CyberVein Review: Et decentraliseret datadistributionsnetværk

Sammenkobling af data, der kører verden!

I et hav fuld af blockchain-projekter centreret om data skal CyberVein gøre noget rigtigt for at dets token (CVT) skal tiltrække så meget opmærksomhed. Præcis har det været en af ​​de hurtigst voksende mønter i 2020, der ofte har fået værdi, mens lignende tokens styrter ned.

I denne anmeldelse vil vi dog ikke kun fokusere på CyberVein Token. I stedet tager vi et dybtgående kig på hele CyberVein-projektet for at finde ud af, hvad det handler om. Mere vigtigt er det at udforske funktionerne og tjenesterne, så det skiller sig ud fra snesevis af lignende projekter.

CyberVein: En oversigt

CyberVein startede som et projekt af et Singapore-baseret nonprofit-fond kaldet CV Technology Foundation tilbage i 2017. Derefter blev Zhejiang University fra Kina interesseret og finansierede projektet for at hjælpe med at skabe en datastyringsløsning i 2018. Universitetet etablerede et forskningscenter i samarbejde med CyberVein kaldet Zhejiang University-CyberVein R&D Center. Når det er sagt, er CyberVein et blockchain-projekt med fokus på decentralisering af datalagring for både offentlige og private virksomheder. Det giver en platform, hvor information kan købes eller deles frit hurtigt og sikkert.

CyberVein er på mission for at gøre data troværdige på samme måde som Bitcoin gjorde transaktioner troværdige, eller hvordan Ethereum gjorde koder troværdige.

Ubegrænset brugssager

En platform, der giver brugerne mulighed for at dele data privat, er ikke noget nyt i blockchain-verdenen. CyberVein har dog nogle ret interessante brugssager, der kan ændre, hvordan verden interagerer med data:

 • Uforanderlige databaser

Takket være blockchain kan folk nu dele oplysninger på en måde, der ikke kan ændres. CyberVein understreger niveauet af gennemsigtighed i sit system ved at bemærke, at ikke engang virksomhedens team kan ændre informationen.

Med uforanderlighed i tankerne fremstår netværket som et af de bedste steder for virksomheder at handle data gennemsigtigt. Præcis kan en virksomhed købe eller sælge produkter velvidende om, at der ikke er nogen chance for at blive manipuleret med.

 • Interforbundne databaser

Databaserne på CyberVein er bygget uafhængigt, men alligevel er de nemme at oprette forbindelse fra den ene enhed til den anden. På den måde er de nemme at henvise til, tjene penge på og godkende til enhver tid.

Interforbindelse er et afgørende aspekt af databasesystemer. Men de fleste virksomheder har få måder at dele deres databaser sikkert, i det mindste ikke før CyberVein kom med en løsning.

 • Timeproof Records

Data, der deles via CyberVein, har ikke en udløbsdato. Det betyder, at virksomheder også kan bruge platformen til at få adgang til tidligere tilstande med deres data, når de har brug for det. Heldigvis er den også bygget på en sådan måde, at adgang til data er hurtig og nem.

 • Forebyggelse af dataeksplosion

Ifølge eksperter har de fleste virksomheder i dag så meget data, at de ikke kan klare det. Værre er, de fortsætter med at optage flere oplysninger hver dag, og dette forventes at fortsætte med at ske på ubestemt tid.

CyberVein kan i kraft af understøttelse af uendelig skalerbarhed løse problemet med dataeksplosion for analytiske firmaer og virksomheder. Og fordi det giver lufttæt sikkerhed og hurtig adgang, behøver disse virksomheder aldrig mere at bekymre sig om datalagring.

For at være præcis hjælper CyberVein med at forhindre dataeksplosion ved at bruge inaktive datalagringsrum. Diskpladsen kommer naturligvis fra uafhængige bidragydere, der også kan dele en del af deres båndbredde og GPU.

 • Incitamenterende information

CyberVein har en eksklusiv funktion, der lader brugere og institutioner dele data for CVT-tokens. Databidragydere får betalt for deres diskplads, mens virksomheder og forskere får enorme mængder nødvendige oplysninger.

Teknologien, der driver CyberVein

CyberVein tapper på tre teknologier for at give løsningen vedrørende lagring, styring og indtjening af data: DAG, blockchain og kunstig intelligens

DAG Definition

DAG er en forkortelse for Directed Acyclic Graphs. Det bruges til at strukturere data i en topologisk form, men uden begrænsninger af Bitcoin eller Ethereums skalerbarhedsproblemer. Det lagrer data kronologisk, hvorfor det bliver populært i brancher, der indsamler, analyserer og gemmer enorme mængder information.

CyberVein Ledger

CyberVein anvender blockchain for at håndhæve uforanderlighed og for at styrke sikkerheden i dets system. Det tilbyder sammenkoblede smarte kontrakter og tillidsfrie transaktioner.

I lighed med alle fuldt decentrale blockchains bruger CyberVein et fuldt nodenetværk for at holde sin platform kørende. Hvor brugere skal ændre rækker eller oprette nødvendige kolonner, formidles deres handlinger af blockchain.

