NEX ICO -katsaus ja -analyysi

NEX ICO TARKASTELU

Paljon hypattu ja erittäin suosittu Initial Coin Offering (ICO) -markkinat kasvavat miljardeina. Siksi esitämme sinulle katsauksen yhdestä kuumimmista ICO: sta: NEX ICO -katsaus. Innovatiivisella ja jännittävällä hajautetun vaihdon idealla NEX lupaa älykkäitä sopimuksiin perustuvia maksu- ja varainhoitopalveluja. Mutta onko tämä idea investoinnin arvoinen? Voit tehdä tietoisen sijoituspäätöksen lukemalla edelleen NEX ICO -katsaus!

Tärkeät päivämäärät:

 • Arpajaisten rekisteröinti avoinna myyntiin: 12. maaliskuuta   
 • Arpajaisten rekisteröinti päättyy: 30. maaliskuuta
 • 1. kierroksen arpajaisten voittajat ilmoitettu: 31. maaliskuuta 
 • 2. kierroksen arpajaisten voittajat ilmoitettu: 8. huhtikuuta
 • NEX-tunnuksen myynti alkaa: huhtikuu
 • ICO-myynnin määrä: 25 miljoonaa
 • Suurin tarjonta: 50 miljoonaa
 • Hinta molemmille kierroksille: 1 Nex = 1,00 USD
 • Myyty ennakkomyynnissä: Ei ennakkomyyntiä
 • Hyväksyy: NEO, KAASU

NEX: Hybridi kryptovaluutan vaihto

Hajautettu vaihto NEO-alustalla, se ylpeilee siitä, että se on “alusta monimutkaiselle hajautetulle salaustoiminnalle ja maksupalvelujen luomiselle”.

Kasvavassa ja jatkuvasti kehittyvässä kryptovaluutta-maailmassa on lukuisia hajautettuja vaihtoa, mutta NEX erottaa itsensä ottamalla käyttöön ketjun ulkopuolisen yhteensopivan ja luotettavan moottoripohjaisen alustan. Kuten ketjun ulkopuolisissa välityspörsseissä, NEX: n “tilaukset sovitetaan yhteen ketjun ulkopuolella ja toteutetaan ketjussa”, mutta sen automaattinen sovitusmoottori sallii monimutkaisemmat tilaukset ja vähentää arbitraasimahdollisuuksia.

Hajautettu vaihto, joka tarjoaa keskitetyn vaihdon vertailtavan suorituskyvyn.

Arviointiaika!!

 • Yksityiskohtainen valkopaperi

NEX tarjoaa yksityiskohtaisen ja selkeän tiedon selittävän paperinsa kautta. Tämän asiakirjan ammattimaisella ja teknisellä tunnelmalla on helppo ymmärtää dynamiikkaa ja puolia, joita yritys yrittää välittää.

Yrityksellä ei ole tuotteesta prototyyppiä, jonka avulla sijoittajat voisivat tarkastella ja ymmärtää hankkeiden toteutettavuutta ja elinkelpoisuutta, mikä ei todellakaan toimi projektin eduksi. Lisäksi valkopaperissa ei mainita mitään liittyvää mihin tarkalleen joukkorahoitusvarat tulee menemään.

 • Maailmanlaajuinen tiimiprofiili

NEXin 14-jäseninen tiimi on yhteistyö kaikkialta maailmasta, ja viisi sen jäsentä on projektin perustaja ja kehittäjä.

NEX ICO -katsausNEX ICO -katsaus – Neonexchange

Fabio C.Canesesin- Perustaja ja kehittäjä: CoZ: n perustaja, hän on FM Universidade Federal do Rio de Janeirossa ja tutkimusinsinööri Schlumberger-Dollissa, jolla on asiantuntemusta geomekaniikan, petrofysiikan, inversio- ja optimointitekniikoiden numeeristen menetelmien sovelluksista.

Fabian Wahle- Perustaja ja kehittäjä: CoZ: n perustaja Fabian on suorittanut tohtorin tutkinnon ETH Zürichistä ja työskennellyt teknologiajohtajana Altoidassa.

Ethan Nopeasti- Perustaja ja kehittäjä: CoZ: n perustaja, hän on NEON Walletin luoja, joka sai tohtorin tutkinnon. tutkinto Stanfordin yliopistosta.

Luciano Engel ja Thomas Saunders ovat myös tämän projektin perustajia ja kehittäjiä, jotka ovat luoneet NEOScanin ja Neo-pythonin. Loput yhdeksän jäsentä ovat suunnittelija, kehittäjät, markkinointi ja viestintä, suhdetoiminta ja neuvonantajat.

