidaarisuusmaailmaan ja myös kriittinen massa, jonka maailmamme ilmaisee kaikkien sidosyritysten kanssa “.

Blockchainilla on valta muuttaa jalkapallon liiketoimintadynamiikkaa. Se on win-win-tilanne molemmille. Ja se ei vain siirrä ikkunoita ja osuuksien myyntiä, mutta tulevaisuudessa blockchain ja kryptovaluutat voivat sisältää lippujen mainontaan liittyviä kysymyksiä, läpinäkyvyysongelmia ja takuun aitoudelle tuotteille.

Seuraavatko myös muut urheilulajit klubijalkapallojoukkueiden esimerkkiä? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me