7 bedste bevis for indsats (POS) -mønter – værd at investere

Bedste bevis på indsatsmønter – værd at investere

Det har været et stykke tid nu, at blockchain-teknologi har eksisteret, og hvad der har været fascinerende for de fleste mennesker er dens konsensusmekanisme. Konsensusmekanisme udgør en meget vigtig del af enhver blockchain, da dette er det, der sikrer, at hele netværket samlet accepterer indholdet af hovedbogen.

Mens der har været mange forsøg på at opbygge en bedre konsensusmekanisme, er de mest populære Proof of Work (PoW) og Proof of Stake (PoS) -systemer. Mens Bevis for arbejde blev konceptualiseret langt tidligt i 90’erne, er det Satoshi Nakamoto, der gjorde det berømt, da han indarbejdede det samme i Bitcoin hvidbogen.

Mens PoW har sin fordel med tiden, begyndte folk at kigge efter mere energi-incitamentsproces. Dette førte til opfindelsen af Bevis for indsats (POS) – et system, der viste sig at være en meget grønnere mulighed sammenlignet med Proof of Work-systemer. Bortset fra at være grønnere havde Proof of Stake også de økonomiske incitamenter, der kunne gøre et bedre job med at fremme netværkssundhed.

Hvad er bevis for indsats?

Generelt, Bevis for stakesystemer er konsensusmekanismer, der bruges til at validere transaktioner og opnå netværksgodkendelse samlet. Mange føler måske, at det ligner Proof of Work-systemer, men det har ikke noget matematisk puslespil at løse. I stedet vælges skaberen af ​​en ny blok på en deterministisk måde baseret på deres indsats. POS-system kræver også, at validatorer ejer og understøtter den valuta, de verificerer, og som promoverer hud i spillet.

Et andet vigtigt skelnen mellem Proof of Stake og Proof of Work er, at der under Proof of Stake er der ingen ny mønt skabt ved minedrift. I stedet for oprettes alle mønterne i starten. Dette betyder, at validatorerne skal belønnes fuldt ud gennem transaktionsgebyrer i modsætning til nye mønter.

Investering i bevis for indsatsmønter

Mens mønter har en varieret mekanisme til konsensus, har køb af POS-mønter (Proof of Stake) været et fascinerende forslag for mange. På grund af sine energibesparende funktioner betragtes POS-mønter som fremtiden for konsensusmekanisme, investorer tænker normalt på dem som udbyttebetalende aktier. Det er som hvis investoren lægger flere mønter, får han belønninger svarende til udbytte. For at udvise en advarsel kan det lyde lidt for godt til at være sandt. Der er dog nogle ekstra dynamikker, som investorerne skal være opmærksomme på, inden de investerer.

Mens der er mange mønter, der vedtager denne konsensusmekanisme, har nogle af POS-mønterne allerede været elskede af investorer. Lad os se på listen over førende mønter, der bruger POS-mekanismen.

1. NEO

Ligesom Ethereum forestiller NEO sig også at være et smart kontraktøkosystem. At være en af ​​de få POS-mønter, der giver et smart kontraktøkosystem, NEO bliver en let lanceringsplatform og en perfekt bro for dem, der ønsker at gå fra Proof of Work-konsensus til en Proof of Stake-mekanisme til de decentrale applikationer.

NEO har nogle fantastiske funktioner, som er unikke. Brugere har mulighed for at satse både NEO og dens GAS-mønt. Også den mindste brøkdel for NEO er en, og det er det absolut mindste beløb, som nogen har brug for for at kunne satse. Hvis man er forvirret over de to mønter, der går mellem GAS og NEO, skal du bare tage GAS som brændstof til blockchain, mens NEO repræsenterer en andel i ejerskabet.

2. Dash

DASH er en populær kryptokurrency kendt som digitale kontanter. Det er en af ​​de øverste mønter til at implementere et bevis på stavskonsensusmekanisme. Dash er unik, da den ligger på Bitcoin Core, men leveres med yderligere fortrolighed og hurtige transaktionshastigheder- PrivateSend og InstantSend. Dash positionerer sig som en P-2-P decentraliseret digital form for penge og forestiller sig at erstatte den eksisterende fiat ved at forblive flydende. DASH tillader også sin HODLere at tjene udbytte i form af DASH ved at køre en Masternode. Men fangsten er, at for at køre en Masternode behøver man mindst 1000 DASH-enheder.

Mens der er meget debat omkring Dash, der ikke er et sandt bevis for indsats, fungerer dets Masternodes på en meget lignende måde.

3. PIVX

En Dash Fork, der adskiltes i 2016, er PIVX langsomt ved at opstå en stærk POS-mønt, der tiltrækker investorer. PIVX, anakronymet for Private Instant Verified Transaction, er en privatlivsmønt, der giver brugerne mulighed for at køre en masternode ved at investere i 10.000 PIV. PIVX kræver ikke nogen minimumsbesiddelse for at begynde at lægge PIVX, der gør det til et attraktivt lavt barriereindgangspunkt. Dog skal brugerens tegnebog forblive aktiv med henblik på indsats.