Tämän projektin tiimin jäsenillä on liitetty LinkedIn-profiilit, jotka tarjoavat kaiken tiedon heidän koulutustasostaan ​​ammatilliseen kokemukseen asti.

NEX: n perustajat ovat aktiivisia osallistujia sosiaalisessa yhteisössä muun muassa Quoran, Twitterin ja Mediumin kautta.

NEX ICO Review: ParametritNEX ICO Review: Parametrit

 • Liiketoimintamalli: Omaisuusmerkki

NEX-tunnus Hanke tarjoaa suoraviivaisen näkemyksen hajautetusta vaihdosta älykkään sopimuspohjaisen hallintapalvelun kanssa. Alustan avulla käyttäjät voivat ostaa omaisuutta perinteisiltä kanavilta ja olla vuorovaikutuksessa kyseisten omaisuuksien kanssa NEO-lohkoketju NEX: n kautta Älykäs sopimus. Sen liiketoimintamalli mahdollistaa myös ketjunvälisen vaihdon sallimalla omaisuuserien kaupankäynnin NEX: ssä.  

FINMA-ohjeiden mukaan NEX on omaisuusmerkki, jonka avulla sen haltijat saavat tietyn prosenttiosuuden vaihdon ja maksupalvelun tuottamista maksuista. Nämä palkkiot antoivat 50 miljoonalle rahakkeelle oikeuden vaatia voittojaan panostusprosessin avulla. Tämä prosessi on samanlainen kuin NEO-verkon GAS-vaatimuslaskelmat.

Mitä enemmän vaihtoa käytetään, sitä enemmän maksuja syntyy ja sitä enemmän palkintoja NEX-omistaja saa.  

 • Taustatekniikka: NEO-pohjainen lohkoketju

Yhtiöllä on noin 3 neuvonantajaa. Muzzammil Zaveri, joka on Y Combinator -aluna, Da Hongfei, Onchainin toimitusjohtaja ja NEO-neuvoston jäsen sekä Erik Zhang, Onchain CTO ja myös NEO-neuvoston jäsen.

Vuoden 2015 lanseeratun kiinalaisen NEO-lohkoketjun perusteella projekti tarjoaa selkeän numeromäärityksen potentiaaliselle sijoittajalle sukeltaa sisään. Kun ensimmäisellä kierroksella maksetaan enintään 1000 dollaria ja toisella kierroksella enintään 9 000 dollaria, se intimoi myös yhden NEO: n vähimmäisosuuden. per henkilö.

 • Salausmyynnin joustavuus

Hanke liitetään Zugiin, Sveitsiin, jossa se tekee tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa varmistaakseen vaatimusten noudattamisen sijoittajansuojan kannalta. Yhtiöllä ei ole listattu oikeudellisia neuvonantajia sinänsä, mutta se tarjoaa sijoittajille enimmäisrajan kahden kierroksen ICO-myynnille. Lisäksi osallistujien on toimitettava KYC-asiakirjansa laillisuuden varmistamiseksi.

 • Tunnuksen jakelu

Yhtiön verkkosivusto tarjoaa selkeän kuvan rahakkeiden jakelusta, sillä 50 miljoonasta NEX-rahakkeesta 1% menee ESOP: lle, 4% yrityksen rahastolle, 10% kumppanuudelle, 15% NEO-neuvostolle, 20% perustajille ja loput 50% menisi julkiselle ICO: lle.

Useita maita ei sallita osallistua arpajaisiin: Algeria, Bolivia, Vietnam, Indonesia, Kirgisia, Libanon, Marokko, Namibia, Nepal, Pakistan, Ecuador, Myanmar, Norsunluurannikko, Kuuba, Iran, Pohjois-Korea ja Syyria.

NEX tarjoaa hybridijärjestelmän, joka yhdistää molemmat täysin ketjun ulkopuoliseen yhteensopivaan moottoriin keskitetyn keskuksen turvallisuusongelman säilyttämiseksi samalla nopeusominaisuutensa. Lisäksi käyttäjien turvallisuus saavutetaan älykkääseen sopimusperusteiseen kauppamenetelmään.

 • Yhteisön hyväksyntä

Projektiryhmä on melko aktiivinen ja innostunut projektistaan, koska se tarjoaa jatkuvaa kehitystietoa sijoittajilleen.Vaikka yritys ei ole sähke-, löysä- ja postituslistalla, vetoamalla huijaushaavoittuvuuteen ja kehityskeskeisyyden syihin, se tarjoaa hyvän tavoitteen potentiaaliset sijoittajansa LinkedInin, Twitterin, Mediumin ja Youtuben kautta.

