Mikä tekee Bexplusista aloittelijoiden määränpään?

Bitcoinin suosion lisääntyessä ympäri maailmaa Bitcoin-kauppa on houkutellut miljoonia kauppiaita. Seurauksena on, että kymmeniä salausvaihtoita on syntynyt viime vuosina sienien tavoin, ja kilpailu on todellakin kovaa. Vaikka ne ovat keskittyneet salakirjoitustoimintaan, kaikilla, jotka selviävät kilpailusta, on kaikilla erityispiirteensä. Tänään aion esitellä sinulle yhden käyttäjäystävällisimmistä salausvaihdoista, joita olen törmännyt. 

Mikä on Bexplus 

Perustettu vuonna 2017, Bexplus on rekisteröity Saint Vincentiin ja Grenadiiniin. Elinkeinonharjoittajat voivat käydä jatkuvia sopimuksia BTC: llä, ETH: lla, LTC: llä, EOS: lla ja ERP: llä 100x vipuvaikutuksella. Sekä aloittelijat että veteraanit voivat nauttia helposta kaupankäynnistä Bexplusilla. 

100-kertainen vipuvaikutus hyödyntämään salauksen ylä- ja alamäkiä

Bexplus tarjoaa 100-kertaisen vipuvaikutuksen, joka on alan korkein taso. Verrattuna spot-kaupankäyntiin, jossa on sama määrä alkupääomaa, 100-kertaisen vipuvaikutuksen kaupankäynnin kohteena olevat kauppiaat voisivat avata 100-kertaisen position ja kertoa voitto 100-kertaisesti. 

Elinkeinonharjoittajat voivat käyttää pitkää tai lyhyttä salausta Bexpluksessa. Tällaisilla epävakailla markkinoilla mitä suurempi hintahinta on, sitä enemmän voittoja kauppiaat voivat saada. Sijoittajat voivat käyttää stop-loss ja take-profit hallita asemaansa paremmin. 

Demotili harjoitella niin paljon kuin haluat

Yksi Bexplusin erottavista ominaisuuksista on sen kaupankäynnin simulaattori. Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjille annetaan demotili 10 BTC: llä. He voivat testata alustan toimintoja ja kokeilla strategioita. Aloittelijoille tämä on pakollinen tehtävä, jotta he oppivat käymään kauppaa ottamatta riskiä. 

Olen kokeillut Bybitiä ja BitMEXiä ja huomasin, että niitä puuttuu jonkin verran tältä osastolta. Näissä kahdessa vaihdossa käyttäjät voivat käyttää testnet-moottoria oppimiseen. Mutta minulla oli vaikeuksia löytää niitä, ja minun piti etsiä niitä hakukoneesta, ja huomasin, että he tarvitsivat erillisen rekisteröinnin pääsyyn. Sitten huomasin, että testnet-moottorin käyttämiseksi minun on ostettava arvottomia Testnet-bitcoineja muilta kanavilta. Vaikka nuo Testnet-bitcoinit ovat ilmaisia, koko prosessi on silti mielestäni melko väsyttävä ja ärsyttävä. 

Siisti ja helppokäyttöinen käyttöliittymä

Bexplusilla on yksi alan suppeimmista liitännöistä, joten et eksy helposti eri toimintoihin ja paina väärää näppäintä. Jotkut käyttämistäni alustoista puristivat erilaisia ​​indikaattoreita ja taulukoita käyttöliittymään ja näyttivät “viivästyneiltä” ja vanhentuneilta. Kaikki Bexplus-laitteen toiminnot on integroitu yhdelle sivulle. Kauppiaat voivat tarkastella kaikkia tietoja yhdellä silmäyksellä tarvitsematta selata sivuja. 

Vasemmalla puolella on erilaisia ​​teknisiä työkaluja, mukaan lukien osoittimet ja viivatyökalut. Voit analysoida trendiä ja ottaa kuvakaappauksia myöhempää tarvetta varten. Oikeassa alakulmassa on tilisi tiedot, jotta voit seurata saldoasi ja välttää selvitystilaa. 

