Mobile Gaming finder en kryptoløsning til fiat-problemer

Mens kryptokurver har rørt mange industrier, er den mest fremtrædende indvirkning på spil- og spilindustrien. Den industri, der blev skæmmet af forsinkelser og begrænsninger hos fiat og regulerede finansielle formidlere, synes endelig at have fået en løsning.

En kryptoløsning til fiat-problemer

Spiludviklere og producenter arbejder utrætteligt for at sikre, at deres spil er underholdende og mindeværdige for spilelskere. Men på grund af forsinkelser forårsaget af fiat og finansielle institutioner er branchen plaget, og kunden skal vente et stykke tid i flere uger på at modtage sine betalinger. En del heraf er, at udviklerne og brugerne skal bære unødvendige transaktionsgebyrer og provisioner. Dette efterlader spiludviklere med marginale overskud, der påvirker deres midler til den næste spiludvikling.

Et andet problem, der hæmmer væksten i branchen, er svindel og fejlbehandling. Da de fleste af spilkøbene er virtuelle, er det virkelig svært at undgå bedrageri her. Et meget almindeligt tilfælde af bedrageri i spilbranchen er, når en spiller har betalt for en virtuel genstand eller et spillicens, men aldrig modtaget det. Uden meget i hånden til fysisk at spore eller bevise, at de virtuelle genstande eller spillicenser ikke blev modtaget, er spillere normalt tilbage med meget lidt bevis for at få refusion fra banken. Dette er også tilfældet, når spiludvikleren faktisk ikke har til hensigt at bedrage, men på grund af nogle vanskeligheder ikke modtager betalingerne.

Crypto giver et svar på alle disse. Da kryptokurver er baseret på en blockchain-hovedbog, er gennemsigtigheden af ​​hovedbogen en naturlig svindel eliminator, fordi alle registrerede data er permanente og konstant tilgængelige. Overførslen af ​​værdi mellem udvikleren og spilleren er også hurtigere og billigere end de traditionelle fiat-metoder.

MobileGO en perfekt partner til spil

MobileGo er en ERC-20, der har skabt forskellige partnerskaber med nogle af de mest populære spil. Bortset fra alle de funktioner, som blockchain og kryptokurver giver spiludviklerne, giver token også rabatter i transaktionerne sammen med belønninger til brugerne.

Den API, der er frigivet af virksomheden, er open source vil derfor være tilgængelig for alle. Der opkræves også gebyrer fra Ethereum blockchain, men disse gebyrer kan betales af MobileGo-tokens via API-betalingsmetoden. Bortset fra dette har holdet forsøgt sit bedste for at forblive gennemsigtige og har konstant gjort et forsøg på at integrere med førende løsninger som Mobile Metamask. MobileGo Payment API kan ryddes med et standard ETH-gebyr og kan skifte fra ETH til MGO for lettere logistik.

Her er et eksempel på en udvikler, der dækker gebyrer i MGO: en bruger foretager et køb i spillet, der udgør 10 MGO-tokens, gebyret udgør 0,1 MGO, så udvikleren modtager 9,9 MGO, efter at 0,1-gebyret er betalt. Hvis en bruger dækker gebyret, ender han med at bruge 10,1 MGO, og udvikleren ender med at modtage 10. I sammenligning med ETH viser betaling af transaktionsgebyrer i MGO sig at være betydeligt billigere..

Det er også værd at bemærke, at teamet kan tilbyde en brugerdefineret API, som kan bruges til at hæve gebyret bag en transaktion for at finansiere en bestemt sag valgt af udvikleren, måske en velgørenhedsdonation. I dette tilfælde vil en del af de samlede omkostninger ved en transaktion blive videresendt til en velgørenhedsorganisation.

Eksemplerne på gebyrer og betalinger, der præsenteres her, afhænger af ETH-netværket og afspejler ikke den nuværende / tidligere / fremtidige situation, de bruges udelukkende til at give en præcis forklaring på API-mekanismen.

MobileGos nye open source-betalings-API er beregnet til at give udviklere og brugere flere muligheder, forbedret brugervenlighed og omkostningseffektivitet, når de bruger MGO som betalingsmetode. Holdet har udtalt, at det i øjeblikket er involveret i forhandlinger med potentielle partnere, der kunne bruge MGOs nye open source-betalings-API på deres platforme eller i spillet.

MobileGo har sikret, at det er åben natur og gennemsigtighed med frigivelsen af ​​dets GitHub. Således giver samfundet mulighed for at deltage og bidrage med et belønningsprogram for at belønne bidragsydere.

Udviklere vil være i stand til at integrere denne API i deres spil for at kunne bruge MGO som en direkte betalingsmetode. Al koden er tilgængelig på holdets officielle GitHub-konto.

Holdets nylige frigivelse vil utvivlsomt hjælpe med at øge vedtagelsen af ​​MGO inden for spilfællesskabet som en betalingsmetode.

her er adskillige andre udviklinger, MGO arbejder på som –

  • Smart kontrakt til decentral matchmaking i turneringer
  • eSports-platform (bygget oven på den smarte kontrakt)
  • Integration af Payment API med vores kommende MGO Store

Da gamingindustrien blomstrer i popularitet, kunne MobileGO og andre lignende mønter give en vigtig brugssag, som hjælper spillere og spiludviklere med at trives problemfrit sammen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me