Bitcoin ja Crypto Events India puuttuvat kiellon aikana – tässä on kohokohta

mainos Phemex

Salausyhteisö paitsi Intiassa, myös kaikkialla maailmassa iloitsee Intian Apex Courtin päätöksestä sallia pankkipalvelut kryptovaluuttayrityksille.

Kuten CoinGape kertoi vuonna 2018, ilmoitus kiellosta 5. huhtikuuta 2018 tuli järkyttäväksi koko teollisuudelle. Kielto oli keskuspankin mielivaltainen päätös, ja kuten korkein oikeus eilen vahvisti, perustuslain vastainen.

rbi pyöreä salauskieltoRBI-kiertokirje, joka ilmoitti pankkipalvelujen kiellon riskipääomayrityksille

Intian Internet- ja mobiililiitto (IMAI) on johtanut pitkää taistelua. pörssin omistajien ja sijoittajien lisäksi myös parlamentin edustajat.

20 kuukautta on pitkä jakso Bitcoin- ja kryptovaluuttamarkkinoilla. Paljon on muuttunut sen jälkeen. Jälkikäteen hinnanmuutos välttäisi todennäköisesti tappiot altcoin-markkinoilla. Myös maan yritykset kaipasivat tässä vaiheessa saavutettua edistystä.

Vaaka-ilmoitus ja epäonnistuminen

Facebook ja 27 johtavaa FinTech-yritystä, kuten MasterCard, PayPal, Uber, Vodafone, eBay ja niin edelleen, ilmoittivat aikovansa käyttää ‘FIAT-valuutan koria’ – Vaaka virtuaalimaksuihin.

Se oli yksi johtavista tekijöistä vuoden 2019 alussa ajetusta salaushärästä sen jälkeen, kun Facebook ilmoitti asiasta kesäkuussa 2019.

Sosiaalisen median jättiläinen yritti hallita maksualaa käyttämällä ”stablecoinia”. Vaaka suunnitteli uuden omaisuuden luomista lisäämällä sekoitukseen useita FIAT-valuuttoja (USD, EUR, JPY), jotta se saisi vakautta..

Suunnitelmat saivat kuitenkin hallitusten vastarintaa ympäri maailmaa. Faceookin perustaja Mark Zukerberg ja David Marcus, muodollisesti PayPalin ja Libra Associationin johtajan kanssa, kutsuttiin jopa Yhdysvaltain senaatin taloon tiedottamaan heille suunnitelmista.

Lopulta Yhdysvaltojen, Euroopan, Japanin ja niin edelleen hallitukset välttivät hanketta sillä perusteella, että rahavoiman on oltava keskuspankkien, ei yksityisten yritysten, etenkin Facebookin, hallussa..

Institutionaalinen kasvu

Positiiviset intiaanit todennäköisesti menettivät olivat institutionaaliset muutokset Bitcoinin ympärillä. Johdannaismarkkinoiden ja institutionaalisten säilytysmarkkinoiden kasvu tänä aikana on ollut positiivinen voima laskea.

Hyvin odotettu Bakkt, säännelty pörssi, joka tarjoaa Bitcoinin fyysisen toimituksen, syntyi lopulta myös. LedgerX, TD Ameritrade, ErisX, Coinshares olivat joitain muita säänneltyjä yrityksiä, jotka ottivat käyttöön Bitcoinin ja muutamia muita kryptovaluuttoja..

Johtavat säilytysalustat, kuten Gemini ja Coinbase Custody, sekä Fidelity saivat lisenssit ja luvan sääntelyviranomaisilta Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Erityisesti New Yorkin osavaltion rahoituspalvelujen osastolta (NYDFS), joka on kaikista tiukin.

Greyscalen ja VanEckin johtamat sijoitusrahastot toivat markkinat yhden askeleen lähemmäksi ETF: ää. SEC: n hyväksyntä on kuitenkin vielä kesken.

Huijauksia

Siitä huolimatta myös Bitcoin- ja kryptovaluuttamarkkinat ovat täynnä huijauksia ja vaihtohakkereita. Suhteellisen pienen markkinaosuuden vuoksi huonoilla toimijoilla on huomattava vaikutus markkinoihin. Kiellon aikana markkinat menettivät yli 5 miljardia dollaria hakkeroinneista, huijauksista ja muista epäonnistumisista.

Tutkimusraportin mukaan pelkästään vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä noin 1,2 miljardin dollarin arvoiset kryptovaluutat putosivat huijauksiin. Se alkoi QuadrigaCX: ssä kadonneiden Bitcoinsin paljastamisesta omistajan epäilyttävän kuoleman jälkeen.

Itse Intiassa rikosrengas, joka meni pieleen pieleen, johti ilmeisesti 6000 BTC: n menetykseen ikuisesti. Lisäksi myöhemmin toisella ja kolmannella vuosineljänneksellä 2019 PlusToken-huijaus, joka oli noin 3 miljardia dollaria, hallitsi hintatoimia markkinoilla.

Viime aikoina sen perustajien Fcoin-huijaus oli räikein, joka kiinnitti yhteisön huomion.

Hintavertailu

Hintojen osalta ei kuitenkaan ole juurikaan muuttunut Bitcoinin suhteen, vaikka w.r.t. hinta-ajatukset – paljon.

Hintaluokka ilmoituksen ajankohdasta varsinaiseen kieltoon, jolloin intialaisia ​​salausyrityksiä pyydettiin lähinnä sulkemaan myymälä, on samanlainen kuin nykyinen hintaluokka. Korkein ja matala tuona aikana olivat 10000 dollaria ja 5800 dollaria.

btcusd viikkokaavioBTC / USD: n viikkokaavio Coinbasesta (TradingView)

Kiellon asettamisen jälkeen kauppiaat kuitenkin välttivät / jättivät huomiotta vuoden 2018 karhumarkkinat, joissa hinnat putosivat alhaiseksi 3150 dollariin.

Lisäksi vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä se nousi jälleen eksponentiaalisesti ja nousi korkeimmillaan noin 14000 dollariin. Parabolan korjauksen alin arvo oli 6500 dollaria marraskuussa 2019. Se on ollut noususuunta siitä lähtien..

Viime aikoina Bitcoinin hinta on ollut $ 8500- $ 9,500 -testaustukea ja vastustuskykyä nousutrendille ennen puolittamista. Bitcoin Halving on seuraava iso tapahtuma, joka on tällä hetkellä vahva perustekijä markkinoilla. 

Lisäksi altcoinit ovat menettäneet paljon arvoa sen jälkeen. Esimerkiksi. Ethereum ja XRP ovat laskeneet yli 70% ajanjakson korkeimmasta. Sijoittaminen altcoineihin voi olla erittäin kannattavaa. Siihen liittyvä riski on kuitenkin edelleen korkea suhteellisen alhaisemmilla hinnoilla.

Viimeisenä mutta vähäisimpänä, Bitcoin on saavuttanut merkityksen korreloimattomana, turvasatamana. Vaikka tuomaristo on edelleen poissa, Bitcoinin hintatoiminta maailmanlaajuisten tapahtumien, kuten Yhdysvaltain ja Kiinan kauppasodan, Hongkongin mielenosoitusten, Yhdysvaltain ja Iranin konfliktien aikana, ja nyt, koronavirus on ollut merkittävä.

Kuinka luulet, että Intian 1,2 miljardia kansalaista voi tuoda muutoksen salausmarkkinoille? Ole hyvä ja jaa mielipiteitäsi kanssamme. 

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me