Kuinka murtaa seuraava suuri ICO-sijoitusmahdollisuus?

Yksi markkinoiden kuumimmista aiheista ja salaussijoittajien suosikki, ICO on ainutlaatuinen hajautettu varainhankintamenetelmä, joka on keskittynyt kryptovaluutoille. Suosittu pääomasijoitus startup-yrityksille, ICO: ssa, osa joukkorahoitetusta kryptovaluutasta jaetaan ennalta sijoittajille merkkimuodossa vastineeksi muille kryptovaluutoille.

Ensimmäisen merkkikaupan (ICO) piti heinäkuussa 2013 Mastercoin. Äskettäin, vuonna 2017, ICO: t saivat suosiota niin paljon, että pelkästään sinä vuonna ICO: n kautta kerättiin noin 6 miljardia dollaria.

Tiimimme on laatinut luettelon KPI: stä, joita voit käyttää hyvin, ennen kuin päätät seuraavasta ICO-investoinnistasi.

7 kysymystä, joihin sinun on vastattava ennen kuin pääset ICO Investmentin päätökseen?

  • Valkoinen paperi

Kysymys: Mikä projekti on? Mikä on tunnuksen rakenne?

Oleellinen asiakirja, joka kuvaa hankkeen tarkoituksen. Lue tämä asiakirja perusteellisesti, mikä antaa sinulle vakuuttavan selvityksen siitä, miksi tämä projekti on luotava, mihin tarkoitukseen se palvelee ja miten se kannustaa osallistujiaan.

Asiat, joita kannattaa etsiä paperilla:

Kun käydään valkoisen paperin läpi, etsi merkin tarkoitus siinä mielessä, onko se apuohjelman tunnus tai suojaus. Apuohjelmakoodit edustavat tulevaa pääsyäsi yrityksen tuotteeseen tai palveluun. Jos rahakkeen arvo on peräisin vaihdettavasta omaisuudesta, se on arvopaperimerkki ja siihen sovelletaan liittovaltion arvopapereiden määräyksiä.

Tunnusmekaniikka joka kertoo sinulle myytävien merkkien lukumäärästä, pehmeästä korkista, kovasta korkista, kuinka paljon palaa myöhemmin ja kuinka paljon jaetaan joukkueen kesken.

Korotun rahaston käyttö kuten kuinka paljon menee markkinointiosastolle tai käytetään todelliseen tuotekehitykseen, siinä pitäisi periaatteessa jakaa asiakirjassa ilmoitetut varat oikein.

  • Joukkueen profiili

Keitä ihmiset ovat tämän projektin takana?

Opi ymmärtämään johtavan ryhmän taustaa. Jos tuote keskittyy esimerkiksi biokemiaan, tiimissä on oltava alan asiantuntijoita. Lisäksi tarkista niiden profiilit LinkedIn-, Twitter- ja Medium-tileillä nähdäksesi, ovatko ne väärennettyjä tai todellisia. Jos tietoa on vähän tai sitä on vaikea löytää, se on negatiivinen merkki.

  • Bisnesmalli

Kuinka sijoittajat hyötyvät projektista?

Etsi sijoitetun pääoman tuottoprosenttia, jota ICO-projekti tarjoaa. Sijoitetun pääoman tuotto (ROI) mittaa periaatteessa sijoituksen voiton tai tappion tuottoa suhteessa sijoitettuun määrään. Sijoitetun pääoman tuottoprosentin tuntemus antaa sinulle rahamäärän, jonka saatat tehdä tulevaisuudessa sijoituksessa.

  • Yhteisön hyväksyminen

Ovatko ihmiset erityisen kehittäjiä innoissaan tästä projektista?

On elintärkeää, että projekti on avoimessa yhteisössä, kuten Telegram tai Slack, jotta sijoittajat voivat saada kyselynsä selville. Katsokaa heidän yhteisönsa kokoa, onko se äskettäin perustettu ja aktiviteettia, johon se on osallistunut. Sen pitäisi olla läsnä useissa muissa lähteissä, kuten Facebook, Twitter, Reddit jne..

  • Prototyyppi & Tuote

Mikä on projektin vaihe?

On olennaista, että ICO: lla on jo prototyyppi käytettävissä tai tiimi työskentelee sen parissa. Tarvitset jotain, johon voit luottaa ennen sijoittamista ICO: hon. Se antaa pohjimmiltaan käsityksen siitä, millainen ICO on, ja mikä tärkeintä, projektilla on jotain tukea. Se osoittaa, että joukkue ei ole vain keksinyt ideaa, vaan edistynyt sen kanssa.

  • Taustatekniikka

Mikä on tunnuksen alusta?

Perustuuko projekti bitcoin- tai Ethereum-alustalle? Mikä on syy tietyn alustan valitsemiseen? Nämä ovat joitain tärkeitä kysymyksiä, joihin on vastattava. Luotettu alusta tarkoittaa, että sinulla on jotain, johon voit luottaa ja luottaa sen aitouteen.

  • Ongelma

Minkä todellisen maailman ongelman tämä projekti ratkaisee?

Ratkaiseeko projekti jonkinlaisen ongelman vai perustuuko se jonkun mielijohteeseen? Yleensä projektin ongelmalauseke on määritelty ja annettu, mutta jos et löydä ongelmaa, johon se tarjoaa ratkaisun, on aika epäillä.  

ICO on yksi trendikkäimmistä ja kannattavimmista vaihtoehdoista nykypäivän markkinoilla, mikä ansaitsee sijoittajien huomion. Varmista vain, että pidät nämä seikat mielessä tekemällä asianmukaista tutkimusta tämän vaihtoehdon rahoittamiseksi.

Joten kun olet vakuuttunut näistä kysymyksistä, uskomme, että haluat murtaa seuraavan suuren voiton ICO: n. Pysy kuulolla seuraavasta artikkelistamme työkalut ICO: lle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me