Pteria Review: Transformering af underholdnings- og spiløkosystemet gennem dets DAO

Fremgangen af ​​decentrale økonomier på tværs af kryptovaluta-økosystemet sætter grunden til, at disse samfund begynder at styre sig selv – spil er et af nøgleområderne. Pteria, en decentraliseret autonom organisation (DAO) bygget oven på Ethereum blockchain, sigter mod at decentralisere NFTs-markedet fuldstændigt, der kun blev lanceret for et par dage siden.

På sin hjemmeside er Pteria beskrevet som:

“Et styringstoken inden for en DAO, der styres gennem Aragon-protokollen og er bygget oven på Ethereum, hvor alle transaktioner finder sted on-chain.”

Platformen sigter mod at skabe et decentraliseret styringssystem, hvor brugere af Pteria-tokens kan rejse forslag og stemme om økonomiske beslutninger, der berører dem.

Pteria DAO: Oprettelse af nye decentrale samfund

Som nævnt ovenfor er Pteria, administreret af Aragon-protokollen, en relativt ung Ethereum-baseret platform, der kører et token inden for en DAO. DAO blev lanceret for to uger siden, så brugerne kunne deltage i beslutningsprocessen og rejse forslag om udviklingen af ​​DAO.

Brugere med mindst 1000 PTERIA (~ $ 200 i skrivende stund) i deres tegnebøger kan stemme på forslag med 1 token, der repræsenterer 1 stemme.

DAO er bygget som en uafhængig platform til enhver tredjepart, der integrerer PTERIA-token. DAO bidrager til den decentrale spilindustri gennem sit oprindelige token, Pteria (PTERIA), hvilket skaber en ny måde for brugerne at tjene penge på ikke-svampelige tokens, kort NFT’er.

Pteria i spilbranchen

Pteria DAO er bygget med fokus på spilindustrien – specifikt den mobile spilindustri. På trods af at det kun blev lanceret for to uger siden, har Pteria-teamet allerede oprettet et web af verdensomspændende påvirkere for at skubbe til decentral styring i spilbranchen gennem PTERIA-token.

PTERIA-token er designet til at blive integreret af tredjeparts-spilapplikationer “som et funktionelt værktøjstoken”. DAO, der kontrollerer tredjepartsprojektet ved hjælp af PTERIA-token, har stemmeret og træffer beslutninger om tildeling af budgetter til nye projekter.

Ifølge den officielle hjemmeside vil DAO vælge projekter baseret på tre nøglekarakteristikker, nemlig:

“Projekter, der (1) har en høj token-forbrændingskapacitet, (2) tilhører underholdningsverdenen (med forrang for projekter, der vedrører mobilspil), og (3) har en forud etableret aktiv brugerbase.”

Spilmarkedet sigter mod at drage fordel af PTERIA-tokens likviditet, når markedet vokser. Pteria forbereder sig på dette med en ny måde for brugere at tjene penge på decentraliserede tokens, NFT’er i spillet.

Pteria token lancering og distribution

For at støtte Pteria DAO- og tredjepartsprojekter blev PTERIA lanceret med en samlet forsyning på 21 millioner ERC 20-tokens. Token fungerer som et funktionelt værktøjstoken til tredjepartsprojekter og som et styringstoken, der giver brugerne mulighed for at træffe fremtidige økonomiske beslutninger om Pteria DAO.

Som nævnt før stemmer DAO om tildelingen af ​​tokenbudgettet til airdrops og tredjepartsprojekter med forrang til underholdning (mobilspil) og finansieringsprojekter. Af 21 millioner PTERIA-tokens, 13,8 millioner tokens opbevares i lock-up og optjeningsperiode, 3 millioner tokens reserveret til tredjepartsprojekter, 2,2 millioner reserveret til Wallem-aftalen (forklaret nedenfor), 1 million tokens til teknisk support og yderligere en million til poollikviditet og markedsføring.

Forbrændingsprocessen

Pteria brænder en del af de 21 millioner PTERIA-tokens lidt for at reducere udbuddet og øge værdien af ​​de resterende tokens. Som forklaret nedenfor er Wallem-gaming-projektet en nøglebrændingsplatform for Pteria, der bruges til at deltage i platformens begivenheder, og også ubrugt NFT på tredjepartsprojekter vil blive brændt.

I alt 70.626 PTERIA er blevet brændt i skrivende stund gennem Wallem begivenhedsgebyrer og Pewdiepie NFT salg (også forklaret nedenfor).

Wallem-aftalen

Wallem er den første tredjepart, der integrerer PTERIA-tokens i sit økosystem. Dette er en mobilapplikation, der er tilgængelig på både iOS- og Android-smartphones, der giver brugerne mulighed for at deltage i begivenheder, der giver dem en chance for at vinde virkelige produkter såsom gavekort, telefoner, køb i spillet osv. Projektet blev for nylig fremmet af YouTube-superstjerne, Pewdiepie, der kan prale af over 107 millioner tilhængere, lancerer en Pewdiepie NFT i processen.

DAO har doneret 2,2 millioner PTERIA-tokens til Wallem, der tilbyder værktøj som et samleobjekt på spilplatformen. Augmented reality-spillet giver brugerne mulighed for at søge og samle tokens på tværs af deres GPS-kort. De tokens, der bruges til at deltage i spillet, samles derefter i spillet og brændes, hvilket reducerer udbuddet på tredjepartsprojektet.

“Når den donerede forsyning af Pteria løber ud, bliver Wallem nødt til at købe mere Pteria på markedet for at genopbygge sin forsyning.” – Pteria officielle hjemmeside

Afsætningsprocessen

Pteria DAO giver også brugerne mulighed for at placere deres tokens, der giver et årligt renteafkast på 24%, hvis de er sat i mindst 12 måneder, og de deltager i afstemningsprocesser. Når de er sat, modtager brugerne deres tokens og renter i det følgende år “med renter, der skal betales i 3., 6., 9. og 12. måned.”

Indsatsmekanismen tilskynder brugerne til at holde deres mønter i rentebærende konti, hvilket reducerer den cirkulerende forsyning – og igen øger værdien af ​​tokenet.

Konklusion

Pteria DAO og token starter en ny måde for spilbranchen at træffe beslutninger om styring og tilskynde brugerne til at bruge platformen. Med Wallem og Pewdiepie, der leder integrationen af ​​tokenet, er der flere spilplatforme, der følger, hvilket reducerer den cirkulerende forsyning gennem en “konstant token-burn under normal flow” af transaktioner.

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me