Onko Facebookin menneisyyden vaaka tulevaisuuden? Tunne täällä!

Onko joku unohtanut Facebookin Cambridge Analytica -skandaali tietosuojasta? Jos et ole, senaattikomitea tutkii tapausta edelleen.!

Kuten me kaikki tiedämme, Facebookia ovat vuosien ajan vaivanneet skandaalit – joskus vaalien puuttumisesta, sitten toisinaan huolta yksityisyydestä. Kaikesta huolimatta Facebook päätti käynnistää kryptovaluutan, Vaaka-kolikon, jota lainsäätäjät eivät sulaneet.

Vastaavasti lainsäätäjät eivät ole vieläkään valmiita hyväksymään sitä tosiasiaa, että Facebook aikoo mullistaa nykyisen rahamuodon ja toivoo helpottavansa avointa pankkijärjestelmää pankkitilille ja alipankille.

Facebookiin on nyt vaikea luottaa!

kuulo asetettiin 16. heinäkuuta 2019 Capitol Hillille Washington DC: ssä, jossa Calibran toimitusjohtaja David Marcus esitteli todistamaan Facebookin suunnitelman tulevasta kryptovaluutasta, Vaaka, kyseessä oleva yksityisyys ja monet muut näkökohdat. Vain muistutuksena: Vaaka on vakaa kolikko, jota tukee konsortio yrityksiä, kuten PayPal, MasterCard, eBay, Visa, Vodafone ja paljon muuta – kun taas Calibra on digitaalinen lompakko, jonka avulla voit tallentaa, siirtää ja ostaa Vaaka-kolikkoa.

Mr. Marcus ennen senaatin kuulemistilaisuutta toimittaman todistusasiakirjan mukaan Facebook Inc. ei ole osallisena Libran taloudellisissa näkökohdissa – samasta keskusteltiin kuulemistilaisuudessa. Mr.Marcus vaati, että käyttäjän taloustiedot ovat saatavilla vain Calibra-lompakossa ja Facebookilla ei ole pääsyä käyttäjän tietoihin tai taloudellisiin tietoihin – lisäksi se lisää, että Facebook Inc. on vain yksi Libra-yhdistysten jäsenistä aivan kuten muutkin yksityiset pelaajat; eBay, Vodafone jne. Niille, jotka eivät tiedä, Libra Association on voittoa tavoittelematon järjestö, joka on suunniteltu Vaakoille ja jota tukevat useat yksityiset yritykset eri toimialoilta, kuten televiestintä, rahoitus, vakuutukset, media ja paljon muuta..

Senaatin kuulemispäivä 1 avaa tietosuojaongelman

Kuulemispäivän 1 aikana Lars Seier Christensen, joka on Concordiumin, maailman ensimmäisen ID / KYC-valmiin liiketoiminnan lohkoketjuverkoston puheenjohtaja, toteaa, että yksi avainkysymyksistä perustuu siihen, että Libraan ei luoteta, on “turvallisuus”, joka vaihtelee kansallisesta turvallisuudesta sijoittajansuoja.

Samoin senaattori Sherrod Brown ilmaisi huolensa;

Yritys oli osoittanut “skandaalin jälkeen skandaalin jälkeen, ettei se ansaitse luottamustamme”.

Jatkuvassa keskustelussa Mr.Brown toteaa, että olisi “harhaluuloa” ajatella, jos henkilö voi luottaa sosiaalisen median yritykseensä “kovalla työllä ansaitulla” rahallaan. Vaikka Facebook visioi auttaakseen pankkitiliä pankkitilassa, Mr.Brown huomauttaa sen;

“Olisimme hulluja antaaksemme heille mahdollisuuden antaa heidän kokeilla ihmisten pankkitilejä.”

Facebookin aiemmat arvet ovat edelleen näkyvissä. Pahin muisti Cambridge Analytican yksityisyydestä Facebookissa on aivan liian vaikeaa hieroa, mikä johti toiseen senaattoriin. Republikaanien senaattori Martha McSally ilmaisi huolensa seuraavasti: “En luota teihin”. Hän sanoi;

“Talosi siivoamisen sijaan aloitat uuden liiketoimintamallin.”

Mr.Marcus yritti selittää, kuinka Facebook pitää sosiaalisen verkostonsa vaakojen kanssa. Hän sanoi: “Facebookilla on vain yksi ääni”.

