Cobo-tabletti

cobo-tabletin tarkistus

Teräs lompakot ovat keskeinen osa kaikkia hodler varmuuskopiointi.

Oikean varmuuskopiolaitteen hankkiminen on kuitenkin yhtä tärkeää. Huonot varmuuskopiointilaitteet vaarantavat turvallisuutesi ja johtavat menetettyihin kolikoihin, mikä on ensisijaisesti niiden käyttötarkoituksen vastaista.

Pitkä tarina lyhyesti: Cobo ei toimita tavaroita. Suoraan sanottuna se on sotku, ja tämän arvostelun pitäisi tehdä se tuskallisen selväksi, kun olet lukenut sen.

Plussat

 • Halpa
 • Merkkiruutuja ei voi sekoittaa toimitukseen

Haittoja

 • Pienet ruuvit – heikot, vaikeasti käsiteltävät
 • Rajoitettu laattasarja – ei ehkä riitä
 • Laatat on vaikea asentaa
 • Kiinteä merkkiruutujen määrä
 • Edullisesti valmistettu

Plussat

Haittoja

 • Halpa
 • Pienet ruuvit – heikot, vaikeasti käsiteltävät
 • Merkkiruutuja ei voi sekoittaa toimitukseen
 • Rajoitettu laattasarja – ei ehkä riitä
 • Laatat on vaikea asentaa
 • Kiinteä merkkiruutujen määrä
 • Edullisesti valmistettu

Kenen pitäisi ostaa siemen varmuuskopiointilaite

 • Salaussijoittajat, jotka haluavat tallentaa oman bitcoininsa
 • Salaussijoittajat, jotka tarvitset lompakon varmuuskopion
 • Salaussijoittajat, jotka vaativat taloudellista riippumattomuutta

Mikä on siemen varmuuskopio?

Monet, jotka ovat uusia HODLing bitcoin ovat tietoisia laitteistolompakoiden tarjoamasta turvallisuudesta. Kun he ovat vakuuttuneita varojensa turvallisuudesta, heiltä saattaa kuitenkin puuttua kriittinen varmuuskopiointivaihe, jotta varmistetaan muistisiemen lauseen pitkäikäisyys.

Vuosien mittaan kadonneiden varmuuskopioiden kauhutarinat ovat tulleet legendaarisiksi, ja markkinapaikka vastasi monenlaisiin varmuuskopiolaitteisiin. Tarve palo- ja vedenpitäville (samoin kuin muille luonnollisille tai ihmisen aiheuttamille voimille) muistisiemenlauseiden, yksityisten avainten ja muun tiedon tallentamiseksi oli selvää. Tämä on esitetty useilla lähestymistavoilla, yleensä sitomalla nämä elintärkeät tiedot metalliksi.

Cobo-perusteet

Cobo on kiinalainen yritys, joka tarjoaa lompakko- ja alustapalveluja erilaisille digitaalisille hyödykkeille ja on suunnattu dapp-käyttäjille ja kehittäjille. Ne tarjoavat myös sekä yhteisiä että käyttäjien hallitsemia huoltopalveluita sekä tavallisille ihmisille että laitoksille.

Aineettomien tarjousten lisäksi he ovat esittäneet oman laitteiston lompakon ja siementen varmuuskopiointilaitteen. Nämä tuotteet myydään yhdessä “holvikokoonpanossa”, joka suojaa tulelta ja tulville, vaikka voit ostaa siemenvaraston “Cobo Tablet” erikseen.

Hinta

Tabletti (ostettuna yksin ilman holvia) myy 39 dollaria ja on saatavana Amazonin kautta ostajille Yhdysvalloissa.

Pakkauksen avaaminen & Sisällys

Cobo-tabletti toimitettiin tavallisessa kirjekuoressa Amazonilta, laatikko itsessään on tavallista mustaa pahvia ja siinä on epätavallisia UPC-käytäntöjä Kiinasta hankkimisen vuoksi. Mukana on myös joitain lyhyitä nauhoja merkkituotteista, joiden oletetaan osoittavan, onko laite avattu, kun olet asentanut sen.

Cobo-tablettipakkaus

Itse laite on muotoiltuun syvennykseen, joka sisältää merkkiruutujen levyt, ruuvimeisselin, lisäruuvit ja alla olevat ohjeet.

Cobo-tablet-laatikon sisältö

Laitteen kuvaus

Cobo-tabletti on valmistettu 304 ruostumattomasta teräksestä ja väitetysti “tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän voimaa, liikkuvuutta ja korroosionkestävyyttä”. Sen mitat ovat 2 3/8 “4 1/8” ja paksuus 1/4 ”.

Cobo-tabletti

Kuten muutkin kasettityyliset siementen varastointimallit, tiedot levitetään kahdelle “sivulle”. Ohjeiden mukaan kolme ruuvia pitää kiinnityslevyn paikallaan ja ne irrotetaan ennen siemenen sanojen asettamista.

Cobo-tablettikasettityylinen malli

Huolimatta siitä, että ne ovat melko itsestään selviä, niitä voitaisiin täsmentää.