PIVX-webstedet er ret omfattende, når det kommer til at forklare møntens indsatsmekanisme. Sammen med staking-regnemaskinen tilbyder webstedet også en masternode-guide og en staking-guide, som er grundig og giver god information til dem, der er nye til staking.

PIVX har unik tilfældighed involveret i indsats, hvilket ofte sammenlignes med lotteriet, hvor antallet af mønter er det samme som at have det samme antal lotteri-billetter. PIVX har med vilje indbygget tilfældighed i sit belønningssystem. Holdet bag mønten gjorde dette af sikkerhedsmæssige årsager, men det gør beregning af belønninger til et vanskeligt forslag.

4. VET (Vechain)

VeChain er et andet kryptokurrencyprojekt og -platform, som let kan trække sammenligninger med Ethereum og NEO, da det også arbejder på at muliggøre smarte transaktioner. VET har et stærkt fokus på forsyningskædeindustrien og har også arbejdet med implementeringer i farmaceutisk industri. Med flere partnerskaber i dette rum, der har gjort VeChain berygtet i kryptosamfundet. VeChain har en Proof of Authority-blockchain-mønt, der ligner en Proof of Stake-blockchain, men med en anden konsensusmodel.

Vechain har også to møntmetoder – VET og VTHO. For at sætte VET’er modtager Masternode VTHO. På Vechain er VTHO brændstoffet, mens VET repræsenterer ejerskab. Med forskellige knudepunkter, økonomiske og X-noder, der giver bonusser, gør Vechain staking virkelig let med en smidig mobilapp.

5. ARK

Igen en meget lignende mønt som Dash, tilbyder Ark en unik mønt, der ønsker at tjene som middel til et mål. Projektet har til hensigt at forbinde separate blokkæder ved hjælp af sin SmartBridge-løsning. Denne løsning opfører sig som en smart kontrakt, som forskellige blockchains kan bruge, selvom de har helt forskellige protokoller. Ark-mønten adskiller sig også ved hjælp af et delegeret Proof of Stake-netværk. Med denne type system placerer brugerne ikke deres mønter direkte. Hvad de i stedet gør, er at placere deres ark for at “stemme” på en af ​​51 delegerede. Delegaterne deler derefter deres blokbelønning med dem, der stemte på dem.

I lighed med Dash har Ark en advarsel, som investorer måske finder lidt skærpende. Ark tillader kun hver tegnebog en stemme ad gangen. Så ved flere indsatser kan en bruger opdele sin ARK i flere tegnebøger for at stemme på flere delegerede. Denne begrænsning er for at beskytte netværket mod at blive ødelagt af folk, der har meget Ark.

6. Lisk

Ofte kendt som den almindelige mands Ethereum, er Lisk en mønt, der tillader skrivning og udførelse af decentrale applikationer, også kaldet dApps. Denne mønt bruger JavaScript til appudvikling, hvilket giver mønten en bredere samlet brugerbase. Ligesom Ark bruger Lisk et delegeret Proof-of-Stake-netværk, som er et lille skridt ned fra et rent Proof of Stake-system. Dem med LSK bruger det til at stemme på deres delegerede. Det er kun de top 101 delegerede, der har lov til at smede blokke, hvilket betyder, at de får de belønninger, der er knyttet til det.

Brugere har brug for mindst 4 LSK for at stemme for en delegeret. Delegater kan vælge, hvordan de vil fordele deres belønninger. Disse oplysninger er dog tilgængelige for dem, der staker inden de stemmer på en delegeret.

7. Navcoin

NavCoin er en open source blockchain med hovedfokus på privatlivets fred. Det har også et meget stærkt samfundsfokus, men det, der gør Nav interessant, er en tredoblet funktion. At være en privatlivsbaseret kryptokurrency er en, de to andre er, at den er virkelig hurtig at sende og billig. Det er en fuldt funktionel POS-kryptokurrency, der har fungeret siden 2014 baseret på Bitcoins kernekode. mønten var en af ​​de første Proof of Stake-adoptere og er en af ​​de mere pålidelige mønter, som ikke har minimumskrav til brugeren, der ønsker at satse mønten.

Selvom der ikke er noget minimumskrav, jo flere mønter en bruger indsætter med NavCoin, jo større er deres belønning og jo hurtigere får de. I 2018 tilføjede NavCoin funktioner til kold staking, hvilket betyder, at du nemt og sikkert kan placere dine mønter fra en kold tegnebog.

Fremtidens indsats vil sandsynligvis også blive styrket af den eventuelle overgang af Ethereum, der i øjeblikket er verdens næststørste kryptokurrency efter markedsværdi, fra PoW til PoS. Mens indsatsen lige er ved at tage sig op, kan man se fortsat interesse for PoS-systemer og også være sikker på, at der vil være flere innovationer og justeringer af PoS-modellen, når gamle mønter tilpasser sig, og nye PoS-mønter dukker op.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me