Tezos-hintaennuste Q4 2020: Cryptos-kysynnän puuttuminen

Tezos (XTZ), joka on markkina-arvoltaan 18. sijalla, noin 1,55 miljardilla dollarilla 15. marraskuuta 2020, aloitti elämänsä vuoden 2018 puolivälissä, mikä ei ollut paras aika kryptovaluutoille, koska digitaaliset valuuttamarkkinat olivat keskellä merkittävä vetäytyminen vuoden 2017 lopun nousun jälkeen. Tämän seurauksena se seurasi pääkryptoja alhaalla elämänsä ensimmäisten kuukausien aikana menettämällä yli 90% arvostaan ​​saman vuoden joulukuuhun saakka..

Mutta se palasi elämään vuonna 2019, kun sen käyttö lisääntyi ja kryptovaluuttamarkkinat alkoivat elpyä jälleen, ja elokuussa 2020 se saavutti 4,38 dollaria. Se ei kuitenkaan hyötynyt digitaalisten valuuttamarkkinoiden noususta loka- ja marraskuussa, jolloin Bitcoin ja muut kryptot nousivat korkeammalle, mikä herättää kysymyksiä. Mutta 20 SMA: ta pidetään tukena kuukausikaaviossa, ja Tezosilla on käynnissä joitain perustavaa laatua olevaa kehitystä, joten toivottavasti nouseva vauhti jatkuu, vaikka se ei ole kaikki niin varmaa juuri nyt.

Lue viimeisin päivitys Tezos (XTZ / USD) Hinta 2021 Ennuste

 

 

Viimeaikaiset muutokset Tezos-hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
30 päivää +0,44 +19,9%
3 kuukautta -0,92 -25,8%
6 kuukautta -0,16 -5,7%
1 vuosi +1.32 +100%
3 vuotta -1.36 -0,34%

 

Tezoihin vaikuttavat tekijät 

Kuten kaikkiin muihin kryptovaluuttoihin, salausmarkkinoiden mielipiteet vaikuttavat Tezosiin, vaikka se on viime kuukausina jäänyt jälkeen muista suurimmista altcoineista, jotka ovat nousseet korkeammalle, kun taas XTZ / USD on vetäytynyt matalammaksi ja käynyt kauppaa noin 2 dollaria. Tämän lisäksi verkon takana olevat perusteet ovat hieman kirkkaampia, koska Tezos tekee yhteistyötä tiettyjen eurooppalaisten pankkien kanssa tavoitteenaan tulla suurten eurooppalaisten keskuspankkien valitsemaksi lohkoketjuksi. Mutta on vielä nähtävissä, miten se menee, koska markkinoiden reaktio uutisiin ei ollut liian optimistinen.  

Tezos-ennuste: Q4 2020 Tezos-ennuste: 1 vuosi Tezos-ennuste: 3 vuotta
Hinta: 2,80 dollaria

Hintatekijät: Salausmarkkinat, tekniset tiedot

                            

Hinta: 3,40-3,60 dollaria 

Hintatekijät: Keskuspankkimarkkinoille pääsy, Tezos-kehitys, salausmarkkinat

Hinta: 8-10 dollaria

Hintatekijät: Kehittyy Tezos-salausmarkkinoilla

                     

Tezos Live -kaavio

TEZOS

 

Tezos-hintaennuste seuraaville 5 vuodelle

Viimeaikaiset kehitykset Tezosille

Tezos-verkko käyttää Proof-of-Stake (POS) -mekanismia, jonka Ethereum myös ottaa käyttöön, koska sitä on yksinkertaisempi käyttää kuin Proof-of-Work (PoW) ja se vaatii vähemmän energiaa. Tezos-verkko on hajautettu älykäs sopimus- ja sovellusverkko. Sillä on ketjussa oleva hallintokerros, jotta voidaan tehostaa verkon päivityksiä ja tarjota avoin sidosryhmäyhteisö.    

Mutta Tezos on saattanut pudota kysynnästä jossain määrin, kun DeFi-kolikot ovat yleistyneet. On kuitenkin joitain tapahtumia, jotka saattavat tehdä Tezos-verkostosta melko suositun Euroopassa. Aiemmin vuonna 2020 Banque de France ilmoitti, että ranskalainen investointipankki Societe Generale ja muut organisaatiot työskentelevät projektissa pankkienvälisten selvitysten tekemiseksi Euroopassa käyttäen keskuspankin digitaalista valuuttaa. Tämä voi olla iso uutinen, jos se toteutuu, vaikka reaktio on tähän mennessä ollut vähäistä, kuten näimme tuolloin, mikä viittaa siihen, että kauppiaat eivät ole kovin optimistisia siitä, vaikka on vielä vähän aikaista kertoa.    

 

Tekninen analyysi – Liukuvat keskiarvot työntävät XTZ / USD: tä alaspäin?

Tezos aloitti elämänsä huonoina aikoina, kesäkuun 2018 lopussa, kun kryptovaluuttamarkkinat olivat laskemassa suurta laskuaan vuoden 2017 lopun suuren nousun jälkeen. Se alkoi noin 4 dollarista ja nousi 4,38 dollariin, mutta alkoi sitten lasku laski 0,325 dollariin saman vuoden joulukuuhun, missä se pysyi muutaman kuukauden ajan muodostaen useita pieniä doji-kynttilänjalkoja, jotka ovat noususuuntaisia ​​signaaleja laskun jälkeen. Hinta kääntyi korkeammaksi vuoden 2019 alussa ja on ollut nousussa sen jälkeen.

 Nouseva trendi on taas alkamassa Tezosissa

20 SMA (harmaa) antoi vastustusta kuukauden ajan joulukuussa 2019, mutta se rikkoi tammikuussa 2020 ja muuttui tueksi välittömästi. Se pidettiin toisen kerran maaliskuussa, kun koronavirus puhkesi, mikä johti salausmarkkinat sukeltamaan epävarmuuden vuoksi. Mutta myöhemmin maailmanlaajuinen epävarmuus osoittautui positiiviseksi digitaalisille valuutoille, ja XTZ / USD nousi elokuussa 4,33 dollariin. Nousu ei kuitenkaan seurannut muita markkinoita seuraavina kuukausina, ja hinta kääntyi alemmaksi laskien jälleen kuukausikaavion 20 SMA: han. 20 SMA on edelleen hallussaan, mikä on hyvä merkki ostajille.

 

 Marraskuun nouseva liike näyttää edelleen melko heikosta 

Viikkokaaviosta näemme, että 20 SMA tarjosi vastarintaa hinnan laskiessa, mutta se rikki vuoden 2019 alussa, pian ennen 50 SMA: ta (keltainen). 50 SMA muuttui tueksi, ja se pysyi maaliskuussa 2020 tapahtuneen suuren laskun jälkeen. Se pysyi taas useita viikkoja syys- / lokakuussa, mutta lopulta hajosi, vaikka 100 SMA (vihreä) muuttui tueksi. Mutta pomppiminen ei näytä liian vakuuttavalta, koska 50 SMA on muuttunut vastustuskyvyksi tällä kaavalla, joten viikkokaavion mukaan tulevaisuus ei ole kovin varma juuri nyt, koska hinta on juuttunut näiden kahden MA: n väliin hetki.   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me