Yksinomainen haastattelu johtavan lohkoketjuteknologian ratkaisujen tarjoajan, ChainUP EXUPin, perustajien kanssa

Hailong Duan, EXUP: n perustaja, ChainUP Financial Deratives, jolla on monen vuoden kokemus Internet-rahoituksen alalla, Duan johti kerran tunnetun maksuyrityksen tiimiä saavuttamaan miljardin yuanin vuotuinen suorituskyky. Hän on tällä hetkellä EXUPin perustaja, joka keskittyy blockchain-rahoitusjohdannaisten kehittämiseen.

Eksklusiivisessa haastattelussa EXUP: n perustajan Hainong Duanin, johtavan lohkoketjuratkaisujen tarjoajan, ChainUP Financial Derativesin kanssa, hän selitti, kuinka he pystyivät tarjoamaan hakkerointikestävät vaihdot ja miten hän näkee Aasian markkinat yhtenä merkittävimmistä markkinoista. osallistuja blockchain / cryptocurrency -ekosysteemiin.

  1. Voitteko esitellä lyhyesti ChainUP katsojillemme ja kuinka osallistut salausekosysteemiin?

Tottakai. Perustettu syyskuussa 2017, Ketju UP on blockchain-teknologiaratkaisujen toimittaja ja omistaa kahdeksan hyvin kehittynyttä tuotelinjaa. Ne sisältävät digitaalisen valuutan kaupankäynnin, lompakon, tilannetietoisuuden, julkisen ketjun ja konsortion lohkoketjun, kaivospoolin, lohkoketjun pilvivälineet, likviditeetin, välittäjän. Olemme rakentaneet teollisen suljetun piirin teknologiapalvelusta liikenteeseen ja liikenteen kaupallistamiseen. 

Viimeisten kahden vuoden aikana olemme palvelleet yli 300 vaihto-asiakasta, yli 100 digitaalisen lompakon asiakasta, yli 150 likviditeettipalvelun asiakasta, mukaan lukien yli 50 miljoonaa käyttäjää yli 20 maassa Aasiassa, Euroopassa, Amerikassa ja Oseaniassa. 

ChainUP: n takana olevat tiimin jäsenet ovat työskennelleet huippu-blockchain- tai internet-yrityksissä ja -laitoksissa teknologian kehittämisessä ja toiminnan hallinnassa, ja heillä on paljon kokemusta blockchain-teollisuudesta. Perustajamme Zhong Gengfa toimi aiemmin Baidu SNS -divisioonan teknisenä johtajana ja perusti sen teknisen ryhmän; Lisäksi hän toimi CTO: na Kiinan tunnetulla P2P-autovuokraamoalustalla START.

Noin kuluneen vuoden aikana on todistettu monien blockchain-startupien seisokkeja, jotka ovat kamppailleet POC: n, MVP: n toimittamisen kanssa ja yleisesti ottaen toimivien blockchain-ratkaisujen toteuttamisen kanssa. Tavoitteenamme on tarjota teknisiä ratkaisuja, joita salauslohkoketjun ekosysteemi tarvitsee, siten myötävaikuttaa tähän syntyvään teollisuuteen. Pyrimme tarjoamaan huippuosaamista, tarvittavaa taitotietoa, tarjoamaan erilaisia ​​ratkaisutyyppejä ja tarjoamaan poikkeuksellista tukea ja palvelua blockchain-yhteisölle.

  1. Käynnistit äskettäin ETF-järjestelmäratkaisun, päällä EXUP. Voisitko kertoa meille siitä?

ETF (exchange-traded fund) -järjestelmäratkaisu lanseerattiin äskettäin uudella blockchain-rahoitusjohdannaisalustallamme EXUP. ETF: t ovat tärkeä sijoitusväline, jota käytetään omaisuuden arvon nousuun. Perinteisillä rahoitusmarkkinoilla vivutetut ETF-rahastot ovat erittäin suosittu rahoitusjohdannaisten muoto. Perinteisin ETF: iin nähden innovaatioina pidettävillä vivutetuilla ETF: llä on spot-kaupan edut, ei marginaalivaatimuksia, koron lisäämistä tai riskien hallintaa. Kohtuullisesti käytettynä vivutetut ETF: t voivat jatkuvasti vahvistaa taustalla olevan indeksin tuottoja. 

