Top 5 IOTA-vandhaner – alt hvad du behøver at vide

Top 5 IOTA vandhaner

Kryptovalutaer har købt mange nye koncepter til verden, som aldrig blev set eller hørt om tidligere.

Crypto-vandhaner i et sådant værktøj, der trækker mange mennesker mod det på grund af dets gratis tilbud og er også blevet en fantastisk måde at reklamere for og markedsføre en mønt. For folk, der ikke er opmærksomme, er kryptohaner websider eller sider, der leverer kryptoer til gengæld for at udføre mikroopgaver som at se annoncer eller løse små gåder eller captchas.

Der har været forskellige vandhanesider, der er blevet berømte og har tiltrukket en masse mennesker mod dem, men ikke alle har faktisk været rentable på grund af en uplanlagt aktivitet eller arbejde på vandhaner, der udleverede ikke så værdifulde mønter.

Mens de første år kun koncentrerede vandhaner mod Bitcoins, er der i de senere år mange altcoin-vandhaner dukket op og har limet en masse entusiast til dem. Blandt disse altcoins har IOTA-vandhaner også fået en masse trækkraft, da mange mennesker tror, ​​at IOTA kunne være den mønt, der kunne have et stort prisspring i de kommende år.

Hvad er IOTA?

IOTA blev opfundet af under IOTA Foundation, der med succes fik en kryptomarkedsdebut omkring 2015.

Hele formålet med projektet og mønten var at muliggøre tingenes internet. Det grundlæggende selskab bag projektet, IOTA foundation, er en organisation, der ikke er til profit, og har det fulde ansvar for, hvordan netværket fungerer, og hvordan det vil fortsætte med at vokse i fremtiden. Fonden har også ansvaret for at skabe ethvert strategisk partnerskab, der ligger i projektets forbedring. Mens udviklingen går godt, er projektet allerede vokset og skabt nogle fremragende partnerskaber med store virksomheder over hele kloden, der inkluderer Volkswagen, Samsung, Bosch og Fujitsu.

Ifølge mange analytikere på gaden er IOTA som teknologi ret revolutionerende, da den forsøger at skabe et nyt dataoverførsels- og transaktionsafviklingslag til tingenes internet (IoT), som i sig selv er blevet udråbt som fremtidens teknologi. Mønten er baseret på en ny distribueret ledgerteknologi (DTL), der kaldes Tangle og menes at overvinde manglerne og ineffektive designfejl ved aktuelle blokkæder. Dette betyder, at der ikke kræves nogen minedrift, da der ikke er blokke og blokkæder. I stedet bringer IOTA en ekstremt ny måde at nå til konsensus, som faktisk er et peer-to-peer-system og fuldstændigt decentraliseret.

Med det formål at eliminere blocksystemet forsøger IOTA’s flok at finde løsninger til bedre skaleringsindstillinger. På Tangle skal hver transaktionsskaber udføre noget beregningsarbejde og godkende mindst to tidligere transaktioner, før hans transaktion gennemføres. Dette kan ses som en transaktion i IOTA uden gebyrer, der kan behandles som en belønning for at samarbejde og hjælpe andre og sikre netværket.

IOTA Tangle Illustrated– IOTA Tangle Illustrated

Hvorfor samfundet er optimistisk omkring IOTA?

IOTA anses for at have en lys fremtid blandt andre kryptovalutaer, fordi det er facilitet en ting, som i sig selv er udråbt til at være fremtidens teknologi – The Internet Of Things.

Projektgruppen har taget de rigtige skridt for at bevise, at det vil være fremtidens mønt. De grundlæggende skridt, som holdet har taget, tiltrækker faktisk mange mennesker til at købe IOTA og også holde sine vandhaner aktive.

 • Store partnerskaber: Team IOTA har fået mange gode partnerskaber, der kan bringe dets anvendelse til den virkelige verden – en drøm, som de fleste kryptoprojekter ønsker. Dens CISCO, Samsung, Volkswagen har valgt IOTA til at teste sin teknologi. Faktisk tester selv byen Taipei IOTA for at udstede ID-kort til sine borgere, som vil være baseret på Tangle.
 • IoT er den næste store ting: IoT er overalt, og det kunne også være IOTAs facilitator, og derfor kommer verden langsomt bagved det. Det forventes, at B2B-udgifter til IoT-teknologier, software, apps og løsninger vil nå € 250B ($ 267B) inden 2020. Og det er den slags marked, IOTA henvender sig til.
 • Overlegen teknologi: På det tidspunkt, hvor selv de største blockchains ikke har været i stand til at holde sig væk fra problemer og kæmper, har IOTA netop givet verden en løsning, der kan være et godt alternativ. Så IOTA giver ikke bare en alternativ teknologi, men noget er mere fremtrædende og et hak ovenfor.

Mens der stadig er meget arbejde, der skal udføres af holdet på IOTA og dets Tangle, men der er nok kød i spillet, der holder alle hængende på mønten, og det er grunden til, at mange mennesker bliver knyttet til IOTA-vandhaner. Derfor tænkte vi på at bringe dem til dig det bedste, hvor du kan få dig gratis IOTA’er.

