Sportsbet.io lanseeraa ainutlaatuisen 360 asteen kryptovaluuttatakuisen VR-videokokemuksen kodin urheiluviihteen määrittelemiseksi uudelleen

10. helmikuuta 2021, Tallinna, Viro: Osana klubikumppanuuksia Southampton FC: n kanssa, kryptovaluutta urheiluvedonlyönti Sportsbet.io ovat luoneet uuden VIP-kokemuksen, joka käyttää virtuaalitodellisuustekniikkaa (VR) luodakseen ottelupäivän taikuuden kotona. Katsojat voivat nyt katsoa 360 asteen videoita yksinomaisesta jalkapallosisällöstä suoraan mobiililaitteistaan ​​osana uutta innovatiivista aloitetta. 

VR: n määritteleminen uudelleen kryptovaluutalla

Luovan konseptin tavoitteena on hyödyntää Sportsbet.ioOttelupäivän oikeudet pyhien kanssa houkuttelemaan jalkapallofaneja ja kouluttamaan heitä kryptovaluutasta. Osana aloitetta osallistuville vaikuttajille tarjotaan Bitcoin-arvo, jonka avulla he voivat luoda oman ainutlaatuisen VIP-kokemuksensa, kuten stadionkiertueen klubilegendin tai eturivin paikan harjoitusalueella.

Sportsbet.io käyttää jalkapallokumppanuuksiaan fanikokemuksen määrittelemiseksi uudelleen yhdistämällä huipputeknologiaa kryptovaluuttaosaamiseensa ja tarjoamalla ainutlaatuisia kokemuksia, jotka palkitsevat Southamptonin suuren maailmanlaajuisen fanikunnan ja Sportsbet.io -asiakkaat. Aloite on esittely Sportsbet.ioHänen jatkuva pyrkimyksensä innovoida ja urheiluvedonlyönti uskoo, että kryptovaluutan rooli urheilussa vain kasvaa.

Ensimmäinen virtuaalitodellisuuskokemus toimitettiin vuonna Joulukuu 2020 ennen Southampton FC: n kotikenttää Manchester Cityä vastaan ​​ja esitti kiertueen St Maryn stadionille Saints-legendojen Franny Benalin ja Matthew Le Tisserin kanssa sekä rangaistusmestarikurssin Le Tissierin kanssa. Aktiviteettia on määrä kasvaa koko vuoden 2021 ajan, ja potentiaalia on edelleen laajentaa tarjolla olevia kokemuksia klubien sponsoroinnin aikana.

Tim Heath, Coingaming-ryhmän perustaja, totesi: 

Mielestämme kryptovaluutalla on suuri tulevaisuus jalkapallossa, ja olemme sen takana. Tällaisten fanikokemusten ohella olemme juuri nähneet ensimmäisen Bitcoin-siirron tapahtuvan, jossa jalkapalloilija ostettiin kryptovaluutalla ja allekirjoitettu DUX Internacional de Madridiin, ja aiemmin tänä vuonna NFL-ammattilaisjalkapalloilija Russell Okung sanoi saavansa palkkansa Bitcoinissa. Todennäköisesti näemme enemmän samaa – klubien etsimästä uusia tapoja olla yhteydessä faneihin ottelupäivänä tapaan, jolla liiketoiminta tapahtuu pelin kärjessä. “

Pelin tuominen kotiin

Aloitteen kehitti Sportsbet.ion PR-virasto Sulake vastauksena Covid-19-pandemiaan työskentelemällä digitaalisena ratkaisuna ottelupäivän oikeuksien aktivoimiseksi suljettujen ovien ympäristössä. 360 elävän sisällön tuotanto ja mukaansatempaava tarinankerronta toteutettiin palkitulla VR: llä & AR-virasto East City Films

Sisältö toimitetaan vaikuttajille Pico neo2 -kuulokkeilla Pico Interactive, jotka ovat erikoistuneet VR – ratkaisujen tarjoamiseen Itävallan liiketoiminnalle Yhdysvallat, Kanada, Eurooppa, Afrikka ja Aasia. Ainutlaatuinen 360 ° videosisältö on saatavana virallisella Sportsbet YouTube -kanavalla, eikä sen katseluun tarvita VR-kuulokkeita tai muuta tekniikkaa. 