Uuden blockchain-rahoitusjohdannaistuotemerkkimme EXUPin lanseeraama ETF-järjestelmäratkaisumme, kuten kaikki muutkin EXUP-ratkaisumme, on sitoutunut tarjoamaan asiakkaillemme turvallisia, vakaita ja tehokkaita blockchain-rahoitusjohdannaispalveluja. Tällä hetkellä EXUP-tiimi on tarjonnut johdannaisteknologiapalveluja 60 yritykselle yli 10 maassa ja eri puolilla maailmaa.

  1. Nolla turvallisuustapahtumaa alusta lähtien, kun taas hakkerointitapahtumia esiintyi myös maineikkaissa pörsseissä. Kuinka hallitsit sen? 

Turvallisuus on ChainUP: n prioriteetti, koska ymmärrämme, että varojen pitäminen turvassa on tärkein näkökohta vaihtoon ja niiden käyttäjiin. Kahden viime vuoden aikana perustamisestamme lähtien olemme palvelleet yli 300 vaihtoasiakasta tarjoamalla sujuvan toiminnallisuuden ilman turvatapahtumia. Tämä on pienellä tavalla edistänyt näiden vaihtoiden läpimurtoa, jotka ovat erottuneet tuhansien alustojen joukosta.

Vaihtotapahtumia varten ChainUP on joukko erityisiä riskienhallintajärjestelmiä, järjestelmän kokonaisvaltainen riskienhallinta. Se tarjoaa myös rahoituksen kolmensuuntaisen sovittelun, rahaston turvallisuuden reaaliaikaisen seurannan lompakoissa, aktiiviset turvallisuusinterventiot, varojen liikkumisen älykkään seurannan, nostolohkot, puolustuksen DDoS-hyökkäyksiltä, ​​liikenteen siivoamisen ja 30 puolustusmekanismin. 

ChainUP: n oma AUROR-tilannetietoisuusjärjestelmä suorittaa laajamittaisen data-analyysin käyttäjien käyttäytymisestä, moniulotteisesta seurannasta, reaaliaikaisesta riskien ja uhkien havaitsemisesta, estää aktiivisesti korkean riskin käyttäytymistä ja suorittaa järjestelmän hyökkäysanalyyseja ja sieppauksia.

ChainUP ylläpitää myös syvällistä yhteistyötä yli tusinan maailmanlaajuisen blockchain-turvallisuuslaitoksen kanssa. Nämä organisaatiot antavat ammattimaisia ​​auditointiraportteja asiakkaille, ottavat käyttöön muodollisen varmennustekniikan ja skannaavat automaattisesti turvakoodit. Kymmeniä turvatestejä on tehty tietoturvariskien vianetsinnäksi, hakkeroinnin välttämiseksi ja älykkäiden sopimusten turvallisuuden varmistamiseksi.

Lisäksi ChainUP eristää myös käyttöoikeudet ja suorittaa useita vahvistuksia korkean tason toiminnoille. Se tutkii itse järjestelmänvalvojan käyttäytymistä, kuten epänormaaleja kirjautumistarkastuksia, luvattomien toimintojen yrityksiä, suurtaajuisten palvelinten käyttöä ja epänormaalia ennakkotilauskäyttäytymistä..

Täydellisen riskienhallinta- ja turvajärjestelmän ansiosta olemme iloisia voidessamme sanoa, että olemme onnistuneet varmistamaan kahden vuoden turvalliset käyttö- ja kunnossapitopalvelut 300 asiakkaalle maailmanlaajuisesti ilman turvallisuushäiriöitä.

Kuten aiemmin mainitsimme, ChainUP: lla on vahva tekninen tausta yli 100 “teknologiageenin” tiimillä, joka kuuluu parhaista Internet-yrityksistä ja muista vakiintuneista blockchain-yrityksistä ja joka tarjoaa parhaat teknologiapalvelut markkinoille.

