Miksi MXC: n on määrä tulla maailman johtavaksi salauksenvaihdokseksi tulevaisuudessa

MXC Exchange -vaihtotunnuksen $ MX nousu on herättänyt Bloombergin huomion viime aikoina. 8. helmikuuta, Bloomberg raportoitu että spot-, vipuvaikutus-, sopimus-, ETF-, indeksi-, sopimus-, PoS- ja OTC-palveluiden perusteella MXC Exchange, hyvämaineinen yhden luukun kryptovaluuttapalvelujen tarjoaja, jatkaa kasvuaan ja kehittymistä koko ekosysteemin kanssa. MX-tunnus ($ MX) saavutti arvon kaikkien aikojen korkein, 0,71 dollariin.

Crypto Departementin 6. helmikuuta toimittamien tietojen mukaan viiden parhaan vaihto-rahakkeen joukossa MX: llä oli tuon päivän suurimmat tulot yhden päivän lisäyksellä 62%.

Seuraavien kolmen päivän aikana MX saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksen, 0,8728 dollaria, kumulatiivinen nousu 551,34 edelliseen vuoteen, mikä on historian korkein nousu 2028,78%.

MXC-vaihtoLähde: mxc.com

Kuten me kaikki tiedämme, valuuttakurssimerkkien kasvu on hyötynyt kaupankäyntialustojen huomattavasta kasvusta sonnimarkkinoilla. 10. helmikuuta klo 11.00 alkaen Binance-tunnuksen BNB on noussut 70,84% kolmena peräkkäisenä päivänä, ja historiallinen kumulatiivinen kasvu on 115680%; Huobi-tunnuksen HT kolmen päivän kumulatiivinen kasvu on 241,88% ja historiallinen kumulatiivinen kasvu 1345,78%.

Teollisuuden analyytikot uskovat:

“MXC Exchangella oli loistava suorituskyky listautumisen suhteen maailmanlaajuisesti maailmanlaajuisesti vuonna 2020. Se oli ensimmäinen pörssi, joka listasi DeFi-poletteja, Polkadot-rahakkeita, NFT: itä ja Layer 2: ta ja satoja laadukkaita projekteja. Käyttäjillä olisi mahdollisuus sijoittaa halvemmalla saadakseen suurempia voittoja. “

Henkilö huomautti:

“Nämä härkämarkkinoiden alkuaikoina listatut projektit ovat kasvaneet useita kertoja tai jopa kymmeniä kertoja vuonna 2021, kuten ketjunvälinen projekti DOT, DEX token UNI, SUSHI ja muut DeFi-projektit, kuten AAVE, BADGER jne. Nämä projektit ovat saaneet MXC Exchangelle valtavan määrän kauppaa. “

“Nykyisten sovellusskenaarioiden, historiallisten voittojen ja MX: n markkina-arvon (100 miljoonaa dollaria) perusteella nykyinen arvo ja markkina-arvo eivät silti vastaa alustan kehitystä, voimme silti odottaa suurempaa pumppua.”

Miksi se on “arvo” eikä “hinta”? Koska pörssitunnuksen arvo kasvaa itse alustan kehittyessä, se on kuin yrityksen osakkeen ostaminen.

Strategisesta näkökulmasta MXC Exchange on kaupankäyntialusta, joka keskittyy maailmanlaajuiseen noudattamiseen. Se on saanut lakisääteisen lisenssin Yhdysvalloissa, Virossa, Australiassa, Kanadassa ja Sveitsissä, jotta sen liiketoiminnan kehittäminen on riittävän suojattu.

MXC Exchange on laajentanut yhteistyötään maksuyritysten, kuten Simplex, Banxa, Moonpay, Menapay, Mercuryo jne., Kanssa laajentamalla yhteensopivia maksukanavia useilla alueilla ja tukeneen paikallisia käyttäjiä ostamaan digitaalisia resursseja VISA-, MasterCard- ja maksukorttien avulla.

