Bitcoin, Ethereum, Ripple Price Analysis viikolle 24. syyskuuta – 30. syyskuuta

mainos Phemex

Google hakee salausilmoituskiellosta adieua, vaikkakin osittain. Ripple Craziness jatkuu, kun uusi Coinbase-listalleottopolitiikka voi avata ovet XRP: n listalle. Yritysten joukossa Walmart kertoo toimittajille “Blockchain or Bust”. Stablecoin-kysynnän vastaaminen Circle käynnistää Stablecoinin (USDC). Sääntelyuutisten joukossa salauksen johtajat tapaavat Capitol Hillin keskustellakseen kryptovaluutan tulevaisuudesta. Pörssien joukossa Mt. Goxin edunvalvoja raportoi 230 miljoonan Yhdysvaltain dollarin arvosta kryptovaluuttojen myynnin maaliskuusta 2018 lähtien. Kansainvälisesti merkittävästä Intian kryptovaluutanvaihdosta Zebpaysta tulee Intian sääntelyviranomaisen salauskiellon ensimmäinen onnettomuus, kun taas kärjetuomioistuimessa kieltoa koskeva asia odotetaan kuulevan tällä viikolla

Google ilmoitti tällä viikolla, että heidän salausvaluuttaan liittyvien mainosten kielto päättyy lokakuussa. Päivitetty käytäntö ei kuitenkaan tarkoita, että siitä tulee kaikille ilmaiseksi mainostamista. ICO-mainokset, lompakot ja kaupankäyntineuvot ovat edelleen mustalla listalla, ja hyväksyttyjä mainoksia voidaan näyttää vain Yhdysvalloissa ja Japanissa. Facebookin johdon mukaan salaukseen liittyvien yritysten on täytettävä hakemus tuotteidensa tai palvelujensa mainostamiseksi.

XRP-hinnat nousevat, kun yhdysvaltalainen Bitcoin-pörssi Coinbase valmistautuu luetteloimaan lisää salausvaroja, ilmoitti yritys. Coinbase tarjoaa tällä hetkellä Bitcoinia, Bitcoin Cashia, Ethereumia, Ethereum Classicia ja Litecoinia. Blogissaan yritys ilmoitti, että se työskentelee parhaillaan vaatimustenmukaisuus- ja sääntelykysymysten parissa, mikä tasoittaa tietä lisää varojen hankkimiseen. Siinä sanottiin: “Uusi prosessi alkaa lomakkeella, jolla liikkeeseenlaskijat voivat lähettää omaisuuden luetteloitavaksi Coinbasessa, jota arvioimme digitaalisen omaisuuden viitekehyksemme mukaisesti. Hakulomake ja digitaalisen omaisuuden kehys päivitetään säännöllisesti, ja lomake ilmoittaa viimeisimmän version kehyksestä, jota arvioimme. “

XRP: llä on myös toinen uutinen nimessään, koska parin viime viikon hintojen lasku liittyi Jed McCalebin myymään XRP: tä. Digitaalisen tunnuksen hinta laski merkittävästi edellisillä viikoilla, ja yrityksen perustaja Jed McCaleb “kiihdytti” XRP: n myyntiään prosessissa myymällä heinäkuuhun asti jopa 40 000 merkkiä päivässä. Sitten hän myi lähes 500000 XRP: tä joka päivä elokuussa. Nyt kun ripple-hinta on noussut viime päivinä, McCalebin voidaan odottaa muuttaneen strategiaansa. Hän on kuitenkin myynyt edelleen noin 150 000 dollarin arvoa merkkiä päivittäin. McCaleb ei ole paljastanut strategiaansa muutoin kuin sanomalla Wall Street Journalille, että hän “ei myy enempää kuin [on] sopinut Ripplen kanssa”.

