Masternode-yhteensopiva lohkoketju-arpajaiset BitWin24 paljastaa tulevaisuuden suunnitelmansa

Blockchain-yhteensopivat arpajaiset, joissa on masternodeja, eivät ole uusi käsite kryptovaluutta-maailmassa. Masternodit ovat reaaliaikaisia ​​kopioita lohkoketjuverkosta, joita masternode-operaattorit ylläpitävät 24/7. Ne täyttävät useita erilaisia ​​toimintoja, joista merkittävimpiä ovat lohkojen vahvistus ja tapahtumien suorittaminen. Masternode-omistajat palkitaan prosenttiosuudella kunkin vahvistamansa lohkon arvosta, ja heidän on varmistettava teknisen infrastruktuurin kokopäiväinen saatavuus sekä vähimmäisvakuus vastaavan kryptovaluutan muodossa, mikä sitoo heidän edunsa verkko.

Yksi uusi masternodeja käyttävä blockchain-arpajaiset ovat tehostaneet peliä ottamalla käyttöön kolme uutta tapaa osallistujilleen ansaita toistuvia tuloja pitkällä aikavälillä asettamalla itsensä uhkapelialan innovaattoriksi. BitWin24 tarjoaa mahdollisuuden ansaita rahaa masternodeilla, arpajaisten jättipotteilla, panossopimuksilla, viitejärjestelmällä ja airdrop-ohjelmalla, joka toimii katalysaattorina varhaisille sijoituksille.

Tie tähän mennessä

BitWin24: n takana oleva tiimi on ollut mukana kryptovaluutanäkymässä jo yli 5 vuotta. Vuosien kehityksen jälkeen BitWin24 esitteli maailman ensimmäisen hallitun masternode-poolin salausmaailmaan ensimmäisellä GetNode-projektillaan. Niille, jotka eivät tunne masternodeja, nämä ovat verkkosolmuja, jotka pitävät reaaliaikaisia ​​kopioita lohkoketjuverkosta ja auttavat sitä siten lohkojen validoinnissa ja tapahtumissa muun toiminnan kanssa. GetNode oli ensimmäinen projekti, jossa yhdistettiin varoja useilta pienemmiltä sijoittajilta ja hallittiin niitä, mikä antoi heille mahdollisuuden tulla masternode-omistajiksi ja hyödyntää muuten vaikeasti saavutettavia markkinoita suurten pääomasijoitusten ja teknisen infrastruktuurin vaatimusten vuoksi. GetNoden käynnistämisen jälkeen masternode-omistajien yhteisö on kasvanut satoihin ja heidän arvostelut ovat olleet ylivoimaisesti myönteisiä.

Löydettyään useita synergiavaikutuksia arpajaisten käsitteen kanssa joukkue keksi idean BitWin24: lle, lohkoketjuun perustuvalle arpajaiselle, joka mahdollisti masternodien käytön, tarjoten tavan tuottaa toistuvia tuloja samalla kun tuetaan taloutta ja tarvittavaa teknistä infrastruktuuria sen elintärkeää toimintaa varten. Useiden vuosien kehityksen jälkeen projektista ilmoitettiin virallisesti viime vuoden marraskuussa GetNoden nykyiselle asiakaskunnalle ja useille avainsijoittajille. Pian sen jälkeen BitWin24 suoritti yksityisen myynnin onnistuneesti ja keräsi tarpeeksi varoja arpajaisten perustamisen asettamiseen ja BWI-lompakon aktivoimiseksi. Tiimi aloitti masternodien ennakkomyynnillä ja yhteisörakennuksessa haettuaan kaikki tarvittavat lisenssit tullakseen täysin vaatimusten mukaiseksi arpajaisiksi mahdollisimman monilla lainkäyttöalueilla, mikä mahdollistaa BitWin24: n kohdistamisen maailmanmarkkinoille ja maailmanlaajuisen käyttöönoton.

Tämän vuoden maaliskuussa BitWin24 listasi kaikki nykyiset BWI-masternodit masternodes.online-alustalle, aloitti kolikoiden maailmanlaajuisen myynnin ja mikä tärkeintä, käynnisti WinChain-viittausjärjestelmän ja panosohjelman online-lompakonsa kautta. Haluamme käsitellä näitä kahta, koska ne ovat BitWin24-projektin ainutlaatuisia ominaisuuksia. 

WinChain-nimisen viiteohjelman avulla suurlähettiläät tuovat uusia pelaajia BitWin24: een ansaitsemaan prosenttiosuuden tulevista voitoistaan ​​jättipotteista ja tuloista lipunmyynnistä. Kuten nimestä voi päätellä, ohjelma mahdollistaa ketjujen ketjutuksen yhteen, mikä tarkoittaa, että voit ansaita palkkioita suorista viitteistäsi ekosysteemiin tuoduista viitteistä. Tämä järjestelmä voi mennä jopa 12 tasolle alaspäin jättipotin voitoille ja 3 tasolle lippujen myynnistä saataville tuloille.

BitWin24-verkkolompakon kautta tarjottu panosohjelma on yksinkertainen tapa sekä pienille että suurille sijoittajille, joka keksii uudelleen “hodlin” käsitteen. Ihmiset, jotka haluavat ansaita passiivisesti tuloja tarvitsematta sijoittaa, pelata arpajaisia ​​tai etsiä tapoja tuoda ihmisiä BitWin24: een, voivat yksinkertaisesti tallettaa BWI-kolikot lompakkoon. Prosessi on melko helppo eikä vaadi osallistumista määrityksiä, ennakkotietoja tai vähimmäissijoituksia. Käyttäjä tallettaa valitsemansa määrän BWI-kolikoita määrätyksi ajaksi (esimerkiksi 3 kuukaudeksi) ja saa osuutensa takaisin, mukaan lukien 20%, kun sopimus on päättynyt. 

Mitä BitWin24 on suunnitellut tulevaisuuteen

Selkeän suunnan saaminen on avain monimutkaisen projektin herättämiseen. Hyvä suunnittelu on yksi menestymisen perusedellytyksistä etenkin markkinoilla, joilla kilpailu on kovaa ja käyttäjä odottaa korkeaa innovaatiota ja luotettavuutta.

BitWin24 on suunnitellut ensimmäisen arvonnan lipunmyynnin ja arpajaisten käynnistämisen elokuussa 2020. Pian sen jälkeen BWI-kolikko noteerataan kaupankäynnissä johtavissa pörsseissä ja monilompakkoissa, kuten Bittrex, Binance, Kraken, Bitpanda, Poloniex , Livecoin, Bitlish ja paljon muuta. Tiimi jatkaa työskentelyä ekosysteemin laajentamiseksi ja uusien markkinoiden kehittämiseksi tavoitteenaan tulla markkinajohtajaksi arpajaisten ja vedonlyöntien aloilla vuonna 2021. Lähitulevaisuudessa BitWin24 on asettanut tavoitteen kehittää sovellusliittymä BWI: n integrointi olemassa oleviin johtaviin arpajaisiin ja uhkapeleihin ja vakiinnuttamalla se yleiseksi maksuvaluutaksi.

Tärkeä piirre BitWin24: ssä on heidän maapallon ohjelma, joka palkitsee sijoittajat, jotka ovat osallistuneet ennen tämän vuoden kesäkuun loppua, 10 prosentilla kaikista tulevista jättipotteista ja lipunmyynnin tuloista. Ohjelma on jo käynnissä, ja jokainen, jolla on oikeus osallistua siihen, saa palkintonsa automaattisesti joka kuukausi. 

Lue lisää BitWin24-projektista osoitteessa https://bitwin24.com/en/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me