  1. Kuinka näette Aasian markkinat potentiaalin ja kehityksen suhteen?

Kryptovaluuttojen käytön ja suosion nousu on johtanut vilkkaisiin salamarkkinoihin. Tämä sijoittajien innostus on vähitellen siirtänyt kiinnostuksen johdannaiskauppamarkkinoille, erityisesti vipuvaikutus- ja sopimuskauppojen kysynnän suhteen. Olemme hyvin tietoisia markkinoiden kehityksestä, minkä vuoksi olemme käynnistäneet tytäryhtiömme blockchain-johdannaisten tuotemerkin EXUP.

Koska suurin osa blockchainiin keskittyvistä rahoitusjohdannaisten kehityksestä tapahtuu Euroopassa ja Yhdysvalloissa, Aasian markkinoilla on paljon kehityspotentiaalia, ja toivomme, että blockchain-rahoitusjohdannaisalustamme EXUPin avaaminen avaa uusia sijoitus- ja kaupankäyntikanavia asiakkaillemme Aasiassa. 

  1. Luuletko, että vuosi 2020 näkee uuden korkeuden kryptovaluutoista ja bitcoinista?

Bitcoinin puolittumisen ja institutionaalisten varojen salausvaroihin suuntautuvien vaikutusten lisäksi makrotaloudellinen tilanne on vahva BTC-hinnan ajuri. Bitcoin-hinta johtajana rahakemarkkinoilla vaikuttaa sitten muihin kryptovaluuttoihin. 

Vaakojen tulo on lisännyt valtavirran huomiota maailmanlaajuisesti kryptovaluutoissa ja ennen kaikkea hallitusten keskuudessa kehittämään CBDC: itä (keskuspankin digitaaliset valuutat). Kun hallitukset panevat CBDC: t täytäntöön, monikansalliset yritykset (monikansalliset yritykset) todennäköisesti hyväksyvät ne ja verkostovaikutuksen kautta, samoin pk-yritykset (pienet ja keskisuuret yritykset). Tämä tarjoaa enemmän mahdollisuuksia levittää digitaalisten valuuttojen käyttöä massoille. Kun tutut tuotemerkit ottavat käyttöön blockchain-tekniikan tai kehittävät omia kiinteitä kolikoitaan, muut kuin krypto-uskovat hyväksyvät yhä useammin kryptovaluutat.

Toisella puolella, monissa kehitysmaissa, joissa paikalliset valuutat ovat epävakaita, olemme todistamassa krypto-valuuttojen lisääntyvän hyödyllisyyden suojautumassa tätä volatiliteettia vastaan. 

Kaikki nämä tekijät voivat vaikuttaa siihen, että bitcoinille ja kryptovaluutoille annetaan merkittävä lisäys vaihtoehtoisena omaisuusluokkana.

  1. Mitä seuraavaksi Chainupille?

Olemme keskellä kansainvälistymissuunnitelmiamme. ChainUP on tehnyt aktiivista yhteistyötä monikansallisten sääntelyviranomaisten ja lisensoitujen vaatimustenmukaisuusvirastojen kanssa voidakseen lisätä blockchain-teknologian B2B-sektoriamme teollisuuden kehityksen vauhdittamiseksi..

Vuonna 2020 ChainUP-ryhmä keskittyy näiden viiden liiketoimintalinjan kehittämiseen, 

räätälöidyt ratkaisut yrityksille, SaaS-pilvipalveluratkaisut (ChainUp Cloud), digitaalipankkiratkaisut (HiCoin), maksuvalmiusratkaisut (BitWind) ja johdannaisratkaisut (EXUP).

Toteuttamalla 1 + 5 + N-strategian, toisin sanoen 1 pääbrändi + 5 itsenäistä liiketoimintayksikköä + N yhteisyritystä ja strategista kumppanuutta, aiomme saavuttaa kasvun “yhdestä tuotteesta” “tuotematriisiin”. Kun rakennamme ekosysteemiamme kokonaisvaltaisesti blockchain-teknologiapalvelusektorilla, tavoitteemme on olla johtava kilpailija tämän liiketoiminnan globaalille markkinaosuudelle. 

Ja kuten aina, tärkein prioriteettimme on asiakkaamme, joten parhaan tarjoaminen sekä tekniikassa että palveluissa on meille aina etusijalla ChainUPissa!

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me