Hvorfor GSX er den ultimative kryptoinvestering

Kryptorummet har set en enorm vækst i brugere og antallet af transaktioner. En nylig rapport fra Kaspersky viste det i det mindste 19% af den globale befolkning har købt og brugt kryptokurver fra og med 2019. Nu er dette en bemærkelsesværdig vækst, hvis du overvejer det kryptografi har eksisteret i lidt over et årti. 

Imidlertid er en stor del af verdensbefolkningen stadig tøvende med hensyn til kryptokurrency. En årsag til tøven er manglen på stærk krypto, der smelter alle vitale tjenester og fokuserer på fremtidig udvikling.

Apollo fintech, et førende blockchain-baseret firma arbejder heldigvis på at løse dette underskud. Det har introduceret GSX, en funktionsrig, guldbakket stablecoin. Mønten integrerer alle de nødvendige funktioner for at tilbyde den bedste investeringsoplevelse i kryptorummet. 

Funktioner i guldsikret valuta

GSX er en stablecoin, der er vært på Apollo blockchain. Det er funktionsrig krypto, der kommer med en lang række fordele og fordele for brugerne. Da den kører på Apollo blockchain, kan den prale af alle de samme teknologifaktorer som Apollo Currency (APL). Hvad er nogle af disse funktioner, der gør GSX til den ultimative investering? 

Guldbakket

GSX understøtter værdien af ​​guld og guldrig jord, der ejes af Apollo Fintech i Zimbabwe. 50% af overskuddet fra guldudvinding giver GSX-møntværdien tilbage. Derfor er investorer sikre på en stablecoin med høj værdi. 

Evig værditilvækst

Der er ingen anden stabil mønt, der giver sikkerhed for vækst, som GSX kan levere. På grund af den 50% opbakning af guldminedrift, ser investorerne en evig vækst i værdien af ​​aktiver. 

Møntforbrændinger

Møntforbrænding er en teknik, der bruges af Apollo fintech for at sikre, at mønterne holder deres værdi. Det indebærer at brænde svarende til 50% af de tilgængelige mønter og flytte deres værdi til den resterende GSX for at hæve dens værdi. Desuden sikrer det, at valutaens værdi opretholdes i det lange løb.

Indløselig

GSX-mønten kan indløses for sin guldværdi. Hver gang en GSX-indehaver ønsker at droppe bedriften, kan de gøre det uden at miste en krone på grund af guldværdien. 

Udbytte

Udbytte er en anden unik ting ved GSX-mønten. Det er den første mønt, der tilbyder udbytte til indehavere. De resterende 50% af overskuddet optjent ved guldminedrift årligt er et udbytte til indehaverne.

Tillid ejerskab

Apollo Fintech ejer store stykker guldminedrift i Zimbabwe. GSX-indehavere har fulde udvindingsrettigheder for de ejendomme, der ejes af Apollo. 

Revideret

Apollo blockchains tillader tredjepartsrevision. Denne revision gør GSX- og Apollo-valutaer til de mest transparente og sikre kryptoer.

GSX-teknologi

Aktiveret kvantebestandighed

Apollo blockchain er den første blockchain, der tilføjer ægte kvantebestandighed. Verden vil snart omfavne kvanteteknologi, og GSX er den eneste stallecoin, der vil stå fast. Det gør GSX til den mest avancerede af alle stablecoins.

Sharding af databaseniveau

Apollo blockchain er den første blockchain, der introducerer denne slags omfattende sharding. Sharding er nedbrydning af data i mindre stykker til mange forskellige noder kaldet shards. Disse skår er autonome og uafhængige. Denne form for sharding sikrer blockchain bæredygtighed. Det løser problemet med blockchain oppustethed, gør Apollo-systemet uendeligt skalerbart.

Apollo Updater

Opdateringsprotokollen garanterer, at alle dele af Apollo-blockchain modtager rettidige opdateringer. Opdateringsprotokollen har været et spørgsmål om undersøgelse for mange blockchains, herunder Ethereum. Imidlertid forbliver Apollo den første og eneste blockchain, der opretter denne funktion. Regelmæssige opdateringer betyder endnu bedre tjenester for alle blockchain-brugere. Så GSX-investorer vil altid være sikre på deres sikkerhed, og deres transaktionshastighed forbedres regelmæssigt. 

Fordele ved at eje GSX

Platformen har nul skalerbarhedsproblemer. Det skyldes databeskærmning på databasen, der sikrer, at der er nok ressourcer til at gennemføre hver transaktion. Opdelingen af ​​data giver enhver erhvervsdrivende mulighed for at gennemføre enorme transaktionsbeløb uden frygt for at løbe tør for behandlingsrum. 

Desuden kan platformen prale af en hurtig blokafslutningshastighed på 2 sekunder pr. Transaktion.

GSX-brugere er helt sikre, når de gennemfører transaktioner på platformen. Gennemsigtigheden af ​​blockchain og sharding-teknikken sikrer, at en bruger ikke mister engang en dollars værdi af mønter.

Investering i GSX

Funktionerne ovenfor gør GSX bedre end nogen anden stablecoin i kryptoverdenen. De traditionelle valutaer har ingen værdiopbakning. De er derfor tilbøjelige til prisfald, der kan føre til alvorlige tab for kryptoindehavere. 

GSX kombinerer funktionerne i både stablecoins og cryptos. Kombinationen giver det en opbakning, samtidig med at det stadig sikres evig vækst. 

Desuden påvirker kryptos volatilitet ikke værdien af ​​GSX. Guldunderlaget sikrer, at mønten ikke rammer en bestemt tærskel og fører til tab. Det er den eneste stallecoin i verden, der stiger i værdi over tid.

Mønternes likviditet opnås også let. Husk, GSX er ikke nogen almindelig mønt; det besidder også krypto-aktiver-funktioner. Det gør det til det mest forskelligartede af alle kryptokurver i verden i dag. Mangfoldighed øger efterspørgslen og øger dermed likviditeten.

 Desuden øger det faktum, at Apollo blockchain-nav GSX øger likviditeten i den stabile mønt. Apollo-blockchain kan være vært for en national valuta og National betalingsplatform der understøtter CBDC’er. Platformen er også vært for Apollo dex, hvilket vil garantere en hurtig udveksling af kryptokurver og fiat-valutaer. Blockchains nuværende funktioner er kun en lille del af deres store fremtidige idé om virksomheden. Der er endda planer i gang med at introducere den bedste sociale medieplatform nogensinde. 

Sidste ord

Guldsikret valuta er den bedste investering i kryptokurrency. Funktionerne inkluderet af udviklingsteamet sigter mod at gøre kryptoverdenen til et bedre økonomisk økosystem. Den evige vækst i møntens værdi gør den både til en unik kryptokurrency og stablecoin.

Det faktum, at guld, et af de dyreste metaller, bakker værdien af ​​stablecoin, gør det til et mindre flygtigt, derfor sikkert metal. Møntforbrændinger sikrer, at valutaen ikke er tilbøjelig til inflationer, hvilket forbliver et godt investeringsudsigt. Derfor er det en kendsgerning, at GSX-mønten vil tiltrække endnu flere investorer i kryptorummet. GSX er og forbliver den ultimative kryptoinvestering.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me