Litecoin (LTC) -ennuste Q4 2020: Onko nousukehitys päättynyt LTC: lle / USD: lle?

Litecoin, digitaalinen hopeavastaus Bitcoinille, on nähnyt aktiivisuutta viime viikkojen aikana, koska uusi MimbleWimble-päivitys on tarkoitus käynnistää tämän vuoden syyskuussa. 6. elokuuta Litecoin-säätiön johtaja David Schwartz sanoi, että kryptovaluutalla Litecoinilla oli viimeisen 24 tunnin aikana yli 92 278 aktiivista lompakkoa, mikä oli enemmän kuin sekä Bitcoin Cash että BSV yhteensä 90446. Se ilmoitti, että Litecoin oli elpymässä uudelleen investointien, transaktioiden ja siirtojen suhteen. Merkittävä syy vahvan toiminnan takana voi olla MimbleWimble, joka tuo tietosuojaominaisuudet Litecoiniin. Toteutus toteutetaan syyskuussa pääkehittäjän David Burkettin ohjeiden mukaan, joka vahvisti tämän heinäkuun projektipäivityksessä. Uusi MimbleWimble tarjoaa yksityisyyden edut ja mahdollistaa nopeammat maksutapahtumat Litecoin-verkossa. Siksi MimbleWimbleillä on erilainen tarkistusmekanismi kuin Bitcoinilla.

Lue viimeisin päivitys Litecoin-hinta 2021 -ennuste

 

Lisäksi Cardanon luoja ja IOHK: n toimitusjohtaja Charles Hoskinson paljastivat aikomuksensa luoda yhteistyötä Litecoinin luojan, Charlie Leen kanssa. Hän lähetti aikomuksensa Twitterin kautta ja ilmoitti rakastavansa ajatusta ketjunvälisestä viestinnästä Litecoinin ja Cardanon välillä. Hän lisäsi, että keskusteluista oli monia mahdollisia ideoita. Vastauksena tähän Litecoinin luoja vastasi sanalla “varma”, mikä osoitti hyväksyvänsä ajatuksen yhteistyöstä. Siksi on odotettavissa, että molempien säätiöiden asianomaiset henkilöt kokoontuvat keskustelemaan asiasta pian.

Nykyinen LTC / USD Hinta:  $

Viimeaikaiset muutokset Litecoin-hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
30 päivää -18.20 -41,3%
3 kuukautta -5.13 -11,7%
6 kuukautta +5.40 +12,3%
1 vuosi -14.30 -24,8%
3 vuotta -17.20 -28,2%

 

Litecoin kirjasi tappioita tällä viikolla sen jälkeen, kun se oli tuottanut voittoja kahdelle edelliselle peräkkäiselle viikolle. Kahden viime viikon aikana arvo nousi 45,13%. Tällä viikolla se laski kuitenkin 5,18%. LTC / USD-pari saavutti korkeimman tason 65.098 edellisellä viikolla ensimmäistä kertaa kuuden kuukauden jälkeen. Litecoinin markkina-arvo oli korkeimmillaan 14 099 miljardia dollaria.

Tässä istunnossa Litecoin oli pudottamassa, koska se kohtasi valtavaa vastustusta purkautumisesta. LTC tulosti viimeisimmässä istunnossa niin sanotun laskevan kynttilän, mikä osoitti salausvaluutan riskin. Nyt herää kysymys, mikä on Litecoinin hintaennuste todennäköisesti?

Litecoin-ennuste: Q4 2020 Litecoin-ennuste: 1 vuosi Litecoin-ennuste: 3 vuotta
Hinta: 84 dollaria – 100 dollaria

Hintatekijät: Choppy Trading Range, tehostettu turvasatama kullalla, Bullish Bitcoin (positiivinen korrelaatio).

