PR: Elinvoima maanviljelijöille Flaming Farmin kautta

Maatalous on välttämätön osa kansakuntia ympäri maailmaa, koska se tarjoaa ravintoa kaikille. Alalla on kuitenkin edessään useita häiriötekijöitä, jotka vaivaavat maanviljelijöitä ja vaikuttavat heidän hankkeidensa kestävyyteen. Keskeistä niiden joukossa on tulipalot. Pelkästään Isossa-Britanniassa maatilojen tulipalojen kustannukset viljelijöille oli 46,4 miljoonaa puntaa vuonna 2018.

Koska maailmanlaajuinen ilmastonmuutos tapahtuu fossiilisten polttoaineiden käytön jatkumisen vuoksi, kalliit häiriöt maataloudessa kasvavat jatkuvasti. Kustannusten kattamiseksi salauslistauksia on nostettu auttamaan vähentämään aiheutuneita tappioita ja tarjoamaan maanviljelijöille pelastusratkaisu.

Flaming Farm -järjestö

Palava maatilaorganisaatio on maatalouteen perustuva järjestö, joka on yrittänyt torjua viljelijöiden tappioita salauksen avulla. Se tekee niin tarjoamalla ainutlaatuisen oman deflatorisen sadonviljelyprotokollan. Tällöin se auttaa pehmentämään viljelijöitä menetyksistä, jotka aiheutuvat passiivisista tuloista.

Flaming Farmin alkuperä

Kyläviljelijä nimeltä Flaming Farmer heräsi eräänä päivänä ja huomasi, että koko kylän sadot olivat tulessa. Kylä itsessään oli voimakkaasti riippuvainen viljelystä. Tulipalo aiheutti mahdollisesti elämää muuttavia vahinkoja, kuten kaikki kyläläiset kokivat. Maanviljelijä muisteli isovanhempiensa kertomuksen samankaltaisesta tilanteesta, mutta he vetivät sen läpi kykenemällä turvaamaan “erikoisvoiman”, joka auttoi pitämään maatalouden käytännössä. Tämä inspiraatio johti Ethereum perustuvat rahakkeet.

Kuinka käyttää Flaming Farmia

Mahdollisten maanviljelijöiden odotetaan eristävän itsensä hankkimaan MAATALOUS rahakkeita valuutanvaihtopalveluissa ja lisäämällä selvitystila Uniswapiin. Uniswap on täysin hajautettu salausvaihto, joka tarjoaa automatisoitua likviditeettitarjontaa Ethereum-protokollalla. 

Flaming Farm -merkkejä on saatavana kahtena eränä, joko yksityisinä tai julkisina. Molemmat listat julkaistaan ​​erikseen, ja niiden on oltava saatavilla Coinmarketcapissa ja Coingeckossa.

Ensimmäinen on yksityinen myynti. Sen kovakapasiteetti on 300 ETH: ta (Ethereum-kolikot). Sen on tarkoitus kerätä ensimmäinen myynti ja maistua markkinoiden syvyydeltä odotettaessa suurempaa julkista listausta. Myöhemmin seuraavalla julkisella listalla on kovaa 600 ETH: ta. Se on siis ensisijainen listaus, jossa on likviditeettilukittu logo.

FFARM-tunnus

Läsnä on yhteensä 10000 valmiiksi kaivettua merkkiä. Ne kattavat kaikki ilmoitukset ja myynnit; ja sen palamisnopeuden on oltava vähintään 2,5% / siirto, jota muutetaan kun tarjonta kasvaa. Tunnukset jaetaan seuraavalla tavalla:

  • 4 000 rahaketta, 40% kokonaismäärästä, jaetaan 600 ETH: n julkiseen listalle. Yksittäisen henkilön enimmäismäärä on asetettu 20 ETH: lle, ja jokainen merkki houkuttelee 0,16 ETH: n hintaa..
  • 2500 merkkiä on varattu 300 ETH: n yksityiseen myyntiin. Se on 25% kaikista rahakkeista. Yksilöllinen enimmäismäärä on 30 ETH, ja hinta on 0,13 ETH per merkki.
  • Toinen 25% tai 2500 merkkiä osoitetaan Uniswap-likviditeettiohjelmaan, jonka arvo on 495 ETH. Se on saatavana seitsemän päivän väkijoukkomyynti

Projektikehityksen rahoittamiseen on myös 500 (5%) tiimimerkkiä ja toinen 500 (5%) rahaketta. Nämä kaksi kestävät 3 kuukautta.

