RioDeFi rakentaa sillan Intiaan ennen kauan odotettua IDO: ta Uniswapissa

RioDeFin valmistautuminen Intiaan INR-pankkipalveluilla RioDeFi-ekosysteemille & RFUEL-tunnus.

RioDeFi luo maksujen ekosysteemin, joka rakentaa siltoja perinteisen rahoituksen ja digitaalisten omaisuuspalvelujen universumin välille. Tämän ekosysteemin ytimessä on RioChain. Parityn substraattikehykselle rakennettu ja Polkadot-verkon kanssa yhteentoimiva, siitä on tulossa johtava ketjun ylittävissä DeFi-palveluissa.

RioDeFi on asettanut Intialle tärkeimmät kasvumarkkinat, koska Intian kryptoekosysteemi on nähnyt nousukauden, ja raportit viittaavat siihen, että kryptovaluutta-apuohjelma on nähnyt 400%: n nousua ja 10-kertaista käyttäjien kasvua pörsseissä. Vaihtoehtoisten maksutapojen nousua on voimistanut Intian korkeimman oikeuden maaliskuussa 2020 kumoama salauksen pankkikielto. Intiasta on tulossa nopeasti merkittävä digitaalisten hyödykkeiden markkina, kun mobiiliteknologian käyttö laajenee samalla kun kiinnostus vaihtoehtoisiin omaisuusluokat. RioChain on valmistautunut ensisijaiseksi blockchain-ekosysteemiksi Intian kehittäjille ja käyttäjille.

RioDeFi: n visio taloudellisesta joustavuudesta

RioDeFin Intian visio koskee yhtä hämmästyttävimpiä tilastoja Intiasta – Maailmanpankin mukaan Intiassa on lähes 190 miljoonaa ihmistä. RioDeFin ratkaisun tavoitteena on laaja saatavuus, läpinäkyvyys, lohkoketjujen yhdistäminen digitaalisiin pankkipalveluihin ja taloudellinen osallisuus massoille, joilla on sujuva käyttökokemus. RioDeFi-ekosysteemi avaa Intialle pääsyn lukuisiin palveluihin, kuten digitaalisen omaisuuden lainaamiseen, lainanottoon, panostukseen ja kaupankäyntiin superalustalla, joka sisältää RioDeFin natiivimaksut ja lompakon palvelut sekä avoimen lähdekoodin kehittäjäaloitteet, jotka voidaan rakentaa sisällä ekosysteemi.

Rio ka Raasta – tie määritelty

Intian kukoistavien markkinoiden vaatimusten täyttämiseksi on ollut olemassa useita ratkaisuja. Yhdellä suurimmista blockchain-kehittäjien tukikohdista hajauttamisen vallankumous on nousussa. Suurin osa kehityksestä tapahtuu kuitenkin edelleen korkean kaasun maksuihin perustuvilla alustoilla, kuten Ethereum. Tällä hetkellä se toimii esteenä monille ekosysteemissä toimiville Dapps-rakennuksille.

RioDeFin protokolla, RioChain, on asetettu toimimaan DeFI: n taustalähteenä hajautetuissa verkoissa ketjujen välisen yhteensopivuutensa ansiosta. Josh on korkealla RioFuel (RFUEL) Community Crowdsalen kanssa, ja vain julkiseen myyntiin on sitoutunut yli 65 miljoonaa dollaria, mikä oli yli 10 kertaa ylimerkitty. Kiinnostus RFUELia kohtaan on ollut erityisen voimakasta OM-haltijoilta, jotka ovat MANTRA DAO: n jäseniä – ensimmäisen hankkeen, joka perustuu RioDeFin alustakehykseen – joka on herättänyt paljon intialaisten käyttäjien kiinnostusta.

RioDeFi-ekosysteemillä on pörssi, lompakko ja Dappit, kuten suosittu lainausalusta MANTRA DAO, kaikilla on INR-pohjaiset palvelut. Pian Token Generation -tapahtuman (TGE) jälkeen RFUEL listataan myös Intian parhaimmille pörsseille, mikä antaa intialaisille mahdollisuuden ostaa saumattomasti RFUEL INR: n avulla. RioDeFi työskentelee myös Vauldin (entinen Bank of Hodlers) tiimin kanssa tarjotakseen INR-keskittyviä rahoitusinfrastruktuuripalveluja kaikille kehittäjille, jotka haluavat rakentaa unelmayrityksensä RioChainille.