Bedste IOTA-vandhaner

I en enkelt visning er her de bedste IOTA-vandhaner og deres nøglefunktioner –

Navnet på vandhanen Vigtigste funktioner
MineIOTA
 • Kræver meget lidt eller næsten intet arbejde fra brugeren.
 • Det er meget simpelt og let at bruge 
 • Vandhanen er en af ​​de bedste betalere og uden begrænsninger
 • Forsinker ikke betalinger, der normalt er inden for en dag.
IOTAfaucet
 • Hjælper folk med at lære og forstå om IOTA og Tangle.
 • En anmodningsformular skal udfyldes for tilbagetrækning
 • En gang om dagen tilbagetrækning
 • Begrænser chancerne for svig, da yderligere instruktioner sendes via en e-mail for at handle 
IOTAHane Reddit
 • Det distribuerer belønninger til brugerne, når de poster i underen.
 • Det kræver meget mindre arbejde, der skal udføres af brugeren
 • Ekstremt enkel og nem at bruge for brugerne
 • Vandhanerne giver en god løn på ca. 20 IOTA pr. Post
 • Det tillader seks stillinger om dagen
IOTA Boombitcoins
 • Brugeren skal arbejde hvert 5. minut for at løse en ny Captcha.
 • Vandhanen er meget brugervenlig 
 • Udbetalingen af ​​vandhanen er anstændig og betaler op til 1200 i timen
 • Når en bruger når 100.000 IOTA, kan de anmode om en tilbagetrækning, og udbetalingen sker inden for 12 timer 
IOTAlottery Reddit
 • Lottotildelingen er kun en billet til en bruger
 • Prisen pr. Billet er +10.000 IOTA
 • Lodtrækningen sker kun en gang om måneden 

1. MioneIOTA

Dette er et vandhane-websted, der faktisk får brugerne til at mine Monero og betaler dem i IOTA. Dette er tilfældet med de fleste IOTA-vandhaner, der beder sine brugere om at udvinde Monero til IOTA, da Monero stadig er en blockchain, og IOTA ikke er det. Men hvad der gør MioneIOTA anderledes, det kræver meget mindre arbejde fra brugeren. Det er også en af ​​de bedst betalende vandhaner, der er den minedrift, som brugerens system kan levere. Vandhanen udbetaler også straks og har ingen daglig grænse for udbetalinger

2. IOTAfaucet

Denne vandhane er et eksperimentelt og betaprojekt, der blev oprettet med det formål at udvikle en egentlig vandhane, så den kan dispensere gratis IOTA’er til distribution og også lade flere mennesker blive uddannet og bekendt med IOTA, dens Tangle-teknologi og hvordan den er anderledes. At være eksperimentel har vandhanen nogle regler, som er lidt forskellige, da det forventes, at hver bruger kun trækker dem om dagen og modtager mønterne, brugeren skal udfylde og indsende formularen til anmodning om tilbagetrækning. Indlæg, hvor brugeren får e-mailen om instruktionerne

3. IOTAFaucet Reddit

En anden vandhane, der giver brugerne ret anstændig løn uden meget arbejde at gøre. Interfacet på hjemmesiden er superenkelt og meget let at navigere. Vandhanen beder sine brugere om at sende et nyt indlæg med den aktuelle sætning og modtage deres gratis tokens. Hver bruger får seks indlæg om dagen. Lønnen fra vandhanen er ret anstændig, og for hvert indlæg får brugerne op til 20 IOTA.

4. IOTA Boombitcoins

Boombitcoins er et af de mest betalte websteder for IOTA og giver brugerne en chance for at trække mere end 100.000 IOTA med en udbetaling på mindre end 12 timer. For at maksimere sin udbetaling skal en bruger gøre krav på 100 IOTA 1000 gange. Vandhanen kræver, at brugerne gør en indsats hvert femte minut og holder brugeren således ganske travlt og på tæerne hvert femte minut. Selv med en indsats på hvert femte minut er vandhanen ret nem at bruge, og dens navigation på tværs af hjemmesiden.

5. IOTAlottery Reddit

Denne vandhane er bygget som et lotteri, hvor alt afhænger af held. Denne lodtrækning finder kun sted en gang om måneden, og bestemt hvis brugeren kan lide lotterisystemet og dets spænding omkring det. Den heldige vinder af dette lotteri betales i IOTA’er, som kan udveksles, få kontanter når som helst brugeren ønsker det. For at en bruger kan deltage og få en billet til at deltage i lotteriet, skal de deponere 10000 IOTA. Denne vandhane anses for at være en god investering for risikotagere.

Du kan måske også lide: Crypto-vandhaner 101: Er Moon Litecoin den bedste Litecoin-vandhane

Konklusion

Det er helt klart, at IOTA er en mønt, der kunne blive her et stykke tid, og folk vil jage på flere og flere vandhaner, som de finder det værd i IOTA. Det er stadig svært at finde en ren IOTA-vandhane, da mønten ikke er minbar, men stadig med al den tilknyttede aktivitet, og så vidt brugere får IOTA, er den ret god.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me