Tech Tomorrow alkaa tänään: Luo Blockchain-Powered City

Vuonna 2017 pidetään laajalti blockchain-aikakauden alkua. Vaikka konsepti itse syntyi vuonna 2008 Bitcoinin tullessa voimaan, se oli vuonna 2017, jolloin lohkoketju puhkesi: tuhannet yritykset pienistä startup-yrityksistä huipputekniikan jättiläisiin, kuten IBM, Microsoft, Rakuten ja Telegram, liittyivät teknologiakilpailu.

Viruksen takia blockchain käsittää uudet alat ja kehittyy uusiksi muodoiksi. Kun vuosi sitten oli kyse hajauttamiseen perustuvien yksittäisten tuotteiden kehittämisestä, nyt lohkoketjun evankelistat uskaltavat haaveilla globalisaatiosta ja koko salausuniversumin luomisesta. Tai ainakin paikka, kuten kaupunki, joka toimii hajauttamisen, läpinäkyvyyden ja kryptovaluuttojen avulla.

Kadonneen Atlantiksen etsiminen

Jos olet kuvitellut kaupungin, jossa pääaukiolla seisoo kultainen Bitcoin-patsas, voimme vakuuttaa teille, että emme tarkoita sitä. Vaikka viime aikoina jättiläinen Bitcoin-logo on loistanut ylpeänä Sveitsin keskuspankissa aivan Zürichin keskustassa. Silti salauksen harrastajat ympäri maailmaa haaveilevat kaupungista, jossa jokainen voisi saada tarvittavat tuotteet ja palvelut hänelle sopivalla tavalla – tavallisella käteisellä, pankkikortilla tai innovatiivisilla digitaalisilla valuutoilla. Tämä tekee blockchain-kannattajien ydinarvosta – vapauden poikkeuksellisesta tarpeesta käyttää vain perinteistä rahaa.

Salauskaupunki ei ole yhtä paljon kuin todellinen kaupunkiasutus, vaan pikemminkin edistyksellinen infrastruktuuri, josta virtuaalikolikoiden haltijoilta puuttuu. Kuvittele, että vuoden 2018 ensimmäisestä neljänneksestä lähtien maailmanlaajuisesti on yli 23 miljoonaa blockchain-lompakkoa! Omistajilleen kryptovaluutat ovat kuitenkin enimmäkseen keino kerätä varallisuutta pikemminkin kuin todellinen käyttö. Digitaalisten valuuttojen hyödyllisyyden hyödyntämiseksi kaikilla on oltava asianmukainen infrastruktuuri – ei hajautettu ympäri maailmaa, vaan keskitetty yhteen paikkaan.

Suunta määritetty

Ajatus salauskaupungin luomisesta ei ole niin utopistinen, kuin se saattaa tuntua ensi silmäyksellä. Aasian alueella on jo monissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Sveitsissä ja muissa Euroopan osavaltioissa kauppoja, kahviloita ja hotelleja, jotka hyväksyvät kryptovaluutat maksuksi. Blockchain-harrastajat ovat jopa luoneet maailmankartan paikoista, joissa voit käydä, ja taskussasi on vain krypto-lompakko. Digitaalivaluutoille ystävällisten yritysten määrä on edelleen pieni, mutta kasvaa tasaisesti. Loppujen lopuksi, kuten taloustieteen peruslaki sanoo, kysyntä kasvattaa aina tarjontaa. Tämä aksioma pysyy voimassa myös digitaalisessa todellisuudessa.

Lisäksi useita maita voidaan jo kutsua salaussataman pilottiversioksi – siellä hajautettu kirjanpitotekniikka kehittyy nopeasti, ja siihen perustuvat kolikot integroidaan orgaanisesti tosielämään. Tämä viittaa Sveitsiin, jossa on maailman ICO-keskus – Zugin kaupunki; Japani, joka virallisesti laillisti salausvaluutat; Singapore – maailmankuulu Fintech & Salauskeskus; ja Hollannissa, jonka pääkaupungissa on eniten Bitcoin-pankkiautomaatteja maailmassa.