Kuinka viljelijät ja sijoittajat hyötyvät

Palavat maatilojen kehittäjät käyttävät a DeFi protokolla, joka tuottaa tuottoa varoille mahdollistamalla satoviljelyn. Tuottoviljely on markkinointiprosessi, jossa krypto-omaisuuden haltijat saavat lainata kryptovaluuttansa ansaitsemalla palkkioita ja korkoja prosessin tulona.

FFARM-rahakkeiden haltijat ansaitsevat tuloja passiivisesti tarvitsematta käydä kauppaa tuotosviljelyn ansiosta. Ihanteellisesti viljelijöiden tukemiseksi tämä hallussaan olevista rahakkeista saatu tulo pehmentää heitä tuotannon häiriöistä. 

Joten kun viljelyyritys saa järkytyksen, joka johtaa tappioihin, FFARM-rahakkeista saatavat tuotot voivat tarjota viljelijöille pääomaa ostaa seuraavan istutuskauden taimet ja kattaa muut viljelykulut. Se on myös kannattava tulonmuodostaja muiden alojen sijoittajille.

Deflatorinen luonteen etu

Tuottoviljelylle aiheutuu myös valtavia inflaatioriskejä toiminnallisen rakenteensa ansiosta. Tunnukset menettävät arvonsa vähitellen ajan myötä ylitarjontaongelman seurauksena. Eli enemmän merkkejä vapautetaan ajan myötä ilman kysynnän kasvua.

Toinen ongelma on merkittävän likviditeetin tarjoajan irtautuminen. Tämän seurauksena tulevat spekulatiiviset sijoittajat johtavat hintojen jyrkkään laskuun, mikä vahingoittaa markkinoilla jäljellä olevia. Näin se voittaisi viljelykasvien viljelijöiden tarkoituksen siirtyä satoviljelymarkkinoille maatalouden sokkien tyynyksi, mutta menettäisi arvonsa merkittävästi.

Flaming Farmin deflaatiotuottoprotokolla, joka julkaistaan ​​ensimmäisten joukossa, on merkittävä polttava etu. Pohjimmiltaan siihen kuuluu, että tekijät poistavat rahakkeet liikkeeseen, aluksi 2,5%. Tämä on säädettävissä tarjonnan kasvaessa. Ylitarjonnasta johtuvat tuotonviljelyyn liittyvät inflaatioriskit voidaan tarkistaa niiden tapahtuessa, mikä takaa merkin arvon vakauden. 

Suurimman mahdollisen likviditeetin haltijan irtautumista voidaan säätää myös joukkueen keinoin, koska enimmäismäärä on 30 ETH henkilöä kohden. Tiimin jakama 5% kaikista rahakkeista auttaa kattamaan tällaisen tapahtuman sekä merkkien asteittaisen polttamisen niiden hintojen takaamiseksi.

Johtopäätös

Vaikka maanviljely on ratkaisevan tärkeää jokaiselle kansakunnalle, sillä on suuria riskejä, jotka voivat häiritä tuotantoa. Näiden seurausten suurimman osan kantajina ovat maanviljelijät, jotka kärsivät suurista tulotappioista. Nykyisten maailmanlaajuisten ilmastomuutosten vuoksi viljelijöiden pehmustamisesta on tullut erittäin kannattava vaihtoehto pitää maatalouden ja maatalouden elinkelpoisena.

Palava maatila rahakkeet tarjoavat paljon heille ja muille sijoittajille tarjoamalla uuden tulovirran. Se tekee niin samalla kun se kumoaa satoviljelyn inflaatiopaineet omalla deflaatioprotokollallaan. Järjestö lupaa saavuttaa alkuperänsä tavoitteen, joka on antaa maataloudelle pelastusjoukko, jos viljelijät pääsevät massiivisesti alukseen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me