Tällä viikolla Walmart ilmoitti kumppaneille, että kalifornialaisten tuotetoimittajien on liityttävä toimitusketjun lohkoketjujärjestelmään tai menettää liiketoimintansa. Blockchain-tuotannon seurantaan siirtymisen pitäisi auttaa Walmartia vähentämään takaisinvetojen määrää kontaminaatiotapauksissa. Walmartin elintarviketurvallisuusjohtaja Frank Yiannas kertoi, että Walmart on kokeillut lohkoketjuteknologiaa jo kahden vuoden ajan, joten vaatimuksen “ei pitäisi todella olla yllätys”.

Stablecoinit ovat palanneet uutisiin, kun Circle tuo markkinoille Stablecoinin (USDC). Ehkä yhdessä kryptovaluutta-avaruuden odder-trendeistä Bostonissa toimiva maksuyhtiö Circle lanseerasi dollarin sidotun stablecoininsa nimeltä USDC. Tämä julkaisu seuraa cryptocurrency exchange Gemini’s stablecoinin (GUSD) julkaisua. Vaikka nämä vakiokolikot eivät ole suorassa kilpailussa, koska ne ovat todennäköisesti vain kullekin pörsseille (Circle = Poloniex), niiden ennustetaan hajottavan osan markkinaosuuksista stablecoin-johtajalta Tetheriltä (USDT)..

Yli viisikymmentä osallistujaa liittyi tiistaina pyöreän pöydän keskusteluun, jonka johtaja Warren Davidson, R-Ohio, keskusteli kryptovaluuttamaailman tulevaisuudesta. Keskeinen seikka oli, että sääntelyyn liittyvän epävarmuuden paino tukahduttaa innovaatiot, koska yritykset pelkäävät liian suuria voimavaroja lain rikkomiseen lakien väärän tulkinnan vuoksi.

Lue myös: Bitcoin & Salausmarkkinat ovat kaikki valmistautuneet härkä ralliin, asiantuntijat selittävät miksi

Mt Goxin verkkosivuilla äskettäin julkaistun julkaisun mukaan Mt. Goxin edunvalvoja Kobayashi on tiettävästi myynyt 230 miljoonaa dollaria Bitcoinia ja Bitcoin Cashia maaliskuusta 2018 lähtien, paljasti raportin Mt. Gox-sivusto. Mt. Gox oli kiistatta suosituin Bitcoin-pörssi maailmassa ennen hakkerointia vuonna 2014.

Intian johtava kryptovaluutanvaihto-operaattori Zebpay on lopettanut vaihtotoimintansa, joka on voimassa 28. syyskuuta. Blogissaan julkaistussa lausunnossa Zebpay sanoi: “Emme voi tässä vaiheessa löytää kohtuullista tapaa harjoittaa kryptovaluutanvaihtoa. Tämän seurauksena olemme lopettaneet vaihtoomme. Tänään klo 16.00 (28. syyskuuta 2018) peruutamme kaikki suorittamattomat salauksesta salaukseen -tilitilaukset ja hyvitämme salauskolikkosi / -merkkejäsi takaisin Zebpay-lompakkoosi. Uusia tilauksia ei hyväksytä toistaiseksi. ” Se lisäsi kuitenkin: Zebpay-lompakko jatkaa toimintaansa myös vaihdon loputtua ja yksi voi vapaasti tallettaa ja nostaa kolikoita / rahakkeita lompakkoonsa.

Jälleen Intiasta kärsivällä tuomioistuimella voi olla ensi viikolla istunto Intian keskuspankin salausyritysten kiellosta. Puhuessaan tapauksesta Rahul Rajin perustaja- ja toimitusjohtaja Koinex kertoi tiedotusvälineille, että “riippuen siitä, mikä korkeimman oikeuden tuomio on, sääntelykehyksessä, sääntelyviranomaisissa tai keskusteluissa esiintyy jonkinlaisia ​​muita tunteita tai liikkeitä tai käyttäjät joutuvat tilanteisiin, joissa on paljon selkeämpää siitä, miltä tämä tila näyttää tulevina viikkoina tai kuukausina. “

bitcoinLähde: Coin360.io

Bitcoin (BTC)