Vauldin perustaja Darshan Bathija huomautti,

“RioDeFi voi ratkaista monet pankkitoimintaan ja salausmaailmaan liittyvät ongelmat. Ne tekevät pankkitoiminnasta kryptovaluutoilla kohtuuhintaisia, luotettavia ja nopeita. Olemme erittäin innoissamme voidessamme työskennellä tiiviisti heidän tiiminsä kanssa. “

RioDeFin vankkaan Polkadot-yhteensopivaan ekosysteemiin rakentaminen on upea vaihtoehto Intian jatkuvasti kasvavalle kehittäjäyhteisölle; verkon joustavuuden luominen ja joidenkin teollisuuden kipupisteiden, kuten korkeat kaasumaksut, ohittaminen.

RioDeFin toimitusjohtajalle James Andersonille tämä hajautettu Intian väestön tulevaisuus on virstanpylväs yrityksen matkalla:

“Intia on maailman nopeimmin kasvava päätalous, mutta sen rahoitus- ja maksuinfrastruktuurit ovat edelleen kehittymättömiä etenkin naapurimaihin Kiinaan verrattuna. DeFi-ratkaisut näyttävät soveltuvan ihanteellisesti intialaisten palvelemiseen, ja uskon, että RioDeFillä on merkittävä rooli siellä olevien lohkoketjujen ja kryptovaluuttojen ulottuvuuden laajentamisessa. Yhteistyö Vauldin kanssa on merkittävä virstanpylväs matkallamme tämän vision saavuttamiseen. ” 

RFUEL Initial Dex -tarjous Uniswapissa

polttoaine

RioFuel-tunnus (RFUEL) listataan Uniswapissa maanantaina 28. syyskuuta klo 8.30 UTC.

Uniswap on täysin hajautettu protokolla, joka perustuu automaattiseen likviditeetin tarjoamiseen Ethereum Tämä on tuonut merkittäviä muutoksia kryptovaluuttakaupalle ja ollut katalysaattorina viimeaikaiselle DeFi-projektien nousulle.

RioDeFi: lle, jonka tehtävänä on edistää blockchain-pohjaisten rahoituspalvelujen yleistä käyttöönottoa, tuntui luonnolliselta tehdä natiivimerkistä saatavana ensimmäistä kertaa tällä alustalla.

Kaupankäynti alkaa klo 8.30 UTC. RFUEL-tunnuksen voi ostaa Uniswapista alkuperäiseen hintaan 0,20 dollaria. Hinta vaihtelee kysynnän ja tarjonnan markkinavoimien perusteella. Kun otetaan huomioon, että RFUEL Community Crowdsale -tilaukset ylittivät huomattavasti, suosittelemme, että olette siellä ajoissa!

Pääsyyn tunnukseen osallistujien on syötettävä RFUEL-sopimusosoite, joka asetetaan saataville RioDeFi-verkkosivustolle (riodefi.com).

Jos sinulla on kysyttävää, liity keskusteluun sosiaalisessa mediassa, sähke (https://t.me/riodefiofficial) ja Twitter (https://twitter.com/riodefiofficial).

Tietoja RioDeFistä:

RioDeFi nopeuttaa digitaalisen omaisuuden laajamittaista käyttöönottoa yhdistämällä perinteisen ja hajautetun rahoituksen. Visiomme on maailma, jossa kaikilla on pääsy hajautettuihin rahoituspalveluihin (DeFi). Kehitämme ratkaisuja, jotka yhdistävät pankkilaitokset blockchain-järjestelmiin. Sovelluksemme mahdollistavat alhaisemmat maksut, nopeammat vahvistukset, paremman tehokkuuden, paremman tuoton säästötilien haltijoille ja maailmanlaajuisen kattavuuden.

Verkkosivusto: Riodefi.com

Sähke: https://t.me/riodefiofficial

Viserrys: https://twitter.com/riodefiofficial

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me