Top 10 DeFi-udlånsplatforme i 2020

DeFi-udlånsplatforme har lovet at udfylde hullet i traditionel bankvirksomhed. Derfor tjener det som den nye finansielle tjenesteydelse, samtidig med at det opfylder Blockchain- og kryptokurrencybehovet for masseadoption. Det kaldes populært åben finansiering, fordi det tager banebrydende for den åbne bankbevægelse, hvor enkeltpersoner ikke har brug for en central part for finansielle tjenester.

I mellemtiden fortæller denne artikel dig, hvad du har brug for at vide om DeFi-udlån, mens du deler et par detaljer om de bedste DeFi-udlånsplatforme. Det er dog vigtigt at præcisere, hvad en DeFi-udlån er, og trække et par skelnen mellem DeFi-låntagning.

DeFi-udlån og -lån

I DeFi-udlån udsteder investorer og långivere et lån eller depositum til renten gennem et distribueret system og en decentral applikation. På den anden side låner en person eller virksomhed penge til renter gennem et decentraliseret netværk. Både udlån og lånoptagelse bruger DApps, smarte kontrakter, blandt andre DeFi-protokoller.

Hvorfor decentraliseret udlån?

Mens decentraliseret finansiering gav finansiering en ny betydning, gav decentraliseret udlån forskellige långivningsmuligheder og fordele for långivere. Derfor har DeFi-udlån de undernoterede fordele:

  • Hedgefinansiering

Generelt er kryptokurrencyområdet volatilt, hvilket ofte sender investorer pakning. Derfor, hvis investoren ikke vil blive brændt på markedet, frustrerende prissvingninger, sælger investoren eller indehaveren ved bull run, giver DeFi-udlån dog en mulighed for de investorer, der ønsker at holde Crypto i et bestemt tid.

Desuden giver DeFi-udlån handlende eller investorer mulighed for at deponere Crypto til fiat for at opfylde andre behov uden at sælge. For eksempel kan en virksomhed, der har kryptoaktiver og ikke ønsker at sælge for at udføre et projekt, simpelthen nærme sig en DeFi-udlånsplatform for at deponere Crypto for fiat til at udføre projektet.

  • Tjen interesse i at have kryptoaktiver

Som indehaver af kryptoaktiver behøver du ikke at sælge for at undgå bjørnen. I stedet låner du det ud med aftalte rentesatser defineret i den smarte kontrakt. Inden for den fastsatte tid tjener du dine penge med renter.

Derfor bliver DeFi-udlån et paradis for paniksalg.

I mellemtiden kræver den underliggende teknologi fra DeFi ikke streng dokumentation, som det ses i det traditionelle udlånssystem. Det er snarere en funktion af klik gennem en decentral applikation. I øjeblikket tjener långivere interesser uden stress i et distribueret og centraliseret netværk.

Hvordan fungerer DeFi-udlån?

Det decentrale udlån er lige så simpelt som at lægge hånden i lommen for at låne en låntager. Imidlertid repræsenterer den decentrale applikation og Smart-kontrakten henholdsvis dine formidlere og forhandlere. Forudsat at du har $ 50.000 til at låne gennem en DApp, behøver du kun at trykke på nogle knapper på din pc, og det er alt.

Hvad der skete er, at du åbnede en DApp, der er vært for en smart kontrakt og en pulje af låntagere. Så med et klik bestemmer du, hvilken rente du vil give et lån, hvis du favoriserer, så er udlån på vej. Samtidig automatiserer den smarte kontrakt udlåns- og låneaftalen.

Top DeFi-udlånsplatforme

En DeFi-udlånsplatform svarer til den traditionelle udlånsplatform bortset fra at der ikke er nogen central myndighed. Derfor gøres alt hvad du gør på tværs af et tillidsløst netværk. Der er dog flere DeFi-udlånsplatforme, som du måske vil vide. De er som følger:

1. Aave [LEND]

Aave

Det er en Ethereum-baseret open source- og ikke-depotprotokol, der muliggør oprettelse af pengemarkeder. Selvom det tilbyder andre tjenester, er det populært til udlån og låntagning. Ligesom flere DeFi-udlånsplatforme tilbyder den en dobbelt DeFi-token-model: aToken og LEND.

aToken er et ERC-20-token, hvor långivere renter sammensat, mens LEND er styringstoken Aave tilbyder forskellige lån og udlånstjenester såsom usikrede lån, “renteskift”, Flash-lån og unikke sikkerhedstyper.

Rentesatsen varierer fra henholdsvis oprindelige lån og flashlån til henholdsvis 0,25% og 0,09%.

