Ifølge seriel iværksætter Marvin Steinberg er STO’er fremtiden

Fundraising har altid været en vanskelig opgave for startups og endda etablerede virksomheder. Imidlertid bevæger vi os nu ind i en æra, hvor adgangen til kapital ikke længere er begrænset til eliten. 

Blockchain-industrien er et afgørende skift i, hvordan startups kan skaffe midler uden bureaukratiet forbundet med traditionel finansiering, hvilket ofte begrænsede vækst i tidlige faser. Oprettelsen af ​​tokensalg har givet adgang til investeringer til detailinvestorer i en skala, der var umulig før.

Indledende mønttilbud, forskudt på nettet bedste ICO-liste, har været stigende. Men for nylig er de gået ind i indledende udveksling tilbud. Mens IEO’er og ICO’er tillader startups at rejse kapital med ringe eller ingen lovgivningsmæssige begrænsninger, fungerer de som et tveægget sværd med risiko for investorer. De gør det muligt for startups at rejse kapital uden forvaltningsansvar over for investorer.  

ICO’er har samlet samlet mere end 15 milliarder dollars siden 2017, men lovligheden af ​​ICO’er er ikke sikker, især på grund af at den store del af dem kun er svindel. Risikoen forbundet med ICO’er er enorm og ikke kun på grund af de juridiske aspekter, men også på grund af den høje sandsynlighed for svig og svindel. Nylige undersøgelser har vist, at størstedelen af ​​ICO’er (og endda IEO’er) enten har fejlet eller var åbenlyse svindel. 

Men der er ikke behov for at blive forfærdet som værdien blockchain-teknologi giver er reel, og der skal simpelthen være en mere reguleret måde at udføre tokens salg på. Dette er STO’er, der kommer ind. STO’er (Sikkerhedstoken-tilbud) er løsningen på alle de problemer, ICO’er er stødt på. 

Marvin Steinberg, en ekspert i STO’er og grundlæggeren af ​​CPI Technologies, et firma, der tilbyder STO-løsninger med hvid mærke, siger, at blockchain-teknologi hurtigt er blevet løsningen på de fleste udfordringer i den traditionelle finansielle industri, og STO’er er den mest optimale måde at skaffe penge på. 

Hvordan fungerer et sikkerhedstoken-tilbud?

STO’er er fundamentalt forskellige fra ICO’er, fordi de er fuldt regulerede. De er langt sikrere og mere pålidelige for investorer, hvilket til gengæld giver virksomhederne en sikrere vej til finansiering, mens de udsteder et token, der er attraktivt for selv institutionelle investorer. 

Sikkerhedstokener understøttes af reelle aktiver som private fonde, aktier, fast ejendom osv. Sikkerhedstokener giver investorer muligheden for at drage fordel af udbytte og aktier. I det væsentlige ligner en STO en IPO, men et mere tilgængeligt tilbud til offentligheden som tokens kan erhverves med større lethed og enkelhed.  

Marvin Steinberg forklarer, hvordan STO’er ikke kun er sikrere, men også langt mere fleksible og praktiske end IPO’er. Men da STO-økosystemet stadig er i sin barndom, STO lister er ikke så populære og STO nyheder har endnu ikke nået de almindelige medier.

Fordele i forhold til andre former for fundraising

Sikkerhedstokener, der tilbydes af STO’er, har iboende og reel værdi bakket op af virksomhedens aktiver. Mens ICO’er har været yderst vellykkede gennem 2017 og 2018, viser de seneste tendenser, at investorer hurtigt indså, at usikkerheden i lovgivningen simpelthen var for risikabel. 

STO’er er den mest pålidelige form for fundraising i blockchain-branchen, selv over IEO’er (Initial Exchange Offerings). Derudover er STO’er i stand til at skaffe flere midler i et hurtigere tempo uden alt besværet forbundet med andre traditionelle fundraising-metoder, herunder børsintroduktioner. 

Nøgleværditilvæksten er, at i modsætning til en børsintroduktion er STO’er langt billigere at udføre, da der ikke er behov for at tackle bureaukratiet og investeringsbankfolk, der er et næsten nødvendigt for en børsintroduktion. STO’er gør også udstedelse af værdipapirer langt mere tilgængelige for masserne, hvilket gør det muligt for en virksomhed at samle sig i et stort antal menneskers interesse. Denne faktor kan i sig selv sætte en virksomhed i stand til at skubbe sin ekspansion, hvilket er en stor bonus oven på en massiv mængde midler, som STO’er kan hjælpe med at skaffe, og det også til en lav pris. 

Samtidig er investorbeskyttelsen langt højere med STO’er sammenlignet med ICO’er. Marvin Steinberg, hvis CPI Tech står foran en STO på 700 millioner dollars for en del af Times Square, forklarer, at STO’er tager det bedste ud af både børsintroduktioner og ICO’er og leverer det i en bedre fundraising-taktik. Marvin Steinberg mener, at STO’er er fremtiden, da de gør det muligt for hverdagslige mennesker at drage fordel af investeringer, de aldrig havde haft før. 

Marvin Steinberg hævder, at de tilgængelighedsaktiverede STO’er tillader sikkerhedstokens at skaffe mere kapital uden at beskadige nogen af ​​de lovligt kompatible sikkerhedsinvestorer, der ville modtage fra en børsintroduktion.

Hvordan CPI Technologies hjælper startups med at få succes gennem STO’er

Mens STO’er kan være ekstremt effektive til fundraising, er det afgørende at bruge hjælp fra industriens veteraner for at undgå ulovlige trin. 

Mens det meste af blockchain-sektoren er fokuseret på ICO’er og nytte, Marvin Steinberg ser fremad, og det er helt klart en grænse, der er domineret af STO’er. Efter at have foretaget en multi-million dollar exit fra hans personlige venture i den tyske energisektor, Marvin har lanceret de førende STO white label-løsninger i blockchain-rummet. 

CPI Tech tilbyder alle STO-ressourcer, som et sikkerhedstoken-tilbud har brug for. Marvin Steinberg har valgt en sådan produktsuite, da den giver et større antal startups og virksomheder mulighed for at drage fordel af blockchain-teknologi i søgen efter at rejse kapital. CPI Technologies har haft stor succes og har hjulpet mere end 40 projekter med at få succes. Faktisk har CPI behandlet over 32.000 bitcoins på deres software. 

Et afgørende træk ved CPI Techs succes er dens udvekslingsplatform, der giver enhver mulighed for at starte deres egen udveksling, samtidig med at de leverer de markedsføringsstrategier, der er nødvendige for at blive succesrige og rentable så hurtigt som muligt. 

Hovedårsagen Marvin Steinberg og hans firma er blevet så succesrig, er det faktum, at Marvin fungerer kun med virksomheder, der har et ægte produkt eller en tjeneste, og som ønsker at ændre verden. Dette er også grunden til kun at fokusere på STO’er, som er langt sikrere for investorer.

For at fremskynde vedtagelsen af ​​STO’er og trække større interesse i blockchain-teknologi, Marvin Steinberg har oprettet en let 2-minutters quiz, der kan hjælpe alle med at blive bekendt med de grundlæggende aspekter af udstedelse af sikkerhedstoken. Prøve Marvin‘S 2-minutters quiz her

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me