NEX ICO -luokitusNEX ICO -luokitus

Keskimääräinen arvio: 8,2 / 10

 • Tiekartta

Projektin vaihe

Hanke esittelee toimivan ja toteuttamiskelpoisen etenemissuunnitelman, jossa alustaan ​​kehitetään jatkuvasti jokaisella vuosineljänneksellä. Juuri tällä hetkellä projekti aikoo toteuttaa merkintämyynnin, jonka projekti pystyy saavuttamaan vuoden 2018 toisen vuosineljänneksen alussa verrattuna sen suunniteltuun ensimmäiseen neljännekseen.

Punaiset liput:

Koska NEO ei ole vielä saavuttanut laajamittaista käyttöönottoa markkinoilla, on olemassa vaara, että se voidaan korvata tai irtisanoa Kiinan hallituksen kryptovaluutta koskevilla säännöksillä, mikä poistaa ensinnäkin NEX: n tarpeen.

Suurimmat esteet:

Koska tunnus on NEP-5 (NEO-lohkoketju), tunnusta ei välttämättä ole heti saatavilla kaupankäyntiin. Samanlainen esimerkki on Red Pulse, ensimmäinen NEO-lohkoketjuun perustuva ICO-tunnus, jota ei ole vielä listattu ensimmäisen tason pörssiin. Tämä voi varmasti lykätä hyvin lyhytaikaisia ​​sijoittajia.

Jotta projekti olisi onnistunut, markkinoilla on oltava vaihdettavissa merkittävä määrä NEP-5-rahakkeita. Vaikka ketjujen välistä tukea kehitetään, ensinnäkin se ei ole helppo saavutus ja toiseksi se jää huomattavasti muiden Ethereum DEX -tuotteiden (Decentralized Exchanges) jälkeen.

Huomautus sijoittajille

Ajatus hajautetusta hajautetusta vaihdosta, johon on yhdistetty turvallisuus-, nopeus- ja luottamusominaisuudet, on uskottava. Hyvän globaalin tiimin ja omaisuuden ansiosta NEX-merkki vaatii varmasti huomiota. Prototyypin, joukkorahoituspaikan ja oikeudellisten neuvonantajien puuttuminen kuitenkin heikentää hyvin harkitun projektin arvoa. Lisäksi yrityksellä ei ole käyttäjäkantaa, eikä sillä ole laajempaa sosiaalista vuorovaikutusta. Tämän jälkeen KYC-menettely, min-max-raja ja Sveitsin viranomaisten noudattaminen tekevät siitä pätevän hankkeen, joka antaa riittävän ajan, resurssit ja tahdikkuus todella kannattavaksi.

Sijoitammeko?

Kyllä, investoimme tähän projektiin. Hybridipörssin idea on uusi ja rohkea konsepti, joka voi auttaa muuttamaan salausvaluutan maailmaa huolimatta muutamasta projektin ongelmasta.

ICO-tarkastusmenetelmämme

ICO: n arvioimiseksi noudatamme luetteloa projektin KPI: stä (Key Performance Indicators):

 • Valkoinen paperi – Koodin tai prototyypin saatavuus, varojen jakautuminen, lompakko yleisön myyntiin.
 • Joukkueen profiili – Joukkueen vahvuus ja maine.
 • Bisnesmalli – Ongelma ratkaistu, tarkoitus & tunnuksen ja taloudellisen mallin hyödyllisyys.
 • Taustatekniikka – Blockchain-infrastruktuuri, termien selkeys & ehdot ja token-ohjelmisto.
 • Salausmyynnin sietokyky – Perustaminen, tunnusten jakelu, oikeudelliset riskit ja turvallisuusnäkökohdat.
 • Yhteisön hyväksyntä – Selkeys & viestinnän taajuus ja sosiaalisen median läsnäolo.

Esittämällä oikeita kysymyksiä säilytämme tuotteidemme eheyden ja elinkelpoisuuden ICO-arvostelu samalla kun noudatetaan luokitusmenetelmää, joka perustuu tietyn tekijän kriittisyyteen. Esimerkiksi elementteille, kuten token-apuohjelmalle ja varojen erittelylle, on annettu suurin merkitys, kun taas tiimin jäsenten maine ja suunnitelmat houkutella käyttäjäkantaa ovat keskitason kriittisiä.

Meillä on joukko vankkoja ammattilaisia, jotka arvioivat ICO-hankkeita täysin puolueettomasti.

Varoitus: Coingape julkaisee ICO-hankekatsauksia vain tiedotustarkoituksiin. Se ei ole kutsu investointeihin. Kun teet sijoituspäätöksiä, suorita henkilökohtainen arviointisi ja ota yhteyttä neuvonantajaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me