Hinta: 145,235 dollaria 

Hintatekijät: Bullish Breakout, kaksoispohjan tuki

                                                                      

Hinta: 221 dollaria

Hintatekijät: W-mallin valmistuminen, ABCD-mallin valmistuminen, yli Fibonaccin palautuminen 61,8%

Litecoin Live -kaavio

LTC / USD

 

LTC / USD – Litecoin-hintoihin vaikuttavat tekijät

 

Litecoin on kryptovaluutta, jolla on valtava pitkän aikavälin ennustettu kasvu, kuten Bitcoin. Kaikkien aikojen ensimmäinen kryptovaluutta, joka herätti kokonaisen altcoiiniteollisuuden, oli Bitcoin; Litecoinin yrittämä yleisin parannus Bitcoiniin verrattuna oli kuitenkin tapahtumanopeus. Litecoin oli ensimmäinen salakirjoitus, joka teki sen onnistuneesti. Tämä on sijoittanut Litecoinin salamarkkinoille vahvana rahoitusomaisuutena, jolla on pitkän aikavälin kasvupotentiaalia. Keskustellaan Litecoinin hintaennusteista eri lähteistä vuosille 2020 – 2025 ja sen jälkeen.

 

WalletInvestor – Litecoin-projektio

 

WalletInvestor on antanut negatiivisen pitkän aikavälin ennusteen Litecoin-hinnoista sanomalla, että Litecoin laskisi vuoden 2020 loppuun mennessä 40 dollariin kolikkoa kohden. Vuoteen 2021 mennessä he ehdottivat, että LTC alkaa laskea vähitellen ja saavuttaa 4 dollaria elokuussa. Kuitenkin joulukuuhun 2021 LTC alkaa nousta jälleen kohti 25 dollaria WalletInvestorin mukaan. 

 

Vuoden 2022 loppuun mennessä he ennustivat 10 dollaria ja – 3 dollaria vuodelle 2023. Heidän ennusteensa vuodelle 2024 oli – 2 dollaria ja vuodelle 2025 – 2 dollaria. WalletInvestorin ennusteen perusteella voidaan selvästi nähdä, että heidän mielestään LTC ei kasva tulevaisuudessa. FXLeaders-analyytikot ajattelevat kuitenkin toisin, ja jaamme ajatuksemme tämän päivityksen lopussa.

 

Digitaalinen kolikon hinta – Litecoin-projektio 

Digitaalisen kolikon hinta antoi maltillisen hintaennusteen Litecoinille sanomalla, että kolikko kasvaa vuosi vuodelta tulevaisuuteen. Vaikka hinnat ennustettaisiin, hinnat saattavat laskea voimakkaasti, mutta suuntaus pysyi positiivisena.

Seuraavassa esitetään digitaalisen kolikkohinnan Litecoin-hintojen ennusteet vuosille 2020–2025. Vuonna 2020 – 58 dollaria, vuonna 2021 – 59 dollaria, vuonna 2022 – 66 dollaria, vuonna 2023 – 62 dollaria, vuonna 2024 – 61 dollaria, vuonna 2025 – 69 dollaria

 

Pitkä ennuste – Litecoin-ennuste vuosille 2020–2023

 

Longforecast uskoo, että Litecoin laskee 40 dollariin vuoden 2020 loppuun mennessä, ja se vaihtelee 25 ja 50 dollarin välillä koko vuoden. Kuitenkin vuonna 2021 LTC laskee edelleen ja päättyy vuoteen 20 dollarilla. Vuodelle 2022 LongForecast ennustaa LTC: n kasvua sanomalla, että se liikkuu välillä 18-46 dollaria. LTC: n nousuliike jatkuu vuonna 2023 LongForecastin mukaan saavuttaen 58 dollaria joulukuussa 2023.

 

Trading Beasts – Litecoin-ennuste vuosille 2020-2023

Seuraavien neljän vuoden ajan Trading Beasts pitää Litecoinia hyvänä voimavarana. Joulukuussa 2020 he kuitenkin ennustavat, että Litecoinin hinnat laskevat 32 dollariin. Vuonna 2021 LTC kasvaa 52 dollariin, ja positiivinen vauhti jatkuu kahden seuraavan vuoden ajan. Trading Beasts ehdottaa, että vuosina 2022 ja 2023 LTC-hinnat nousevat vastaavasti 53 dollariin ja 80 dollariin.

