GBP / INR-hintaennuste Q4 2020: Palautus käynnissä nousevalla trendillä

GBP on epävakaa valuutta, mikä tarkoittaa, että useimmat GBP: tä sisältävät parit ovat myös melko epävakaita. Toisaalta Intian rupia on itsessään melko epävakaa valuutta, mikä tekee GBP / INR: stä erittäin epävakaan. 2000-luvut olivat jo epävakaita, ja tämä pari oli nousussa vuoden 2006 loppuun asti ja sitten nousuun vuoteen 2010. Mutta seuraava vuosikymmen muuttui vielä epävakaammaksi, kun hinta oli noussut alle 65: stä 107: een elokuun 2013 mennessä. Intian perustekijöihin perustuva poikkeuksellinen nousu, mutta hinta alkoi kääntyä alaspäin vuodesta 2015. Nouseva trendi jatkui jälleen GBP / INR: ssä ja ostajat pysyivät vastuussa kuukausikaaviossa, mutta syyskuussa alkanut vetäytyminen näyttää olevan olla matkalla, joten katsotaanpa, mitä tämän parin pöydällä on.

Nykyinen GBP / INR Hinta:  $

Viimeaikaiset muutokset GBP / INR-hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
30 päivää -5.63 -6,3%
6 kuukautta +0,75 +1%
1 vuosi +7.32 +8,1%
5 vuotta -6.30 -6,9%
Vuodesta 2000 +23.73 +23,4%

 

Molempien valuuttojen perustekijät ovat auttaneet lisäämään GBP / INR: n volatiliteettia. Intia on nettoviejä huolimatta kehittyvästä taloudesta, joka houkuttelee sekä paljon ulkomaisia ​​investointeja että paljon rahalähetyksiä. Tämä on pitänyt Intian rupiaa paineen alla, varsinkin vuonna 2013, jolloin näimme INR: n valtavan laskun ja kaikkien INR-parien nousun. GBP asuu myös omassa maailmassa, ja Brexit lisää epävarmuutta ja volatiliteettia entisestään. Tällä hetkellä kertoimet ovat, että Yhdistynyt kuningaskunta poistuu EU: sta ilman kauppasopimusta, mutta se ei ehkä osoittaudu lopulta niin pahaksi. 

GBP / INR -ennuste: Q4 2020 GBP / INR -ennuste: 1 vuosi GBP / INR -ennuste: 3 vuotta
Hinta: 85 dollaria – 87 dollaria

Hintatekijät: Covid-mielipiteet, EU: n ja Yhdistyneen kuningaskunnan väliset kauppaneuvottelut, Tekniset tiedot

Hinta: 95 dollaria

Hintatekijät: Brexitin jälkeinen tilanne, Post Covidin tilanne, globaali politiikka, riskimielisyys

                                                                   

Hinta: 105 dollaria

Hintatekijät: Kaupan perusteet, tekniset tiedot, BOE, RBI

GBP / INR Live -kaavio

GBP / INR

GBP / INR -ennuste seuraavan viiden vuoden ajalta

COVID-19 ja markkinatunnelma

Vaikka GBP ei ole niin suuri riskivaluutta kuin hyödykedollarit, se haluaa rallia, kun riskinäkemys on positiivinen, ja vetäytyä, kun rahoitusmarkkinoilla on negatiivinen. Mutta Intian ollessa kehittymässä olevat markkinat Intian rupia on myös riskivaluutta. Joten tämä eliminoi tämän parin riskitekijän, mikä tarkoittaa, että perustekijät ovat olleet pääasiassa vastuussa GBP / INR: stä. Kuitenkin GBP on hyötynyt enemmän COVID-19-tunnelmasta maaliskuusta lähtien, kun GBP / USD on noussut noin 20 senttiä korkeammalta pohjalta 19. maaliskuuta, kun taas USD / INR laski 77,50: stä 72,50: een, mikä tarkoittaa, että INR nousi vain noin 5 senttiä Yhdysvaltain dollaria vastaan, mikä on vain neljännes verrattuna Englannin puntaan. Tämän seurauksena GBP / INR nousi maaliskuussa yli 13 senttiä laskusta, vaikka näyttää siltä, ​​että COVID-19-kauppa on nyt ohi ja muut perustekijät, kuten Brexit, ovat ottamassa vallan.