Pariskunnan viime viikolla vihreän BTC: n mukaan jotkut tämän viikon viikolla päättyneet pienmyynnit laskivat 2%. Hinnat nousivat viikon aikana korkeimmalle tasolle 6785,03 dollaria ja alimpaan 6381,86 dollarin pisteeseen. Lukuun ottamatta BitMEX: n poikkeamia, joiden volyymit olivat 19,31%, vaihdot, jotka olivat aktiivisempia, volyyminä, BTC: n kanssa eri parien kanssa tällä viikolla, olivat Bithumb (3,00%), Binance (2,57%) ja DOBI Trade (2,31%),

Tunnettujen äänien joukossa Fundstratin Tom Lee sanoi, että Bitcoinin vakaus on 6 000 dollaria sen alhaisimmista korkeuksista huolimatta. Blooomberg lainasi Leen sanomaa: “6000 dollaria on taso, joka on tärkeämpi kuin tajusimme. Aiemmin tänä vuonna osoitimme 6000 dollaria voittovaroiksi Bitcoin-kaivostoiminnalle, jotta tämän tason pitäisi pysyä. Se, että Bitcoin pitää täällä, on erittäin hyvä uutinen. Luulen, että vuoden lopussa on katalysaattoreita, joten luulen, että olemme nähneet matalista korkeista tasoista, luulen, että olemme alkaneet kääntyä “,

Ethereum (ETH)

Ethereumin nähtiin jälleen vaihtaneen paikkoja XRP: n kanssa markkinoiden suurimpien krypto-valuuttojen luettelossa. Vaikka XRP palautti paikan takaisin, XRP on uhkaavalla etäisyydellä. Eterien hinnat olivat tällä viikolla 245,11 dollaria ja olivat 206,49 dollarin alhaisimmillaan melkein 200 dollarin esteellä. Markkinat, jotka olivat aktiivisempia, määrällisesti ETH: lla eri pareittain tällä viikolla, olivat DOBI Trade (5,82%), Binance (4,78%) ja Huobi (4,40%)

Kuten Bitcoin, myös Ethereumin kohdalla Tom Lee kertoi CNBC: n sanoneen tällä kertaa, että viimeiset neljä neljästä kertaa viivästyivät ikäisensä kanssa niin huonosti, kahdella keskihajonnalla, eetteri näki “suuren trendin kääntymisen”. Lee sanoi myös, että mielipiteet ETH: sta olivat liian negatiivisia ja että merkki, joka oli huonompi kuin ikäisensä kahdella keskihajonnalla, oli “merkki kapituloitumisesta”.

Ripple (XRP)

Ripplen XRP: llä on tällä kertaa edelleen hullu aika, kun odotetaan, että Coinbase-käytännön muutos voi avata ovet XRP: lle tunnetulla pörssillä. Ylimpänä tällä viikolla XRP: n hinnat olivat 0,587431 dollaria ja pohjaa kohti se noteerasi 0,441519 dollaria. Vaiheet, jotka olivat aktiivisempia, määrällisesti XRP: n kanssa eri parien kanssa tällä viikolla, olivat Bitbank (12,65%), Upbit (12,55%) ja Binance (11,10%)  

Tämän viikon XRP: tä varten CoinField, Kanadan edistynein Bitcoin- ja kryptovaluutanvaihto, ilmoitti tutkivansa mahdollisuutta tehdä XRP: stä perusvaluutaksi.

Muut liikkeet ja ravistelijat

Muut kolikot, jotka valmistuivat tällä viikolla ylä- ja alaosaan Coin Market Cap -tuotteen mukaan (katsottu 30. syyskuuta kello 23.30 IST), olivat

Liikkuvat

  • IKINÄINEN TOKEN – 714,23%: n nousu
  • EJOY – Näytetään 390,55%: n nousu
  • ONG – nousu 220,57%

Ravistimet

  • Concierge-kolikko – pudotus 69,69%
  • Coin2Play – Näytetään pudotus 57.31%
  • Banyan Network – pudotus 39,07%

Mikä olisi mielestänne salausmarkkinoiden mieliala ensi viikolla? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me