Myös muiden maiden rahoituslaitokset antavat syyn optimismiin. Huolimatta siitä, että kysymys kryptovaluutan laillistamisesta digitaalisena omaisuutena roikkuu edelleen ilmassa, sääntelyviranomaiset ymmärtävät blockchain-tekniikan innovatiivisen arvon ja ymmärtävät, että sitä on mahdotonta sivuuttaa. Erityisesti maaliskuun 2018 lopussa salausvaluuttasäännöistä keskusteltiin G20-huippukokouksessa, ja heinäkuuhun mennessä sen jäsenten tulisi laatia erityisiä suosituksia virtuaalikolikoiden liikkuvuudesta ja käytöstä lainkäyttöalueellaan..

Tehostetaan tulevaisuudessa

Kryptovaluutan evankelistat uskovat, että he saavat suhteellisen lähitulevaisuudessa vaihtoehdon fiat-maksuille. Tietysti on liian aikaista puhua digitaalisten kolikoiden ja rahakkeiden laajasta käytöstä, mutta pienissä paikoissa, jotka ovat jo alkaneet ilmestyä Fintech-keskuksiin – se on aivan mahdollista. Virtuaalirahalla on useita epäilemättömiä etuja verrattuna perinteisiin maksuvälineisiin: maantieteellisten rajojen ja pankkien kaltaisten välittäjien puuttuminen, alhaisemmat transaktiopalkkiot, maksujen turvallisuus ja takuu, tietojen avoimuus ja osapuolten luottamuksellisten tietojen vahva suojaaminen.

IT-liiketoiminta on keskittynyt myös salausteollisuuden kehitykseen pitämällä silmänsä pallossa. Loppujen lopuksi, kun olet ensimmäinen, joka menee taivaan nousevien blockchain-innovaatioiden polulle, voit ohittaa johtoaseman vuosikymmenen ajan.

Aasian Nooan projekti on yksi tällaisista edelläkävijäyrityksistä. Vuodesta 2016 lähtien se on toteuttanut useita projekteja, joita yhdistää yhteinen tavoite – tehdä blockchain-tekniikoista helppokäyttöisiä, ymmärrettäviä ja ennen kaikkea hyödyllisiä ihmisille. Yksi Noah-projektin kunnianhimoisimmista sektoreista on ajatus luoda tulevaisuuden kaupunki, jossa kehitetään ja käytetään innovatiivisia digitaaliteknologioita. Muuten, tämä konsepti on jo toteutusvaiheessa. Noah-projekti on yhteistyössä rakennusyhtiön kanssa, joka rakentaa Horizon Manilan – jonka arvioidaan olevan kerran rakennettu Filippiinien suurin liikealue. Horisontissa he aikovat luoda Nooan kaupungin. Kaupungissa on pieni kompleksi, jossa Noah Coin hyväksytään merkiksi. Sen haltijoilla on yksinoikeus käyttää erilaisia ​​palveluja (esimerkiksi ylellinen lomakeskus rannikolla), alennuksia ja kanta-asiakasohjelmia.

Noah-projektitiimin jäsenet ovat luottavaisia, “Blockchain ja virtuaalivaluutat eivät ole vain hype. Nämä ovat innovaatioita, jotka ohjaavat edistystä. Jo nyt näemme, että maailma on valmis omaksumaan uutuudet ja käyttämään niitä – mutta ne tarvitsevat paikan, jossa tekniikat voivat kukoistaa. “

Heidän mielestään Noah Citystä voi tulla tekninen keskus, joka kokoaa blockchain-harrastajat, aloittelevat yritykset ja vain ihmiset, jotka haluavat tarttua edistyksen aaltoon.

Voit saada piirakan ja liittyä Noah-projektiin juuri nyt – sen toteutusvaiheessa. Noah Coin, joka toimii “lippuna” blockchain-moottorilla toimivaan kaupunkiin ja jossa on kaikki sen ainutlaatuiset palvelut, on ostettavissa valituilla alustoilla: HitBTC ja Changelly pörssit.

Kuten esimerkki “häiritsevästä” bitcoinista on osoittanut, innovatiivisten ratkaisujen varhaiset käyttöönottajat poimivat voiteen pois. Mene eteenpäin maailmalle tai jäljessä – päätös on sinun.

Liity Noah-projektin keskusteluun Sähke ja seuraa sitä sosiaalisissa verkostoissa (Facebook, Viserrys) – siellä kerromme viimeisimmät uutiset kolikon kasvusta ja projektikehityksestä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me