Cobo tablet

anmeldelse af cobo-tablet

Stål tegnebøger er en vigtig del af enhver hodler’s backup opsætning.

Men at få den rigtige backupenhed er lige så afgørende. Dårlige backup-enheder kompromitterer virkelig din sikkerhed og resulterer i tabte mønter, hvilket overvinder formålet med at bruge dem i første omgang.

Lang historie kort: Cobo leverer ikke varerne. Det er ærligt talt et rod, og denne anmeldelse skal gøre det smertefuldt klart, når du er færdig med at læse det.

Fordele

 • Lavpris
 • Tegnfliser kan ikke blandes sammen i forsendelsen

Ulemper

 • Miniscule skruer – svage, svære at håndtere
 • Begrænset flisesæt – har muligvis ikke nok
 • Fliser er svære at installere
 • Fast antal tegnfliser
 • Billigt lavet

Fordele

Ulemper

 • Lavpris
 • Miniscule skruer – svage, svære at håndtere
 • Tegnfliser kan ikke blandes sammen i forsendelsen
 • Begrænset flisesæt – har muligvis ikke nok
 • Fliser er svære at installere
 • Fast antal tegnfliser
 • Billigt lavet

Hvem skal købe en Seed Backup-enhed

 • Crypto-investorer, der ønsker at gemme deres egen bitcoin
 • Crypto-investorer, der har brug for en sikkerhedskopi af tegnebogen
 • Crypto-investorer, der kræve økonomisk uafhængighed

Hvad er en Seed Backup?

Mange der er nye til HODLing bitcoin er opmærksom på den sikkerhed, hardware-tegnebøger giver. Når de først er sikre på, at deres midler er sikre, kan de dog mangle et kritisk sikkerhedskopieringstrin for at sikre levetiden på deres mnemoniske frøsætning.

Gennem årene er horrorhistorierne om mistede sikkerhedskopier blevet legendariske, og markedet reagerede med en bred vifte af backupenheder. Kravet om ild- og vandtætte (såvel som andre naturlige eller menneskeskabte kræfter) metoder til at opbevare mnemoniske frøsætninger, private nøgler og anden information var klar. Dette er blevet præsenteret med flere tilgange, normalt ved at overføre disse vitale data til metal.

Grundlæggende om Cobo

Cobo er et kinesisk firma, der leverer tegnebog- og platformtjenester til en række digitale aktiver og er rettet mod dapp-brugere og udviklere. De leverer også både fælles og brugerstyrede forældremyndighedstjenester til både gennemsnitlige mennesker og institutioner.

Ud over deres immaterielle tilbud har de introduceret deres egen hardware-tegnebog og seed-backup-enhed. Disse varer sælges sammen i en “hvælving” -konfiguration, der beskytter mod brand og oversvømmelse, selvom du kan købe frøopbevaring “Cobo Tablet” separat.

Pris

Tabletten (når den købes alene uden hvælvet) sælges for $ 39 og er tilgængelig via Amazon til købere i USA.

Unboxing & Indhold

Cobo-tabletten blev leveret i en almindelig konvolut fra Amazon, selve kassen er almindeligt sort pap og poset med usædvanlig UPC-konvention på grund af indkøb i Kina. Nogle korte strimler med mærketape er også inkluderet, det antages, at disse er for at demonstrere, om enheden er blevet åbnet, efter at du har opsat den.

Cobo tablet Emballage

Selve enheden er beliggende i en formtilpasset fordybning, der indeholder pladerne til tegnfliserne, en skruetrækker, yderligere skruer og instruktioner nedenunder.

Cobo tablet boks indhold

Enhedsbeskrivelse

Cobo-tabletten er lavet af rustfrit stål 304 og angiveligt “tilbyder den ideelle kombination af styrke, mobilitet og modstandsdygtighed over for korrosion”. Den måler 2 3/8 “med 4 1/8” og er 1/4 “tyk.

Cobo tablet

Ligesom andre kassetteformede modeller til frøopbevaring spredes informationen på to “sider”. Instruktionerne viser, at tre skruer holder sikringspladen på plads og fjernes, inden frøordene kan lægges ud.

Cobo tablet kassette-stil model

På trods af at de er ret selvforklarende, kunne disse være mere uddybede.