Kunstig intelligens

Mennesker og virksomheder er mere opmærksomme på deres rettigheder til databeskyttelse nu end nogensinde før. Regeringer har også taget initiativ til at sikre, at virksomheder holdes ansvarlige, når de indsamler folks oplysninger.

For at sikre, at dataene bruges kompatibelt, bruger CyberVein AI, specielt fødereret læring, til at:

 • Tillad lokal træning af datamodeller, hvor resultaterne af hver deltagers datamodeltræning kombineres, opnå et bedre resultat for hver deltager;
 • Tillad deltagerne at få adgang til andre datasæt og forbedre modelleringsresultater;
 • Tillad netværket at bruge de relevante data uden at gå på kompromis med dataprivatliv og sikkerhedsproblemer;

Konventionelt kombinerer virksomheder deres databaser til at danne en stor database, så de kan bruge dataene til at træne AI-modeller.

Processen er anstrengende, tidskrævende og juridisk udfordrende. Med CyberVeins føderale læring behøver datafirmaer ikke at afsløre deres dyrebare databaser. I stedet kan de bruge et mærket matrixsystem til at træne modeller effektivt.

Brancher, der kan tjene på CyberVein

Selvfølgelig gælder CyberVeins brugssager for en lang række virksomheder og institutioner.

 • Supply Chain Management

Ved at bruge CyberVeins løsning kan deltagerne i forsyningskæden have kreditter spredt over sig, hvor kernefirmaet eller bankerne kan hjælpe med at finansiere leverandørerne. Ved at decentralisere processen sparer de ikke kun tid for alle parter, men forbedrer også effektiviteten.

 • Medicinsk

For mange hospitaler deles deres data ofte ikke med nogen, hvilket hindrer processen med at opnå bedre diagnose eller behandlingsplaner. Indsamling af data og processen med at strukturere data er dyrt og tidskrævende. For at løse dette problem foreslår CyberVein brugen af ​​sin føderale læringsteknologi til at udnytte dataene fra forskellige hospitaler til god brug uden at gå på kompromis med databeskyttelsesproblemer.

 • Forskning

Igen kræver forskningsinstitutioner store mængder data til deres forskning. Disse data er ofte utilgængelige eller dyre at få, hvilket begrænsede hastigheden af ​​forskningsprocesserne. CyberVeins løsning gør det muligt for forskningsinstitutioner at være i stand til at udnytte flere datakilder og datasæt og forbedrer processen med forskning ved hjælp af modellernes resultater fra fødereret læring. Dette vil i høj grad hjælpe udviklingen som medicinsk lægemiddeludvikling eller sygdomsforskning og andre former for forskning.

CyberVein: CVT-token

CyberVein er ikke kun fokuseret på at løse behov for datalagring. Det er også designet til at hjælpe bidragsydere med at tjene penge på deres information gennem CVT-tokenet. CyberVein bruger smarte kontrakter til at lette transaktioner. Som et resultat behøver bidragsydere ikke bekymre sig om ikke at få betalt. I den anden ende kan købere være sikre på, at de får de oplysninger, de har brug for, i de passende beløb.

Udover handel er CVT også den valuta, der bruges til alle andre transaktioner på CyberVein-netværket. For eksempel skal forskningsfirmaer, der ønsker at trykke på GPU-diskpladsen, der leveres af bidragsydere, betale for det ved hjælp af CVT. Til gengæld får udbyderne betalt baseret på hvor meget diskplads de tilbyder.

Bevis for bidrag (POC)

CyberVein bruger konsensusmekanismen Proof of Contribution til at tilskynde deltagerne. POC er et mere energivenligt, hurtigere alternativ til Proof of Work (POW) konsensus, som nogle blockchain-projekter bruger. Med POC bekræfter noder transaktioner, og bidragyder modtager CVT-token afhængigt af de ressourcer, de har bidraget med:

 • Data uploadere uploader information, men betaler et gebyr baseret på den anvendte lagerplads, gebyret går til bidragsydere af lagerpladsen.
 • Dataindsamler kan udveksle de data, han har brug for ved at få tilladelse fra dataejeren og betaler også et gebyr ved hjælp af CVT-tokens.
 • Andre ressourcer som båndbredde og GPU kan også bruges, gebyret afhænger af, hvor meget ressourcer der bruges, og gebyret går til bidragyderne af ressourcerne

Konklusion

CyberVein er en decentral platform designet til at samle lagring, styring og indtægtsgenerering af data gennem blockchain-, DAG- og AI-teknologier, som løser problemerne med problemer med skalerbarhed, hastighed og fortrolighed.

Ved hjælp af smarte kontrakter og dets CVT-tokens håber CyberVein, at dets system kan tilbyde en one-stop-shop-løsning til alle problemer relateret til data. Lad os gøre data troværdige!

CVT er i øjeblikket noteret på Bittrex Global, OKEx, HitBTC, ZG-Top og BitZ.

 Twitter: https://twitter.com/CyberVeinGroup

Facebook: https://www.facebook.com/cyberveinteam/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/13692190/

Reddit: https://www.reddit.com/r/CyberVeinOfficial/

Telegram: https://t.me/CyberVeinCommunity

E-mail: [e-mail beskyttet]

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me