Det er dog en af ​​DeFi-udlånsplatforme, der understøtter mange aktiver, herunder Basic Attention Token (BAT), Dai (DAI), Ethereum (ETH), Kyber Network (KNC), Aave (LEND), ChainLink (LINK), Decentraland ( MANA), Maker (MKR), Augur (REP), Synthetix (SNX), TrueUSD (TUSD), USD Coin (USDC), Tether (USDT), Wrapped BTC (WBTC), 0x (ZRX) og Synthetix USD (SUSD ).

2. Maker

Maker

Maker-protokol, populært kaldet Multi-Collateral Dai (MCD) -system, er en af ​​de mest velrenommerede DeFi-udlåns- og låneplatforme. Det blev grundlagt i 2015 som et middel til at omgå kryptokurrencyens volatilitet. Derfor er det DAI knyttet til dollaren for udlån og lån, når de smarte kontraktvilkår er opfyldt.

MakerDAO, en open source-protokol bygget på Ethereum, gør det muligt for brugere, der har ETH og adgang til MetaMask, at låne ud i form af DAI. I lighed med mange andre DeFi-udlånsplatforme er det vært for en token-model: Maker og Dai. Dai er en stablecoin, der er knyttet til dollaren for at give brugerne mulighed for at låne og låne i overensstemmelse hermed. På den anden side er Maker Token det styringstoken, der opretholder stabilitet i systemet.

Platformen tilbyder brugerne en rente på 9,05%, 4,6% og en gennemsnitsrente på 30D. Hvis du er ETH-, WBTC-, USDC- og BAT-indehaver, kan du låne og låne på Maker-protokollen.

3. Forbindelse 

Forbindelse

Forbindelsen er en anden populær åben tilgængelig smart kontrakt bygget på Ethereum Blockchain. Det giver både låntagere og långivere mulighed for at låse deres kryptoaktiver i protokollen.

I modsætning til andre DeFi-udlånsplatforme tillader det tokeniseringsaktiver, der er låst i deres system ved hjælp af cTokens. Tokenization giver brugerne mulighed for at få en digital repræsentation af deres aktiver til handel, udlån og så videre.

Når du indbetaler ETH, får du derfor cToken, som kan bruges som sikkerhed. På den anden side er COMP-token dets DeFi-token. Det understøtter dog en bred vifte af ni aktiver udstedt på Ethereum, herunder BAT, DAI, SAI, ETH, REP, USDC, WBTC, USDT og ZRX.

Det har en varierende DeFi-udlåns- og lånerente afhængigt af den understøttede valuta. Udlånsrenten for BAT, DAO, ETH, USDC, WBTC, USDT og ZRX er henholdsvis 0,03%, 2,99%, 0,14%, 3,08%, 0,29%, 2,2%, 2%.

4. InstaDApp

Instaapp

Dette er en multifunktionel DeFi-platform, der administrerer digitale aktiver. Det giver forskellige typer DeFi-tjenester som udlån, låntagning, swap, gearing osv. Se på det som en DeFi-bank, der giver dig mulighed for at integrere dine tjenester for at tjene dit formål.

Platformen giver brugerne et-klik-skifteplatforme for nemt at skifte til billigere udlånsplatforme med lavere renter, især for Maker og Compound.

Under implikation tilbyder den dig en smart tegnebogportal til DeFi-protokoller. Det er dog så simpelt som at eje en Coinbase-tegnebog eller MyEtherWallet eller anden relateret til at låne, låne, handle eller bytte.

Imidlertid er platformen gratis at bruge, bortset fra at du skal have nok ETH til transaktionsgebyrer.

5. dYdX

dydx

dYdX bragte marginhandel, optioner og derivater til blockchain-rummet, som normalt findes på fiatmarkeder og er fælles for traditionelle investeringer. På platformen kan brugere handle, låne og låne ETH, DAI og USDC. Det tilbyder også handel med krydsmargin og isoleret margen samt brug af en evigvarende markedskontrakt på BTC / USDC på 10x gearing

Lån på platformene er på 125% sikkerhedsstillelse og 115% selvlikvidation. I modsætning til mange andre DeFi-udlånsplatforme har den i mellemtiden ikke et indbygget token, da sådan opkræver handelsgebyrer i de understøttede tokens.

6. Dharma-protokol

Dharma

Det er en tokeniseret gæld og finansieringsdecentraliseret platform, hvor långivere, låntagere og andre fondsforvaltere handler og handler med den anden. Det kan prale af Dharma-afviklingskontrakter, der efterligner de traditionelle finansielle instrumenter og interessenter som agenter, der typisk er til stede i lånefaciliteringsprocessen. Fire hovedagenter driver netværket: Låntagere, långivere, forsikringsselskaber og videresendere. Låntagere og långivere er enkle operatører. Videresendere er agenter, der er vært for ordrebogen, som potentielle långivere kan gennemse, mens forsikringsselskaber er de agenter, der er ansvarlige for at identificere muligheden for misligholdelse og strukturere vilkårene for gældsudstedelsen.