Brexit

Muista perustekijöistä puhuen, Brexit on palannut valokeilaan koronaviruksen varjostamana, mikä on ollut negatiivinen punnan kannalta. Viime vuonna asiassa edistyttiin jonkin verran myönteisesti, kun Boris Johnson ehdotti Brexit-sopimusta EU: n kanssa löytäessään välitavan Irlannin rajaongelmalle. Mutta, Brexit on palannut nyt valokeilaan, kun koronaviruksen sekasorto on rauhoittumassa, ja kuulemiemme tietojen mukaan GBP: n tilanne näyttää olevan negatiivinen. Molempien osapuolten kommentit osoittavat, että jännitteet ovat kasvaneet, kun Yhdistynyt kuningaskunta etenee kohti kauppaa ei-skenaariota. Ne eivät ole kaukana kauppasopimuksesta, ja GBP-kaaviot heijastavat tätä. GBP / USD oli menettänyt 8 senttiä syyskuun viimeiseen viikkoon mennessä ja GBP / INR on kääntynyt alaspäin ja menettänyt 5 senttiä. Nykytilanteessa Yhdistynyt kuningaskunta lähtee EU: sta ilman kauppaa, ja GBP / INR: n tulisi edelleen laskea, ellei edistystä tapahdu melko nopeasti. Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen äänen perusteella näyttää siltä, ​​että pääministeri Johnson pyrkii saamaan kauppasopimuksen EU: sta. Jos näin on, GBP / INR: n odotetaan jatkavan vetäytymistä matalammalle luultavasti trendilinjalle, mutta tarkastelemme tarkemmin alla olevan osan teknistä analyysiä.

Tekninen analyysi – Liukuvat keskiarvot jatkavat GBP / INR: n nousua?

 

Hallintoviranomaiset ovat tukeneet GBP / INR: ää vuodesta 2000

Kuten kuukausikaaviosta voidaan nähdä, GBP / INR on ollut nousutrendissä 1990-luvulta lähtien. Kaavio näyttää hinnan alle 48-luvulta 90-luvulla, ja nyt se käy kauppaa kaksinkertaisella tasolla, kun se on noussut 107: een vuonna 2013, kun Intian kauppataseen alijäämä kasvoi tuolloin. Joten kukaan ei voi kieltää nousupuolisuutta tässä parissa. Matalat tasot nousevat jatkuvasti, mikä tarkoittaa, että myyjät heikkenevät ja ostajat hyppäävät nopeammin takaisin. Liukuvat keskiarvot ovat myös tehneet hyvää työtä tarjotessaan tukea matalammilla paluureilla. 2000-luvulla 50 SMA (keltainen) on tehnyt hyvää työtä ylläpitääkseen nousutrendiä, mutta vuoden 2008 finanssikriisi muutti punnan melko laskevaksi ja GBP / INR rikkoi 50 SMA: n ja 100 SMA: n (vihreä). Lasku kuitenkin pysähtyi vuonna 2010 ja nousutrendi jatkui jälleen. 200 SMA: sta (violetti) on tullut lopullinen tuki vuodesta 2009, vaikka se on lävistetty, ja se käänsi hintaa korkeammalle tämän vuoden maaliskuussa viimeisen kerran. Sen lisäksi trendilinja on muodostunut vuodesta 2009. Elinkeinonharjoittajat kunnioittavat näitä teknisiä indikaattoreita, jotka ovat hyviä paikkoja mennä pitkälle GBP / INR: ssä. Jos Yhdistyneessä kuningaskunnassa ei tehdä kauppaa, on todennäköistä, että hinta putoaa 200 SMA: lle ja trendilinjalle, jotka molemmat tulevat 85,50: een. Siinä tapauksessa yritämme mennä pitkään, jos hinta muodostaa nousevan peruutussignaalin, kuten elokuun doji-kynttilänjalan, joka on laskeva peruutussignaali. Joten odotamme, että alempi vetovoima toteutuu kokonaan GBP / INR: lle, ja sitten odotamme ostavan tämän parin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me