Cobo tablet opsætning

Opsætning

Selvom der ikke er meget kritik, der kan pålægges Cobo-tablettens plader og slots, er skruerne, der holder disse sammen, latterligt små. Cobo ser ud til at genkende den latterlige karakter ved at bruge disse og giver et par løse ekstra skruer.

Cobo tabletskrue

Det er klart, at disse er vanskelige at håndtere selv for en person med små, sarte fingre. Værre endnu, der er maksimalt 4 gevind på hver skrue på grund af deres korte længde. Dette gør strippning bemærkelsesværdigt let, før det opsættes eller under genmontering.

Ikke overraskende beskytter størrelsen og kapaciteten af ​​disse skruer ikke tilstrækkeligt mod overskydende varme eller knusning og gør enheden effektivt ubrugelig.

Hvis du beslutter at fortsætte med disse risici og opbevare din frøsætning med Cobo-tabletten, skal du indtaste fliserne. Den måde, det gøres på, adskiller sig fra lignende produkter (som kræver, at hver efterfølgende karakter placeres i rækkefølge).

Cobo tabletopsætning med skruetrækker

Den måde, tegnfliserne indtastes i deres slots, er imidlertid hvor lighederne slutter. Fliserne, der er fastgjort til en plade i deres øverste højre hjørne, skal brydes fri og placeres manuelt i fordybningen for hvert ordposition. Hvis du mister evnen til at trykke hver på hinanden følgende flise tæt, åbnes muligheden for at spilde fliserne ud af deres slot ved et uheld (hvilket slot-and-rail-produkterne helt undgår).

Cobo tabletfliser Cobo tabletfliser

Når du kommer tættere på at gennemføre processen, bærer risikoen for utilsigtet spild af fliserne større og større omkostninger. Under installationstesten var det faktisk et problem at placere den næstsidste flise, da den blev fastklemt.

Denne flise måtte med magt springes ud og udskiftes med risiko for spild. At være, at hele datasættet blev eksponeret, var muligheden for at fjerne alt det forudgående arbejde høj og forener den stressende oplevelse af at oprette Cobo Tablet.

BillAssembled Cobo tabletfliser

Tegnbegrænsninger

For at spare på omkostningerne er der ingen tal, store bogstaver eller specialtegn. Også “d” -flisen fungerer også som et “p” (drej det blot 180 grader). Den samme logik gælder for “b” og “q”. Disse begrænsninger betyder, at Cobo Tablet kun er egnet til opbevaring BIP-39 mnemoniske frøsætninger og kan ikke sikkerhedskopier private nøgler.

At fliserne sendes på ensartede plader og derfor ikke er randomiserede (som med deres konkurrenter) såvel som kun møder en begrænset mængde. Det ser ud til at være muligt, at du måske løber tør for et bestemt tegn, din mnemonic kræver mange “b” og “q” eller “d” og “p” tegn.

Bedømmelse: 5.0 / 10

Selvom materialet i Cobo-tabletten kan være tilstrækkelig til at overleve høje temperaturer og knusningskræfter, fejes disse fordele hurtigt væk på grund af den samlede konstruktion. På grund af de ekstremt små skruer kan integriteten af ​​Cobo Tablet simpelthen ikke stole på. Jeg vil ikke anbefale denne enhed til brug til det tilsigtede formål.

Vi giver Cobo Tablet en score på 5,0 ud af 10!

Gør dig selv en tjeneste og hent en Billfodl i stedet. Det er konsekvent vores topvalg for sikkerhedskopieringsprodukter til tegnebogen år efter år!

FAQ

Er Cobo Tablet sikkert?

Cobo-tabletten er lavet af rustfrit stål 304, der i vid udstrækning betragtes som et ringere stål end 316 rustfrit med det formål at sikkerhedskopiere en kryptotegnebog. Cobo-tabletten er ikke blevet uafhængigt verificeret for kvalitet, selvom uformel præliminal test antyder, at det ikke er sikkert at opbevare frø i.

Hvilket er bedst – Billfodl, Cryptosteel eller Cobo Tablet?

Billfodl betragtes bredt som guldstandarden for sikkerhedskopier af tegnebog i rustfrit stål. Når det er sagt, er Cobo billigere. Cryptosteel er mindre sikker end både Billfodl og Cobo Tablet og dyrere. Hvis du ikke har noget imod at bruge et par ekstra dollars, er Billfodl sikreste.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me