Cobo-tabletin asetukset

Perustaa

Vaikka Cobo-tabletin levyjä ja aukkoja vastaan ​​ei ole paljon kritiikkiä, ruuvit, jotka pitävät niitä yhdessä, ovat naurettavan pieniä. Cobo näyttää tunnustavan näiden tuotteiden naurettavan luonteen ja tarjoaa muutaman löysän ylimääräisen ruuvin.

Cobo-tabletin ruuvi

Ilmeisesti näitä on vaikea hallita jopa pienille, herkillä sormilla. Mikä vielä pahempaa, jokaisessa ruuvissa on enintään 4 kierteitä niiden lyhyen pituuden vuoksi. Tämä tekee strippaamisesta huomattavan helppoa ennen asennusta tai kokoamisen aikana.

Ei ole yllättävää, että näiden ruuvien koko ja kapasiteetti eivät suojaa riittävästi ylimääräiseltä lämmöltä tai murskaamiselta ja tekevät laitteesta tehokkaan.

Jos päätät jatkaa näitä riskejä ja tallentaa siemenlauseesi Cobo-tabletille, sinun on syötettävä laatat. Tapa, jolla tämä tehdään, eroaa samanlaisista tuotteista (jotka edellyttävät, että jokainen peräkkäinen merkki on järjestetty).

Cobo-tabletin asennus ruuvimeisselillä

Tapa, jolla merkkiruudut syötetään paikkoihin, on kuitenkin yhtäläisyyksien loppu. Laatat, jotka on kiinnitetty levyyn oikeassa yläkulmassaan, on irrotettava ja asetettava manuaalisesti kunkin sanan sijainnin syvennykseen. Menettämällä kyky painaa kutakin peräkkäistä laattaa tiukasti, avautuu mahdollisuus kaataa laatat irti urastaan ​​vahingossa (jota ura- ja kiskotuotteet välttävät kokonaan).

Cobo-tablettilaatat Cobo-tablettilaatat

Kun lähestyt prosessin loppuun saattamista, laattojen vahingossa vuotamisen riski on suurempi ja suurempi. Asennustestin aikana toisen viimeisen ruudun sijoittaminen oli itse asiassa ongelma, kun se jumiutui.

Tämä laatta oli pakotettava ulos ja vaihdettava vuotamisen vaaralla. Koska koko tietojoukko oli paljastettu, mahdollisuus tehdä kaikki aikaisemmat ponnistelut olivat suuret ja lisää stressaavaa kokemusta Cobo-tabletin asentamisesta.

BillAssembled Cobo -tablettilaatat

Merkkirajoitukset

Kustannusten säästämiseksi ei ole numeroita, isoja tai erikoismerkkejä. Myös “d” -laatta kaksinkertaistuu “p”: ksi (yksinkertaisesti käännä sitä 180 astetta). Sama logiikka pätee “b” ja “q”. Nämä rajoitukset tarkoittavat, että Cobo-tabletti soveltuu vain varastointiin BIP-39 muistisiemenlauseet ja ei voi varmuuskopioida yksityiset avaimet.

Koska laatat toimitetaan yhtenäisillä levyillä, eikä niitä siksi satunnaisteta (kuten kilpailijoidensa kohdalla) ja että ne täyttävät vain rajallisen määrän. Vaikuttaa mahdolliselta, että jokin merkki voi loppua, muistimuisti vaatii paljon “b” ja “q” tai “d” ja “p” merkkejä.

Luokitus: 5.0 / 10

Vaikka Cobo-tabletin materiaali voi olla riittävä selviytymään korkeista lämpötiloista ja murskausvoimista, nämä edut pyyhkäistään nopeasti kokonaisrakenteen vuoksi. Erittäin pienien ruuvien vuoksi Cobo-tabletin eheyttä ei yksinkertaisesti voida luottaa. En suosittele tätä laitetta sen käyttötarkoitukseen.

Annamme Cobo-tabletille pisteet 5,0 / 10!

Tee itsellesi palvelus ja poimi a Billfodl sen sijaan. Se on jatkuvasti suosituin valinta lompakon varmuuskopiotuotteille vuosi toisensa jälkeen!

UKK

Onko Cobo-tabletti turvallinen?

Cobo-tabletti on valmistettu 304 ruostumattomasta teräksestä, jota pidetään laajalti huonompana teräksenä 316 ruostumattomana salauksen lompakon varmuuskopiointia varten. Cobo-tabletin laatua ei ole varmistettu itsenäisesti, vaikka epävirallinen esirajoitettu testaus viittaa siihen, että siementen säilyttäminen ei ole turvallista.

Mikä on paras – Billfodl, Cryptosteel tai Cobo Tablet?

Billfodl pidetään laajalti ruostumattoman teräksen lompakon varmuuskopioiden kultastandardina. Tästä huolimatta Cobo on halvempi. Cryptosteel on vähemmän turvallinen kuin sekä Billfodl että Cobo Tablet, ja kalliimpi. Jos et halua käyttää muutama ylimääräinen dollari, Billfodl on turvallisin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me