Southamptonin jalkapalloseuran kaupallinen johtaja David Thomas, kommentoi: 

“Klubina digitaalinen lähestymistapa on aina pyrkinyt määrittelemään sisällön status quo uudelleen ja olimme innoissamme yhteisistä arvoista itsemme ja Sportsbet.io -tiimin välillä. Tällä hetkellä käynnissä olevalla työllä on ilo olla mukana, ja haluamme varmistaa, että mahdollisimman monet fanit kokevat tämän Marian nostalgian. Emme voi odottaa faneidemme täydellistä paluuta, mutta sillä välin Sportsbet.io on löytänyt innovatiivisen tavan varmistaa klubimme ja fanien pysyminen yhteydessä. “

Sportsbet on jo pitkään ollut tunnettu edelläkävijänä kryptovaluutalle ja sen mahdolliselle käyttötapaukselle urheilualalla. Pitkästä salausvaluutan käyttöönoton tuesta yhteistyöhön Premier League -tiimien kanssa Southampton FC ja Arsenal FC, Sportsbet on ollut johtava salausvaluutan koulutuksessa urheilun kautta. Tämän uuden huippuluokan VR-tekniikan avulla katsojat voivat jatkaa Sportsbet-matkaa läpi uuden täyden 360 ° -sisällön Sportsbet.io: n YouTube-kanava.

Tietoja Sportsbet.io -sivustosta

Perustettu 2016 osana Coingaming-ryhmää, Sportsbet.io on johtava Bitcoin-urheiluvedonlyönti. Sportsbet.io on määritellyt online-vedonlyöntipaikan yhdistämällä huipputeknologiaa, kryptovaluuttaosaamista ja intohimoa tarjota pelaajilleen äärimmäisen hauska, nopea ja oikeudenmukainen pelikokemus. 

Sportsbet.io tarjoaa laajan valikoiman vedonlyöntiä kaikilla tärkeimmillä urheilulajeilla ja eSportsilla, ja tarjoaa pelaajille enemmän kuin 350 000 ottelua edeltävää tapahtumaa vuodessa ja kattava pelisisältö. Ensimmäisenä salausurheiluvedonlyönninä, joka esittelee suoratoiston kaikissa suurimmissa urheilulajeissa, sekä lunastustoiminnon, Sportsbet.io on tunnustettu johtajaksi sekä online-vedonlyönnissä että salausyhteisössä. Sportsbet.io on ylpeä turvallisesta ja luotettavasta vedonlyöntipalvelu, jonka peruuttamisajat ovat noin 1,5 minuuttia alan nopeimpia. 

Lisätietoja Sportsbet.io -sivustosta on osoitteessahttps://sportsbet.io/

Lisätietoja Coingamingistahttp://coingaming.io/

Tarkastele 360 ​​° sisältöä Sportsbet.ion YouTube-kanavalla – https://youtube.com/c/Sportsbet-io

Median yhteystiedot

Yhteyshenkilön nimi: Bitcoin PR Buzz Press -tiimi

Ota yhteyttä: [sähköposti suojattu]

Sportsbet on tämän sisällön lähde. Tämä lehdistötiedote on tarkoitettu vain tiedoksi. Virtuaalivaluutta ei ole laillinen maksuväline, hallitus ei tue sitä, eikä tilejä ja arvotaseita ole kuluttajansuoja. Kryptovaluutat ja rahakkeet ovat erittäin epävakaita. Vakaa arvo tai mitään arvoa ei voida taata.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me