Sådan starter du en karriere inden for Blockchain-teknologi?

De sidste par år har været begyndelsen til en ny æra, der er inspireret af udviklingen af ​​en hidtil uset teknologi kaldet Blockchain-teknologi. Når du hører udtrykket blockchain, hvad er det første, du kommer til at tænke på? Nå, de fleste af os forbinder muligvis blockchain til kryptokurver, som Bitcoin og Etherium. Selvom det er rigtigt, at blockchain først blev udviklet til at tage højde for Bitcoin – den mest populære kryptokurrency, har den også forskellige andre anvendelser, som de fleste ikke ved om.

Hvad er blockchain-teknologi?

For dem der ikke ved hvad blockchain betyder, er det en distribueret database, der kan gemme enhver form for post. Det bedste ved det er, at brugerne kun kan redigere de dele, de ejer, hvilket gør teknologien meget sikker. Mens det er sikkert, er det også gennemsigtigt, da alle med adgang kan se, hvad der er gemt. Blockchain-teknologi, som først blev udviklet til at beskytte kryptokurverne, har nu udvidet sig ud over den finansielle sektor, og mange brancher undersøger, hvordan man kan bruge blockchain til at hjælpe dem. Her er nogle tilfælde, hvor blockchain-teknologi anvendes:

 • Det bruges til at føre digitale optegnelser.
 • Anvendes i interorganisatorisk datastyring.
 • Brugt af aktiemarkedsregulatorer til at godkende transaktioner gennem overholdelsesregime.
 • Finansielle institutioner bruger det til revisionsspor.
 • Det bruges som en platform til smart kontraktering.

Hvorfor vælge en karriere inden for blockchain?

Den aktive omfavnelse af blockchain-teknologien på tværs af forskellige brancher har været med til at gøre blockchain populær. Det har også skabt mange jobmuligheder for folk, der kan arbejde på teknologien. I henhold til rapporter fra Upwork – et verdensomspændende freelance-websted, var blockchain øverst i 20 hurtigst voksende færdigheder på upwork.

En anden undersøgelse fra TechCrunch viste, at karrierer relateret til blockchain stiger hurtigt, og de er den næst hurtigst voksende karrieremulighed på arbejdsmarkedet. Mens der er stigende muligheder i blockchain-teknologien, kan det være sikkert at sige, at det stadig er en ny karrierevej. På grund af de teknologiske fremskridt er det måske ikke forkert at sige, at blockchain er en revolutionerende teknologi, der kan drive fremtiden. Derfor er det det bedste tidspunkt at lære om teknologien og starte din karriere inden for blockchain der viser en masse løfter for fremtiden.

Sådan starter du din karriere inden for Blockchain-teknologi?

Nu hvor du ved om blockchain-teknologi, dens anvendelser og antallet af muligheder, den kan give, vil du måske gøre en karriere i blockchain-branchen. Nå, hvis det er tilfældet, her er hvordan du kan starte din karriere inden for blockchain:

 • Bliv uddannet i blockchain-teknologi

Da blockchain-teknologi stadig er meget ny, skal folk, der leder efter en karriere inden for teknologien, forstå teknologiens nuancer. Den bedste måde at gøre det på er ved løbende at forbedre dine færdigheder, og da blockchain også udvikler sig hurtigt hver dag, er det afgørende at holde dig opdateret med alle de seneste opdateringer og fremskridt inden for området. Derfor kan det være en god idé at blive uddannet i teknologien og dens nuancer. Her er de ting, du har brug for for at få dig selv uddannet til at starte din karriere i blockchain-branchen.

 • Forstå de grundlæggende elementer i blockchain-teknologi

I modsætning til andre teknologier, der trives i dag, kommer blockchain med en unik værdiproposition. Derfor er grundlæggende forståelse af blockchain afgørende for at starte din karriere inden for teknologien. Du skal kende funktionerne i blockchain-teknologi, herunder Smart Contracts, decentralisering og Daps, som er vigtige for at starte en karriere i blockchain-branchen.

Den bedste måde at lære det grundlæggende at lære er at vælge en blockchain certificering træningskursus. Certificeringskurser er også bedre end at gå til en formel uddannelse, der kræver, at du deltager regelmæssigt i klasser.

 • Bliv trænet i kryptografi

Da verden bevæger sig fra mere af en fysisk sfære til at blive en digital sfære, er kryptografi blevet mere markant. Blockchain afhænger stærkt af kryptografi for at lette beskyttelsen af ​​digitale aktiver, hvilket er en af ​​de vigtigste ting, som den distribuerede hovedbogsteknologi gør. Derfor får du en start i at blive uddannet i kryptografi for at komme ind i blockchain-industrien. Du kan lære kryptografi gennem forskellige online certificeringskurser, der er tilgængelige i dag.

 • Få viden om Distributed Computing Theory og hvordan den fungerer

Sikkerhed og pålidelighed er i dag blevet de to vigtigste faktorer, der har indflydelse på organisationer, brugere og verden som helhed. Der har været mange undersøgelser for at finde en løsning, der kunne give sikkerhed og pålidelighed, og distribueret computing har vist sig at være en af ​​mulighederne. Det har bestemt hjulpet blockchain med at blive sikker, hurtig og pålidelig. Selvom distribueret databehandling langt fra er en raffineret praksis, er det vigtigt, at du kender til det, da det kan hjælpe dig med at udvikle løsninger på de problemer, du kan støde på i fremtiden.

 • Deltag i blockchain-samfundet

Cryptocurrency og blockchain har mange succesrige samfund, der promoverer den nye teknologi, samtidig med at de hjælper deres vækst og popularitet. I dag kan du finde adskillige kryptokurrencyprojekter, der fungerer som en arbejdsmekanisme for de studerende, der lærer og studerer blockchain-teknologi. Du kan bruge disse projekter til at finpudse dine færdigheder inden for blockchain-teknologien, som også giver dig mulighed for at netværke og engagere dig med de mennesker, der allerede arbejder i marken. Det er en fantastisk måde at vide mere om blockchain-industrien, og hvordan du kan starte din karriere i den.

 • Opret din egen blockchain karrierevej

Det siger sig selv, at der i øjeblikket er mange jobmuligheder i blockchain-branchen, og at der vil være flere muligheder, som tiden løber forbi. Imidlertid er job ikke det eneste, som blockchain-teknologien rummer. Det kan give de mennesker, der studerer teknologi, en stor chance for at skabe deres egen karrierevej.

Her går du, dette er nogle af de bedste måder, der kan hjælpe dig med at starte din karriere i blockchain-branchen. Utvivlsomt har fremtiden mange interessante muligheder for folk, der kender og arbejder i blockchain-branchen. Derfor kan det være rigtigt at sige, at det er på høje tid, at du følger denne teknologi og griber de muligheder, der kommer din vej med begge hænder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me