Tezos-prisforudsigelse Q4 2020: Mangler den seneste efterspørgsel efter Cryptos

Tezos (XTZ), der rangerer 18. efter markedsværdi, på omkring $ 1,55 mia. Pr. 15. november 2020, startede livet i midten af ​​2018, hvilket ikke var den bedste tid for kryptokurver, da det digitale valutamarked var midt i en stor tilbagetrækning efter stigningen i slutningen af ​​2017. Som et resultat fulgte den de vigtigste kryptoer i de første par måneder af sit liv og mistede mere end 90% af sin værdi indtil december samme år..

Men det kom tilbage til livet i 2019, da dets brug steg, og kryptokurrencymarkedet begyndte at genoplive igen, og i august 2020 nåede det $ 4,38. Imidlertid har det ikke haft gavn af stigningen i markedet for digital valuta i oktober og november, da Bitcoin og andre kryptoer steg højere, hvilket rejser spørgsmål. Men de 20 SMA holder som support på det månedlige diagram, og der er nogle grundlæggende udviklinger i gang for Tezos, så forhåbentlig genoptager det bullish momentum, selvom det ikke er så sikkert lige nu.

Læs den seneste opdatering på Tezos (XTZ / USD) Pris 2021 Prognose

 

 

Seneste ændringer i Tezos-prisen

Periode Skift ($) Lave om %
30 dage +0,44 +19,9%
3 måneder -0,92 -25,8%
6 måneder -0,16 -5,7%
1 år +1.32 +100%
3 år -1.36 -0,34%

 

Faktorer, der påvirker tezoer 

Som med alle andre kryptokurver påvirkes Tezos af stemningen på kryptomarkedet, skønt de i de seneste måneder er faldet bag andre større altcoins, som har steget højere, mens XTZ / USD er trukket tilbage lavere og handlede omkring Derudover er fundamentet bag netværket en smule lysere, da Tezos samarbejder med visse banker i Europa med det formål at blive den valgte blockchain for større europæiske centralbanker. Men det er stadig at se, hvordan det vil gå, fordi reaktionen fra markederne til nyhederne ikke var for optimistisk.  

Tezos-prognose: 4. kvartal 2020 Tezos-prognose: 1 år Tezos-prognose: 3 år
Pris: $ 2,80

Prisdrivere: Kryptomarkedsstemning, Technicals

                            

Pris: $ 3,40-3,60 

Prisdrivere: Indtastning af centralbankernes marked, Tezos-udvikling, Crypto-marked

Pris: $ 8-10

Prisdrivere: Udvikler sig i Tezos, Crypto-markedssentiment

                     

Tezos Live-diagram

TEZOS

 

Tezos-prisforudsigelse for de næste 5 år

Seneste udvikling for Tezos

Tezos-netværket bruger en Proof-of-Stake-mekanisme (POS), som Ethereum også vedtager nu, da det er enklere at bruge end Proof-of-Work (PoW) og kræver mindre energi. Tezos-netværket er et decentraliseret smart kontrakt- og applikationsnetværk. Det har et on-chain governance-lag for at muliggøre effektive netværksopgraderinger og give et gennemsigtigt interessentfællesskab.    

Men Tezos er muligvis faldet ud af efterspørgslen i nogen grad, da DeFi-mønterne er blevet mere udbredte. Der er dog nogle udviklinger, der kan gøre Tezos-netværket ret populært i Europa. Tidligere i 2020 meddelte Banque de France, at den franske investeringsbank Societe Generale såvel som andre organisationer vil arbejde på et projekt for at gennemføre interbankafregninger i Europa ved hjælp af en centralbank digital valuta. Dette kunne være en stor nyhed, hvis den realiseres, selvom reaktionen hidtil har været minimal, som vi så dengang, hvilket antyder, at handlende ikke er meget optimistiske om det, selvom det stadig er lidt tidligt at fortælle.    

 

Teknisk analyse – Vil bevægelige gennemsnit fortsætte med at skubbe XTZ / USD ned?

Tezos startede livet på et dårligt tidspunkt i slutningen af ​​juni 2018, da kryptovalutamarkedet fik sin store nedstigning efter den store stigning i slutningen af ​​2017. Det startede på omkring $ 4 og klatrede til $ 4,38, men begyndte derefter at fald og faldt til $ 0,325 i december samme år, hvor det forblev i et par måneder og dannede flere små doji-lysestager, som er bullish reverserende signaler efter faldet. Prisen vendte højere i begyndelsen af ​​2019 og har været på en bullish tendens siden da.

 Den bullish tendens genoptages igen i Tezos

De 20 SMA (grå) gav modstand i en måned i december 2019, men den blev brudt i januar 2020 og blev straks til støtte. Det holdt for anden gang i marts, da coronavirus brød ud, hvilket sendte kryptomarkedet dykning lavere på grund af usikkerheden. Men senere viste den globale usikkerhed sig at være positiv for digitale valutaer, og XTZ / USD steg til $ 4,33 i august. Stigningen fulgte imidlertid ikke resten af ​​markedet i de følgende måneder, og prisen vendte lavere ned og faldt igen til 20 SMA på det månedlige diagram. De 20 SMA er stadig i besiddelse, hvilket er et godt tegn for købere.

 

 November’s bullish bevægelse ser stadig ret svag ud 

På det ugentlige diagram ser vi, at 20 SMA leverede modstand, da prisen faldt, men den blev brudt i begyndelsen af ​​2019, kort før 50 SMA (gul). De 50 SMA blev til støtte, og det holdt efter det store fald i marts 2020. Det holdt igen i flere uger i september / oktober, men blev til sidst brudt, selvom 100 SMA (grøn) blev til støtte. Men hoppet virker ikke så overbevisende, da 50 SMA er blevet modstand på dette diagram, så ifølge det ugentlige diagram er fremtiden ikke særlig sikker lige nu, da prisen sidder fast mellem disse 2 MA’er på øjeblik.   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me