MXC Exchange on alusta, joka painottaa suuresti käyttäjäkokemusta. Tuotteiden osalta foorumi on pyrkinyt markkinoiden parhaiten arvostettujen kolikoiden ja johdannaisten kaupankäyntiin. Se on päivittänyt peräkkäin vipuvaikutteisia ETF-, spot-, vipuvaikutus- ja sopimuskauppajärjestelmiä ja jatkuvasti optimoinut tärkeimmät kaupankäynnin indikaattorit, kuten likviditeetti, markkinahinnat ja vastaavuuden tehokkuus. Lisäksi indeksituotteet on tuotu markkinoille vastaamaan käyttäjien tarpeisiin mahdollisimman paljon ja tarjoamaan käyttäjille helpompaa yhden luukun kaupankäyntikokemusta.

Markkinoiden osalta foorumi vaatii listalleottoprojektien laadun tiukkaa valvontaa ja tutkii samalla laadukkaita ekologisia konseptihankkeita, kuten DeFi ja Polkadot.

Vuoden 2019 puolivälistä lähtien on lueteltu yli 10 Polkadot-projektia, mukaan lukien KSM, EDG, PCX, RING, LINK, COMP, AVA, NEST, JST, YFI ja kymmeniä korkealaatuisia DeFi-projekteja sekä konseptivaroja, kuten NFT: t, varastointi, harmaasävy, layer2 ja uudelleenkasio. Näitä rahakkeita on saatavana spot-markkinoilla, vipuvaikutteisella kaupankäynnillä, ETH: lla, sopimuksilla ja PoS-kaivospoolilla. Näyttää siltä, ​​että voit käydä kauppaa kaikilla korkealaatuisilla rahakkeilla MXC-pörssissä.

Mikä on MX-tunnuksen arvon ja vaihtoalustan suhde?

MX on itse MXC Exchange -kaupankäyntialustan osaketodistus. Tunnuksen kokonaismäärä on miljardi. Koska deflaation määrä määräytyy alustan kaupankäyntimäärän mukaan – pörssi ostaa ja polttaa spot-kaupan, vipuvaikutuksen, ETF: n, sopimuksen, PoS-kaivospoolin kautta syntyvät kaupankäyntimaksut kuukausittain.

Samalla MX: n pitäminen on kuin osakkeiden pitäminen. Haltijat voivat nauttia useista oikeuksista, kuten omaisuuden arvostuksesta ja äänestämisestä listalle. Erityisesti MX: n haltijat voivat nauttia 20%: n palkkiovähennyksestä spot-kaupankäynnissä; salausvarojen äänestäminen ja uusiminen voi saada transaktiomaksupalkkioita; osallistuminen SpaceM- ja M-Day-aktiviteettien karsintaan tai lippujen lukumäärän bonukseen; Osallistu MX DeFi -panoksiin ja saa vastaavia kaivosvarojen palkkioita.

Heinäkuusta 2019 lähtien alusta on ostanut 100% kaupankäyntimaksuna ansaitusta MX: stä ja polttaa sen joka kuukausi. Tällä hetkellä noin 390 miljoonaa MX on poltettu.

Vuodesta 2020 lähtien MXC Exchange -kauppapaikka on toteuttanut yhteensä 8 SpaceM- ja 16 M-Day -tapahtumaa, ja se aloittaa äänestämisen luettelointiin, uusimisäänestyksiin ja MX DeFi -kaivostoimintaan kuukausittain. MX-omistajilla on suurempi mahdollisuus voittaa omaisuuserän arpajaiset ja voittaa enemmän panoksia sekä saada palkkioita, kuten kaupankäyntimaksuosinkoja.

Samaan aikaan, kun MX: n arvo kasvaa edelleen, MX: n haltijat, kuten Teslan osakkeenomistajat, ovat saaneet “osakkeiden” arvostusvoittoja.

Näistä näkökulmista MXC Exchange on nyt pieni, mutta nouseva alusta, mutta siitä todennäköisesti tulee seuraava Binance, ja tuleeko $ MX: stä seuraava $ BNB? Voisimme ajatella tätä.

Vastuuvapauslauseke: Tämä on maksettu viesti, eikä sitä pidä pitää uutisena / neuvona. Tee oma tutkimuksesi, joka liittyy mainostettavaan yritykseen tai mihin tahansa sen tytäryhtiöön tai artikkelissa mainittuun palveluun. Coingape.com ei ole vastuussa vahingoistasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me