Tech i morgen starter i dag: Oprettelse af en Blockchain-drevet by

2017 betragtes bredt som begyndelsen på blockchain-æraen. Selvom selve konceptet blev født i 2008 med fremkomsten af ​​Bitcoin, var det 2017, da blockchain-feberen brød ud: tusinder af virksomheder, fra små start-ups til high-tech giganter som IBM, Microsoft, Rakuten og Telegram, sluttede sig til teknologiløbet.

Efter at være blevet viral omfatter blockchain nye sfærer og udvikler sig til nye former. Da det for et år siden handlede om at udvikle enkeltprodukter baseret på decentralisering, tør nu blockchain-evangelisterne drømme om globalisering og oprettelse af hele kryptouniverset. Eller i det mindste et sted som en by drevet af decentralisering, gennemsigtighed og kryptokurver.

På jagt efter mistet Atlantis

Hvis du har forestillet dig en by med en gylden statue af Bitcoin, der står på torvet, skal vi forsikre dig om, at det ikke er hvad vi mener. Skønt ganske nylig har et kæmpe Bitcoin-logo stolt skinner på den schweiziske nationalbank lige i centrum af Zürich. Stadig krypto-entusiaster over hele verden drømmer om en by, hvor alle kunne få adgang til nødvendige produkter og tjenester på en måde, der er praktisk for ham – med de sædvanlige kontanter, et bankkort eller innovative digitale valutaer. Dette gør kerneværdien for blockchain-fortalere – friheden fra det ekstraordinære behov for kun at bruge de traditionelle penge.

Kryptobyen er ikke så meget som en egentlig byafvikling, men mere som en avanceret infrastruktur, som indehaverne af virtuelle mønter mangler i. Forestil dig, at der i første kvartal af 2018 er mere end 23 millioner blockchain-tegnebøger over hele verden! Men for deres ejere er kryptokurver for det meste et middel til at akkumulere formue snarere end til reel brug. For at drage fuld fordel af digitale valutaers nytte er det nødvendigt at have den rette infrastruktur – ikke spredt rundt om i verden, men koncentreret ét sted.

Retning bestemt

Ideen om at oprette en kryptoby er ikke så utopisk, som det kan synes ved første øjekast. I mange lande, herunder USA, Storbritannien, Schweiz og andre europæiske stater, i den asiatiske region, er der allerede butikker, caféer og hoteller, der accepterer kryptovalutaer som betaling. Blockchain-entusiaster har endda oprettet verdenskortet over steder, hvor du kan gå, kun med en kryptotegnebog i din “lomme”. Antallet af virksomheder, der er venlige over for digitale valutaer, er stadig lille, men vokser støt. Når alt kommer til alt, som den grundlæggende lov om økonomi siger, opdrætter efterspørgsel altid udbuddet. Dette aksiom forbliver også gyldigt i den digitale virkelighed.

Desuden kan flere lande allerede kaldes pilotversionen af ​​crypto haven – der udvikles den distribuerede ledger-teknologi i et hurtigt tempo, og mønter baseret på det er organisk integreret i det virkelige liv. Dette refererer til Schweiz med verdens centrum for ICO’er – byen Zug; Japan, der officielt legitimerede kryptokurver; Singapore – den verdensberømte Fintech & Crypto hub; og Holland, hvor hovedstaden har det største antal Bitcoin-pengeautomater i verden.

Andre landes finansielle institutioner giver også grund til en vis optimisme. På trods af at spørgsmålet om legalisering af kryptokurrency som et digitalt aktiv stadig hænger i luften, indser regulatorer den innovative værdi af blockchain-teknologien og forstår, at det er umuligt at ignorere det. Navnlig i slutningen af ​​marts 2018 blev emnet med kryptokurrencybestemmelser drøftet på G20-topmødet, og i juli skulle medlemmerne udarbejde specifikke anbefalinger om cirkulation og brug af virtuelle mønter under deres jurisdiktion..

Stepping i fremtiden

Kryptovalutaevangelister mener, at de i en relativt nær fremtid vil få et alternativ til fiat-betalinger. Selvfølgelig er det for tidligt at tale om udbredt brug af digitale mønter og tokens, men på små placeringer, som allerede er begyndt at dukke op i Fintech-centre – det er meget muligt. Virtuelle penge har en række utvivlsomt fordele i sammenligning med traditionelle betalingsmidler: fraværet af geografiske grænser og formidlere som banker, lavere transaktionsgebyrer, sikkerhed og betalingsgaranti, gennemsigtighed i data og stærk beskyttelse af fortrolige oplysninger om de involverede parter.

IT-forretning er også fokuseret på udviklingen i kryptoindustrien, der holder øje med bolden. Når alt kommer til alt, når du er den første til at komme på vej til skyrocketende blockchain-innovationer, kan du overhale føringen i et årti fremad.

Den asiatiske Noah-projektet er en sådan pionervirksomhed. Siden 2016 har det implementeret en række projekter, der er forenet af et fælles mål – at gøre blockchain-teknologierne tilgængelige, forståelige og vigtigst af alt nyttige for mennesker. En af Noah-projektets mest ambitiøse sektorer er ideen om at skabe en fremtidens by, hvor innovative digitale teknologier vil blive udviklet og anvendt. Forresten er dette koncept allerede på implementeringsstadiet. Noah-projektet er i samarbejde med et byggefirma, der bygger Horizon Manila – anslået til at være det største centrale forretningsdistrikt i Filippinerne, en gang bygget. Inden for Horizon planlægger de at oprette Noah City. I byen vil der være et lille kompleks, hvor Noah Coin accepteres som et token. Dets indehavere får eksklusiv adgang til en række tjenester (for eksempel et luksuriøst feriested ved kysten), rabatter og loyalitetsprogrammer.

Medlemmer af Noah Project-teamet er fortrolige, “Blockchain og virtuelle valutaer er ikke bare en hype. Dette er innovationer, der vil drive fremskridtene. Allerede nu ser vi, at verden er klar til at omfavne nyhederne og bruge dem – men de har brug for et sted, hvor teknologierne kan blomstre. ”

Efter deres mening kan Noah City blive et teknologisk knudepunkt, der samler blockchain-entusiaster, nystartede virksomheder og bare mennesker, der ønsker at fange bølgen af ​​fremskridt.

Du kan få dit stykke tærte og deltage i Noah-projektet lige nu – på dets implementeringsstadium. Noah Coin, der vil tjene som “billet” til den blockchain-drevne by med alle dens eksklusive tjenester, kan købes på de valgte platforme: HitBTC og Changelly-børser.

Som eksemplet med “forstyrrende” bitcoin har vist, er det de tidlige brugere af innovative løsninger, der skummer cremen af. Kom foran verdenen eller følg efter – beslutningen er din.

Deltag i Noah-projektets chat den Telegram og følg det på sociale netværk (Facebook, Twitter) – det er her, vi fortæller de seneste nyheder om møntens vækst og projektudvikling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me