 

CoinPrice – Litecoin-ennuste 

CoinPrice tarjoaa pitkän aikavälin ennusteen Litecoinille kymmenen vuoden ajalta, mikä viittaa siihen, että Litecoin saavuttaa 136 dollaria vuosikymmenen loppuun mennessä. He antoivat tämän ennusteen Bitcoin-hintojen mukaan, joiden odotetaan myös nousevan tulevaisuudessa. Vuonna 2020 57 dollariin, vuonna 2025 100 dollariin ja vuonna 2030 136 dollariin.

 

Crypto Research Report Group – Litecoin-ennuste

Kryptovaluuttayhtiö nimeltä Crypto Research Report Group on antanut ennusteensa Litecoinille kymmenen vuoden ajan. Tämä yritys on toimittanut vahvan ennusteen LTC: lle, koska sen mukaan digitaalinen valuutta ylittää 1000 dollaria vain viidessä vuodessa ja nousee yli 2000 dollaria 10 vuodessa. Crypto Research Report Groupin ennuste Litecoin-hinnoista on seuraava:

Vuonna 2020 83 dollaria, vuonna 2025, 1200 dollaria ja vuonna 2030 2250 dollaria.

 

GovCapital – Litecoin-ennuste

Litecoinin hintojen ennustetaan vuoden kuluttua olevan 87,407 dollaria vuonna 2021, ja vuoteen 2025 niiden odotetaan kasvavan nopeasti, saavuttaen 641,899 dollaria GovCapitalin ennusteiden mukaan..

 

Bitcoin vs. Litecoin

Viimeisten kolmen peräkkäisen viikon ajan Bitcoin on noussut noussut vuoden 2020 korkeimmalle tasolleen, 11 392 dollaria. Suuntaus on edelleen positiivinen Bitcoinille, kun maailmantaloudet kohtaavat COVID-19-pandemian aiheuttamat häiriöt, ja sijoittajat etsivät turvallisempia sijoitusvaroja, kuten kultaa tai kryptovaluuttoja. Toisaalta myös Litecoin on noussut viimeisten kolmen viikon aikana, mutta kolmas viikko ei ollut niin nouseva, kun hinnat alkoivat laskea. LTC / USD nousi yli 60 dollaria viime viikolla, mutta sen jälkeen se vetäytyi takaisin lähes 57 dollariin, ehkä teknisen korjauksen tai voitonoton vuoksi. 

 

Coin Predictorin mukaan Bitcoinilla ja Litecoinilla on korrelaatio 0,83; tämä korrelaatio laskettiin molempien kryptovaluuttojen hintadynamiikan perusteella edellisten 100 päivän aikana. 

 

Bloomberg-tiimi käytti aktiivisten BTC-osoitteiden lukumäärää 12 000 dollarin arvon ennustamiseen. Litecoin-säätiön projektijohtaja David Schwartz käytti samaa analyysiä, mutta LTC-tapahtumien kanssa. Hän sanoi, että päivittäisten Litecoin-tapahtumien määrä oli saavuttanut tason, joka nähtiin viimeksi joulukuun 2017 alussa. Hänen analyysinsä mukaan Litecoinin käyttö kasvaa edelleen ajan myötä, ja LTC: n hinnan tulisi kulkea samalla tavalla ylöspäin.

 

Tuleva Litecoinin päivitys, MimbleWimble, joka on nimetty Harry Potterin loitsun mukaan, tekee verkosta yksityisemmän, toisin kuin Bitcoin, joka on julkisesti nähtävissä oleva lohkoketju. Tämä tekijä on tehnyt Litecoinista houkuttelevamman, ja sijoittajat ovat alkaneet ottaa sitä vakavasti. Litecoinin perustaja Charlie Lee puhui näistä parannuksista verkkoon jo vuoden 2019 alussa, ja nyt se on määrä suorittaa ensi kuussa, syyskuussa 2020. Mahdollisuudet ovat, että tämän päivityksen jälkeen – digitaalinen hopea Bitcoiniin – Litecoin saa lisää vetovoimaa markkinoilla.

 

Litecoinin perustaja Charlie Lee sanoi, että digitaalinen hopea Bitcoinille oli jälleen johtava Bitcoin-hintojen indikaattori heinäkuun viimeisellä viikolla. Tämä tarkoittaa, että Litecoin eteni edelläkävijän taakse sen sijaan, että se edistyisi Bitcoinin edellä. Hän jopa julkaisi kuvakaappauksen twitter-tililleen, mikä osoittaa, että Litecoinilla on tapana johtaa BTC: tä. 