Huomaavainen asiakaspalvelu ja opastus

Uskon rehellisesti, että Bexpluksella on paras asiakastuki kokeilemieni pörssien joukossa. Olen ottanut heihin yhteyttä eri kanavien kautta, kuten sähköpostit ja live-chat, ja ne kaikki auttoivat minua erittäin nopeasti ja ammattimaisesti. Ja jos en ota heihin yhteyttä, he pitävät etäisyyttä ja kunnioittavat yksityisyyttäni. He eivät häiritse minua eivätkä roskapostia, kun he noudattavat ei-KYC-käytäntöään. Bexplus tunnetaan erinomaisesta palvelustaan, ja mielestäni sen pitäisi olla keskeinen syy, miksi sinun pitäisi valita se BitMEXin sijaan, joka on ollut mukana monissa skandaaleissa viime vuosina. 

Lisäksi Bexplus tarjoaa käyttäjille selkeitä ohjeita. Voit mennä sen blogiin sijoitusanalyysejä ja uutisia varten. Lisäksi jos sinusta tulee VIP-asiakas, hän antaa sinulle tilivastaavan. 

Tyhjennä maksu standardi

Bexplus-maksurakenne on hyvin selkeä. He veloittavat 0,075% BTC / USDT-sopimusten avaamisesta ja sulkemisesta. Tämän lisäksi sinulta veloitetaan yön yli korko, joka on 0,1% sopimuksen arvosta, kun pidät paikkaa GMT 0:00. Jos suljet sen ennen klo 0.00 GMT, sinun ei tarvitse maksaa korkoa. Monissa pörsseissä, kuten BitMEX, he veloittavat rahoitusmaksun 8 tunnin välein.

P / L-laskin

Bexplus on varustettu P / L-laskimella, jonka pidin erittäin hyödyllisenä. Ennen sopimuksen avaamista voin laskea siitä arvioidut voitot / tappiot ja palkkiot. Joten voin aloittaa kaupan selkeämmällä päällä. 

Korkea likviditeetti

Bexplus yhdistää 5 parhaimman pörssin tiedot saadakseen tarkimman ja parhaan mahdollisen hinnan kauppiaille. Tilaukset toteutetaan välittömästi ilman liukastumis- ja ylikuormitusriskiä. Bexplus-moottori ei ole koskaan sammunut suuren volatiliteetin aikana.

Mobiilituki

Tehokkaat Bexplus-sovellukset auttavat sinua salauksen kaupassa tien päällä. Se on saatavana IOS: lla & Android (Google Play). ja tiedot jaetaan helposti eri laitteiden välillä.

Mobiilisovellus sisältää kaikki työpöydän vastapuolen toiminnot. Voit hallita tiliäsi, tehdä talletuksia, nostaa rahaa ja niin edelleen. Voit asettaa 24/7 ilmoituksen ilmoittamaan sinulle suurista hintavaihteluista.

Pidän eniten tästä sovelluksesta sen siististä muodosta, piirteestä, jonka se jakaa Bexplus-verkon kanssa. Kaikki tarvittavat tiedot on lueteltu selkeästi, ja löydän helposti erilaiset välilehdet. 

100% talletusbonus

Bexplus tarjoaa käyttäjille 100% talletusbonuksen jokaisesta talletuksesta, mikä on mielestäni melko antelias. Jopa kauppiaat, joilla on usean vuoden kokemus, menettävät rahaa aika ajoin, puhumattakaan aloittelijoista. Joten ylimääräiset varat voivat lisätä voittojen kertoimia. Sitä paitsi, enemmän rahaa marginaalina alentaa pakko-selvitystilan mahdollisuuksia.

Lopuksi, luulen Bexplus on parantamisen varaa, kuten rajoitetut kaupankäyntiparit ja että kauppiaat voivat valita vain 100-kertaisen vipuvaikutuksen. Mutta suosittelisin Bexplusia aloittelijoille tai niille, jotka etsivät enemmän kädessä pitämistä matkan varrella. Bexplus-kaupankäyntikokemukseni aikana minusta tuntuu, että he todella huolehtivat asiakkaistaan ​​ja vaikka talletat vain muutaman dollarin, he vastaavat silti ongelmallesi nopeasti ja ammattimaisesti..  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me