Ranskan sääntelyviranomainen asettaa ICO-asetuksen prioriteettiluetteloon vuodelle 2018

mainos Phemex

Toisin kuin raskaan kaltaiset kollegansa, kuten Kiina, Venäjä tai jopa Yhdysvallat, Ranskan hallitus näyttää siirtyvän kohti ICO: n sääntelyä. Ranskan valtiovarainministeriö myönsi riski liittyen ICO: t mutta väittää, että tämä tilanne oikeuttaa sellaisen sääntelykehyksen tarpeen, joka voi tasapainottaa innovaatioita ja myrkyllisiä investointeja.

Ranskalaiset keskustelevat ICO: sta osana vuosikertomustaan ​​parlamentissa

Kun Robert Ophèle, Autorité des Marchés Financierin (AMF) puheenjohtaja esitteli viime vuoden kansalliskokouksen talousvaliokunnalle vuoden 2017 vuosikertomuksen. Hän käytti tilaisuutta käsitellä monia aiheita, kuten PACT-laki ja ICOS. AMF on ilmoittanut prioriteettistaan ​​myös vuonna 2018;

“… Pohditaan edelleen sääntelykehyksen muutoksia uusien tarjousten, erityisesti alkuperäisten kolikoiden (ICO), edessä ja edistetään Ranskan sääntelyviranomaisen lähestymistapaa innovaatioihin.”

Mukaan AMF: n vuosikertomus, virasto on tehnyt “perusteellisen” työn blockchainin ja ICO: n parissa;

”… Tämän työn tuloksena erityisesti julkisen kuulemisen AMF: stä vuoden 2017 lopussa ICO: n erilaisista hallintavaihtoehdoista pyritään muuttamaan Ranskan sääntelykehystä ja ruokkimaan eurooppalaisia ​​ja kansainvälisiä työryhmiä näistä aiheista. ”

“Samanaikaisesti, kun otetaan huomioon, että tietyt ICO: n muodot voivat tulevaisuudessa muodostaa vaihtoehtoisen rahoitusmuodon talouden segmentille blockchain-tekniikan yhteydessä, AMF on käynnistänyt ICO: n tuki- ja tutkimusohjelman. Nimeltään YKSISARVINEN (Yleinen solmu ICO: n tutkimukseen & Network), tämän ohjelman tarkoituksena on tarjota projektin omistajille puitteet toimintansa kehittämiselle ja varmistaa osallistujien ja sijoittajien suojelu. “

AMF on myös asettanut tavoitteekseen kannustaa akateemista tutkimusta tästä aiheesta. Samaan aikaan yhteistyössä ACPR, Se on myös toteuttanut valistuskampanjoita riskejä liittyvät tämäntyyppisiin investointeihin tai panostuksiin bitcoineihin epätoivottomille asiakkaille. “

Lue myös: Nishiawakura Village käynnistää Japanin ensimmäisen kunnallisen ICO: n

Ranskan vuosikertomus, jossa vahvistetaan ICO: n kuulemisasiakirjan vastaukset

AMF aloitti ICO: n sääntelyä koskevan kuulemisen viime vuonna lokakuussa 2017, mikä oli selvittänyt tämän Ranskan hallituksen asialistan, joka oli julkisesti ilmoittanut olevansa kiinnostunut tulemaan ICO: n etuoikeudelliseksi lainkäyttöalueeksi. Maaliskuussa ranskalaisessa tiedotusvälineissä julkaistussa raportissa ilmoitettiin, että Ranska pyrkii tulemaanla Capitale des ICO.”

Kuulemisasiakirjan tarkoituksena oli lisätä selvyyttä siitä, miten Ranska voi paremmin säännellä ICO: ta. AMF esitti kuulemisasiakirjassa kolme vaihtoehtoa. Ensinnäkin sääntelyviranomainen ehdotti parhaiden käytäntöjen laatimista markkinatoimijoille noudattamiseksi. Toiseksi AMF ehdotti voimassa olevan asetuksen soveltamisalan laajentamista koskemaan ICO: ta arvopapereiden julkisena tarjoamisena. Kolmanneksi AMF ehdotti erityisen ja räätälöidyn sääntelymallin kehittämistä lisenssin julkaisemisen myötä.

AMF sai yhteensä 82 vastausta. Suurin osa vastaajista valitsi erityisen ja räätälöidyn sääntelykehyksen ja uudesta asetuksesta vapaaehtoisen.

Vastaajat katsoivat yksimielisesti, että tiedotusasiakirja on välttämätön rahakkeiden ostajille tiedottamiseksi ja että siihen olisi sisällytettävä vähintään, tiedot on: ICO: han ja sen etenemiseen liittyvä projekti; Tunnusten myöntämät oikeudet ja ICO: n aikana kerättyjen varojen kirjanpitokäsittely.

Lähes kaikille vastaajille tämä asiakirja tarkoitti myös sitä, että sen avulla olisi voitava tunnistaa tarjouksesta vastaava oikeushenkilö, sen johtajat ja perustajat sekä heidän pätevyytensä. Lisäksi se voi olla AMF: n tai erityislaitoksen myöntämän hyväksynnän kohteena.

Ranskalaiset liikkuvat suuntaan, joka saattaa tehdä siitä ICO: n maailmanlaajuisen pääkaupungin tai kuten ranskalaiset sanovat “la Capitale des ICO”. Jos ranska pystyy sääntelemään näitä ICO: n markkinoita, se voi johtaa esimerkkinä muulle maailmalle.  

Ovatko seuraavat symboliset projektit ympäri maailmaa Pariisista seuraavaa ICO: ta varten? ÄLÄ kerro meille näkemyksesi samasta.  

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me