 

Samaan aikaan aiempina viikkoina Grayscale Investments, New Yorkin yritys, joka tarjoaa kryptovaluuttoja saatavana osakkeina, ilmoitti, että sääntelyviranomaiset ovat antaneet etukäteen kahden uuden kryptovaluutan myynnin yleisölle.

 

Äskettäin listatut osakkeet edustivat Litecoinin ja Bitcoin Cashin osakkeita, kiistanalainen Bitcoinin spinoff. Coinmarketcapin mukaan Litecoin on 9. sijalla, ja Bitcoin Cash on viides – joten se on suurin kryptovaluutta, jonka markkina-arvo on 3,71 B ja 5,52 B dollaria. Osakkeet käyvät kauppaa LTCN: n ja BCHG: n symboleilla, ja ne on yleisön saatavilla 1-2 viikon kuluttua. 

Tekninen analyysi – Silmät sivusuunnassa – LTC / USD? 

Markkinoiden teknisen puolen osalta Litecoin käy kauppaa neutraalilla ennakkoluulolla sivuttain vaihteluvälillä 25-145. Kuukausittaisessa aikataulussa Litecoin on edessään kaksinkertaisen pohjan tuella, kello 25.33, ja sulkeutuu Doji ja bullish nielevät kynttilät vahvistavat edelleen ostotrendit LTC / USD-parissa. 

 

Tarkasteltaessa Litecoinin pitkän aikavälin ennustetta johtava salauspari näyttää nousevalta, erityisesti W-mallin takia, jossa osittainen W on jo valmis. Ylemmällä puolella Litecoin saattaa löytää seuraavan vastustuksensa 85 dollarin vaihteluväliltä, ​​kun taas nouseva 85 dollarin jako voi johtaa Litecoinin hintaan kohti 145 dollaria. Tämän alapuolella 85 dollaria todennäköisesti toimii tukitasona. 

LTC / USD Sideways -malli – kauppiaat katsovat katkeamista 

Kuukausikaaviossa MACD ehdottaa neutraalia puolueellisuutta kauppiaiden keskuudessa – itse asiassa se on päättämätöntä, koska kauppiaat odottavat nousevaa tai laskevaa purkautumista LTC / USD: ssä. Tarkemmin tarkasteltaessa kuukausittaista kaaviota, pari näyttää todennäköisesti puhkeavan ylemmältä puolelta. Kun vuotuinen ennustetavoite on saavutettu 145 dollarin tasolla, hinnat saattavat laskea uudelleen 85 dollariin asti, jotta saavutetaan 61,8% Fibonacci-retracement, 85 dollariin saakka. Tämä on sama taso, jolla olisi pitänyt olla etukäteen pitkittynyt vastustuskyky Litecoinille, mutta myöhemmin, puhkeamisen jälkeen, tämä taso toimii todennäköisesti tukena. 

LTC / USD Fibonacci Retracement 

Litecoinin hintaennusteesta vuoteen 2023 asti voimme odottaa Litecoinin hintojen nousevan edelleen 145 dollariin saakka, jolloin nouseva USD 145: n jako voi johtaa LTC / USD-parin edelleen ylöspäin, kunnes 221 dollaria, tasoa, jota korkeampi pidentää 1. maaliskuuta 2018. Siellä LTC / USD todennäköisesti täydentää ABCD- ja W-kuvioita. Jotkut tunnetut asiantuntijat salaustilassa ovat heittäneet pottiin paljon jännittäviä näkökohtia. Jokaisella joukkueella näyttää olevan varattava vahva argumentti, mikä tekee siitä entistä kiehtovamman tarkkailla, mitä on tarkoitus rentoutua vuoden 2020 loppupuolella. Ne, jotka näkevät nousevan tapahtuman, käyvät tällä hetkellä köydenvetoa niiden kanssa, jotka ennakoivat laskevan kehityksen. Pidetään kiinni toisen vuosipuoliskon ajan, pitäen tarkemmin silmällä markkinoiden perustavaa puolta, jotta voimme tarttua kaikkiin muutoksiin Litecoinin mielialoissa. Onnea! 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me