“Tapa, jolla olemme rakentaneet tämän, on erottaa sosiaaliset ja taloudelliset tiedot, koska olemme kuulleet äänekkäästi ja selvästi, että he eivät halua näiden kahden tyyppisten datavirtojen olevan yhteydessä toisiinsa, joten näin järjestelmä on suunniteltu”

Olipa tapaus mikä tahansa – koko kuulemistilaisuus asetti Facebookin Vaaka-ongelman. Kuulemistilaisuuksien mukaan herra Marcus seurasi sävyään selittäessään Vaaka avoimen lähdekoodin ja kryptovaluutta-alustana. Toisaalta Calibra on digitaalinen lompakko, mutta se on tällä välin Facebookin tuote, joka on ylivoimaisesti tehokkain sosiaalinen verkosto. Yksi senaattori osoitti Marcukseen sanoen “et tee tätä huvin vuoksi”.

Vaikka Facebook aloitti suunnitelman Yhdysvalloissa, se saa tervetullut siirron myös muista maista, kuten Sveitsistä. Tämä on aivan totta, kun todistan Mr.Marcuksen todistavan asiakirjan, jossa tämä määriteltiin seuraavaksi;

Olen ylpeä siitä, että Facebook on aloittanut tämän työn täällä Yhdysvalloissa, Marcus kirjoittaa. Uskon, että jos Amerikka ei johda innovaatioita digitaalisen valuutan ja maksujen alueella, muut johtavat.

Facebookilla on 5 miljardin dollarin sakko

Lisäksi on syytä huomata, että raportit, joissa korostetaan “Federal Trade Commission (FTC)”, ovat hyväksyneet noin 5 miljardin dollarin sakon Facebookissa Cambridge Analyticalin tietosuojaloukkauksista. Rhode Islandin demokraatti edustaja David Cicilline toteaa tästä; “FTC antoi Facebookille juuri joululahjan viiden kuukauden Earlille”.

“On hyvin pettymys, että niin valtavan voimakas yritys, joka on törmännyt niin vakavaan väärinkäytökseen, saa iskuja ranteeseen.”

Marcus vastasi tiistaina 16. heinäkuuta 2019 pidetyssä kuulemistilaisuudessa esiin tuotuun skandaalikysymykseen, että “tiedämme, että meidän on käytettävä aikaa tämän oikeuden saamiseksi” – hän todistaa jälleen parlamentin finanssikomitean keskiviikkona (17. heinäkuuta 2019) päivälle 2.

Yhdistämällä kuulostelujen sekalaiset lausunnot – sekä tekniikan aivoilta että niiltä, ​​jotka julmasti ilmaisivat suoran epäluottamuksensa Facebookiin, sen jännittävään odottamiseen ja kiinni ottamiseen seuraavan päivän kuulemistilaisuuteen ja sen tulokseen.

Mitä seuraavaksi?

Vaikka Mr.Marcus yritti parhaansa mukaan selittää, kuinka Facebook ei ole lainkaan mukana Vaaka- ja Calibra-tiedoissa käyttäjän tietojen suhteen, on melko vaikea uskoa facebookiin nähdessään sen aiemmat tiedot. Itse asiassa heinäkuun alussa Mr.Marcus totesi, että “käyttäjän ei tarvitse luottaa Facebookiin käyttääksesi Vaaka”.

Bottom line: Sinun ei tarvitse luottaa Facebookiin saadaksesi Libra-edun. Ja Facebookilla ei ole mitään erityistä vastuuta Vaaka-verkostosta ”, Mr.Marcus sanoi. “Mutta toivomme ihmisten vastaavan myönteisesti Calibra-lompakkoon. Olemme olleet selkeästi lähestymistavassamme taloudellisten tietojen erottamiseen ja noudatamme sitoumuksiamme ja työskentelemme ahkerasti todellisen hyödyllisyyden tarjoamiseksi. ‘

Kuitenkin, saako Facebook menestystä Yhdysvalloissa vai ei, on vielä ajan kysymys. Äskettäin analyytikko Brent Thill Jefferiesistä toteaa, että “ei ole väliä, epäonnistuvatko Facebookin vaaka. Herra Thill toteaa että

“Hän ei usko, että Facebookin Vaaka menestyy paljon Yhdysvalloissa, koska 80% Yhdysvaltain Facebookin käyttäjistä ei ole kiinnostunut digitaalisesta valuutasta.”

Mikä on Libran seuraava luku mielestäsi, kun otetaan huomioon, että Facebookilla ei ole selkeää tietosuojaa käyttäjän tietojen suhteen. Luuletko, että se saa positiivisia huomautuksia Yhdysvaltain sääntelyviranomaisilta tai kovaa kritiikkiä, joka sai Facebookin päättämään seuraavasta liikkeestään? Kerro meille mielipiteesi alla olevasta kommentista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me