Matic-netværk: Ethereum-udvikler afviser rygter om, at MATIC Dump er et insiderjob

reklame Phemex

Matic Network (MATIC) oplevede et stort skud i dag, da det blev dumpet i store mængder på kryptokurrencyudvekslingen Binance og derved mistede 60% af sin værdi. Kort efter dumpen begyndte rygter om dumping at være et insiderjob at svampe på kryptomarkedet. Men en Ethereum-udvikler, kendt som Eric.eth har modbevist rygterne. 

Et mareridt, der går i opfyldelse

Det er ikke usædvanligt, at projekter vinder og taber med to cifre på en enkelt dag i kryptosfæren, men for MATIC-netværket har dagen været et mareridt, der er gået i opfyldelse. Fra at være på 0,041 i de små timer den 10. december til at falde til 0,011, mistede mønten over 70% af sin værdi på få timer.

Medstifter og COO for Matic Network, Sandeep Nailwal, tweetede om katastrofen og offentliggjorde en blog, siger, at Matic Networks team ikke havde noget at gøre med begivenheden, og det er en eller anden FUD-konto, der ligger bag dette. Han sagde også, at Matic Network vil sende en detaljeret analyse af, hvad der skete.

Vågnede bare op til dette mareridt på grund af et nødopkald fra nogen

Det vil meget snart være klart, at vi ikke står bag dette, da nogle FUD-konti forsøger at insinuere

Vi vil sende en detaljeret analyse, og vi kommer stærkere end nogensinde ud af denne åbenlyse manipulation

– Sandeep Nailwal-Matic Network (@sandeepnailwal) 10. december 2019

Ethereum-udvikler modbeviser rygter

Rygter omkring, hvad der kunne have forårsaget dumpet, cirkulerer på markedet, og en af ​​teorierne er, at dumpingen var et insiderjob. Grundlægger af Validity Crypto, Samuel JJ Gosling insinuerede, at Matic Network-teamet havde været ansvarlig for dumpningen. Han sagde, at hatten, Matic Network Foundation havde overført 1.495.322.715 MATIC, som udgjorde 15% af udbuddet inden for de sidste 50 dage, og tokens var landet på Binance til likvidation.

Bare snoede lidt for at finde ud af, at #Matic Network Foundation har overført 1.495.322.715 $ MATIC (15% af udbuddet, ca. $ 67.314.942 ved ATH) i de sidste 50 dage, hvoraf det ser ud til at være sendt til afvikling kl. #Binans. https://t.co/FLPl4HyfiO pic.twitter.com/dpYG8rMoHX

– Samuel JJ Gosling (@xGozzy) 10. december 2019

Teorien blev imidlertid bevist falsk af Ethereum-udvikleren Eric. Han skrev, hvordan Matic Network kun havde sendt 290.000.000 MATIC til Binance og ikke 1.495.322.715. Han delte også detaljerne i transaktionshistorikken.

Kort efter korrigerede Gosling også sine påstande og undskyldte Matic Network og kryptosamfundet.

Jeg vil bare undskylde dybt for at give et unøjagtigt krav, det viser sig, at det kun var 381.903.830 $ MATIC (3% af udbuddet) det "ser ud til" er blevet likvideret, lavede jeg en fejlberegning og inkluderede både input og output i min beregning. https://t.co/BHFu5GW0A2 pic.twitter.com/9xdoC19Ga6

– Samuel JJ Gosling (@xGozzy) 10. december 2019

Matic-teamet har også reageret på spørgsmålet om tokenoverførslerne på Twitter og i en blog. For det første reagerede Sandeep Nailwal på Goslings tråd og sagde, at hans analyse var forkert. I transaktionen på 1,4 Bn MATIC var 1,08 Bn MATIC-transaktionen en overførsel af MATIC fra smart lockup-konto til stiftelseskonto..

Du gør ikke en analyse. 1,4 mia tokens, du citerede, 1,08 mia txn er en overførsel fra smart kontraktlåsningskonto til stiftelseskonto

Du tællede det i total bevægelse af tokens. Resten flyttede tokens er som meddelt. Skærmbillede er også vildledende

Vi sender detaljeret information om det

– Sandeep Nailwal-Matic Network (@sandeepnailwal) 10. december 2019

Der var et tweet, der gentog det samme fra den officielle Matic Network-konto. Foundation-konto-tokens var stadig med holdet, og kun overførslen af ​​248 millioner tokens faldt sammen med nettets udadgående bevægelse.

Matic havde INGEN rolle at spille i alt dette.

For token-bevægelse annoncerede vi frigivelsen af ​​~ 0,25% (248mn) tokens som Oct-oplåsning, hvilket falder sammen med aggregeret udadgående bevægelse.

Foundation tokens er der stadig.https://t.co/BhDDqFWF6H

MATIC springer stærkere tilbage end nogensinde!

– Matic (@maticnetwork) 10. december 2019

CZ udvider support til Matic Network

Binance CEO Changpeng Zhao, aka CZ, har også udvidet sin støtte til Matic Network. Han tweetede, at hans team undersøgte dataene, men det er allerede klart, at Matic Network ikke havde noget at gøre med det. Det kunne have været, at et antal store forhandlere var i panik og begyndte at sælge og skabte en cyklus.

Vores team undersøger stadig dataene, men det er allerede klart, at MATIC-teamet ikke har noget at gøre med det. Et antal store handlende var i panik og forårsagede en cyklus. Bliver et hårdt opkald om, hvor meget en børs skal forstyrre folks handel. https://t.co/wOVF6tEBkQ

– CZ Binance (@cz_binance) 10. december 2019

Da et kryptosamfundsmedlem spurgte, hvordan det var klart få timer efter dumpen, at Matic Networks team ikke var involveret i dette, svarede CZ, at de var kommet til denne konklusion ved at se på konti med stor effekt / fortjeneste / tab og kontrollere på de konti, der kunne identificeres – dvs. personer, der havde handlet på Binance i lang tid, VIP-konti osv.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me