Det bruger en dToken til regeringsførelse og Dao som den stabile mønt. Det understøtter dog kun to aktiver, Dao og USDC i øjeblikket. Det driver en open source og ikke-frihedsberøvende tegnebog, hvor brugerne har 100% kontrol over midler. Dollarindskud tjener 2,7% i april gennem Compound Protocol, mens indskud er garanteret med over $ 1B i kryptokurrency sikkerhedsstillelse. Imidlertid tillader platformen op til $ 1.000 pr. Dag.

7. bZx 

bzx

Platformen giver et unikt alternativ til decentraliseret margenhandel dYdX. Det udnytter bZxR-token til videresendere til at opkræve handelsgebyrer. I modsætning til nogle andre DeFi-platforme matcher Relayers låntagere og långivere bestiller sådan, at låntagere kan modtage marginlån. Imidlertid er platformen afhængig af vedligeholdelsen af ​​en dyb forsikringsfond. Derfor opkræves långivere 10% af deres indtjening og aggregeres i midlerne for at sikre, at långivere altid vil være dækket, hvis låntagere ikke er i stand til at betale deres lån tilbage.

Siden omdøbning i 2018 har den imidlertid integreret to andre DeFi-platforme: Fulcrum Trade and Torque, en decentral udlåns- og marginhandelsplatform og en DeFi-låneplatform..

Det understøtter udlån og låntagning med Basic Attention Token, Kyber Network, 0x, Chainlink, Ethereum, Augur, sUSD, USD Coin, Bitcoin, Dai og Sai.

Udlån og lånoptagelse afhænger af iToken og pToken, mens bZxR-token er til styring.

Da det bruger iToken til udlån, er udlånsrenten som følger: Dao, USDC og ETH er henholdsvis 1,03%, 1,29% og 0,95%.

8. KittieFight

kittyfinance

Dette er den første innovative DeFi-udlånsplatform, der bruger en gamified tilgang til at yde udlån til spillere og andre kryptobrugere. Det tilføjede spil som en måde at tilføje likviditet ved hjælp af afkastlandbrug og incitamenterede turneringer. Mens spillere og udviklere modtager incitamenter til at være vært for DApps og belønninger for at spille henholdsvis, har de det privilegium at vinde KTY-tokens og låne ETH.

Imidlertid er mange detaljer om DeFi-udlånsrenter og understøttede valutaer ikke tilgængelige nu, da de laver IDO. I mellemtiden kunne det udledes, at platformen understøtter ETH og dets oprindelige styringstoken KTY.

9. Mainframe

mainframe

Mainframe blev formelt lanceret i 2018 som en decentral kommunikationsplatform. Det blev genstartet som en DeFi-udlånsplatform efter erhvervelsen af ​​Sablier, en protokol til realtidsfinansiering på Ethereum blockchain.

Ved genstart er dets salgsargument den nye garantipuljer, der håber at beskytte sikkerhedshvælv, sikkerhedsforhold kan være meget lavere uden at øge risikoen for systemet, i modsætning til kryptolån-sikkerhedsraten på 150%.

Platformen bruger Mainframe token, MFT til styring og yToken til at belønne långivere.

FAQ

Hvad er DeFi-platformen?

De er platforme, der tilbyder decentraliserede finansielle tjenester eller de platforme, der giver dig selvbankprotokoller.

Hvad er decentral udlån?

Det henviser til de udlånsmetoder, at du ikke har brug for et centralt organ til at træffe beslutninger om udlån, herunder udlånsrenter.

Hvordan fungerer DeFi-udlån?

Du skal kun tilmelde dig en decentral applikation, der tilbyder de tjenester, du ønsker. Hvis du ønsker at låne ud, skal du klikke på DeFi-udlånsrenten og andre krav, du måske vil låne ud.

Er BlockFi en DeFi?

BlockcFi er centraliseret, mens DeFi er decentraliseret. Som en implikation har du ikke dine nøgler, når du bruger BlockFi.

Hvordan deFi?

Det er så simpelt som at tilmelde dig DeFi-platformen efter eget valg at beslutte at låne, låne, opspare, handle og alt efter omstændighederne.

Hvordan tjener du penge med DeFI?

Du kan tjene penge gennem udlån til renter, handel med overskud osv.

Hvad er DeFi-puls?

Det svarer til Coin Market Cap, Coingecko og andre kryptokurrencyressourcer. Det giver dig dog alt hvad du behøver at vide om DeFi-markedet og statistikker.

Hvad er DeFi-tokens?

De er regeringsførelse eller oprindelige tokens på DeFi-platformene. For eksempel er KTY, LEND, dToken DeFi-tokens for KittieFight, Avare og Dharma.

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me