Stratus – Et socialt medieøkosystem, der styrer dem alle

Sociale medieplatforme har eksisteret i lang tid nu som en måde at interagere med enkeltpersoner på global skala. De er blandt de vigtigste anvendelsestilfælde på internettet, der tilbyder adgang til digitale medier, letter meddelelser og opkald, introducerer folk til muligheder, markedsføringsmuligheder og mere. 

I øjeblikket, Statistikker viser, at over 3,4 milliarder individer er aktive på sociale medier, med over 95% af dette antal på mindst fire sociale medieplatforme. Folk tilbringer globalt i gennemsnit ca. 3 timer hver dag på sådanne websteder. Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram og Youtube er blandt de mest anvendte sociale platforme. Over 90% af brugerne får adgang til disse websteder via mobiltelefoner. Over 90% af marketingfolk bruger disse veje til brandbevidsthed gennem sponsorerede sider. 

Hvad er ulemperne ved nuværende sociale platforme?

Det er lige så klart som dagslys, at sociale medieplatforme er kommet for at blive. Blockchain-entusiaster verden over forstår behovet for forandring gennem udforskning af aktuelle problemer, der plager disse platforme.

  • Eksisterende medieplatforme er fulde af bias set i luftning af indhold og opnåelse af søgeresultater. Gennem sæt algoritmisk valg, platformene vælger, hvad du som bruger vil se på hvert feed. Derfor præsenterer de, hvad de antager, at du måske vil se i henhold til, hvordan de ser dig som en person. Problemet her er, at du skal beslutte, hvad der er bedst for dig i stedet for computeralgoritmer.
  • Usikkerhed er det andet spørgsmål, der skal overvejes, da disse platforme er let tilgængelige for cyberkriminelle. Det mest synlige bevis for denne faktor er mest massive Twitter-angreb der skete for nylig og kompromitterede konti for de mest bemærkelsesværdige personas inden for økonomi og teknologi. Bitcoin indehavere led store tab gennem svindlen. YouTube har også været under implikationer for at tillade falske reklamer på forskellige kanaler. Dette er ikke de eneste uoverensstemmelser, der løber gennem platformene for så vidt angår sikkerhed.
  • Andre spørgsmål inkluderer indsamling af oplysninger fra brugere for at oprette en annonce for meninger. Det er en indirekte måde at svinge forbrugernes beslutninger om emner, der berører mennesker globalt, eller udsende forkerte direktiver til folk for platformens gevinst. 

Hvad er Stratus?

Apollo Fintech er et fintech-selskab, der leder udviklingen af ​​relevante løsninger til nuværende og fremtidige smertepunkter i alle sektorer. Stratus sociale medieplatform vil være verdens mest inkluderende økosystem, der tilbyder mulighederne for alle sociale medieplatforme, der kører i øjeblikket. Konceptet omkring det lyder kompliceret, og du undrer dig måske: “Hvordan kommer jeg rundt på alt dette?” Det er ligetil; Stratus letter et brugervenligt miljø for at gøre tilgængeligheden lettere.

Som en social medieplatform, der udnytter blockchain, vil Stratus bruge Apollo blockchain til at give alle brugere de nødvendige funktioner. Apollo Fintechs administrerende direktør, Steve McCullah, nævner at Stratus’s platforme vil være tilgængelige via et centralt sted og en app.

Stratus-platformens funktioner

Apollo håber at starte fase 1 i tredje kvartal af 2020 som Stratus 1.0. Den første fase vil integrere komponenterne i Facebook, Twitter, Medium, og Paypal. Derudover inkluderer den brede vifte af funktioner, du kan forvente, venner i nærheden, download af data, lyd- og videoopkald, peer-to-peer-transaktioner, universelle tegnebøger og konti, dag- og nattilstand, historier, fora, artikler, markedet, begivenheder , sider, grupper, applikationer, nethinden, blå badge, hashtags, omtale, word cloud-kommentarer og mere.

Den anden fase indleder funktionaliteten af ​​Instagram, Coinbase, Robinhood og YouTube. Den tredje fase vil til gengæld introducere dem fra TikTok, LinkedIn, WhatsApp og Telegram. Endelig kan du forvente præstationen af Rejsecity, Kom så far, Upwork, og Envato

Fra de omfattende funktioner, der er nævnt ovenfor, vil Stratus være et centraliseret blockchain-baseret socialmedienetværk, der erstatter de kendte på Internettet i dag. Det håber endvidere at eliminere smertepunkter i operative medieplatforme.

Upsides of the Stratus Ecosystem

  • Den første og mest afgørende fordel ved Stratus er bekvemmelighed gennem tilgængeligheden af ​​enhver service et sted. Udover at være en social platform tilbyder Stratus også andre tjenester, såsom finansiering og bank, rejser, shopping og andre. Derfor kan brugerne navigere gennem hver tjeneste gennem en enkelt konto, dashboard og tegnebog. 
  • Sikkerhed og privatliv er en topprioritet for Apollo Fintech. Blockchain-teknologi letter et sikkert miljø til at udføre alle aktiviteter uden frygt for hacks, datatab og mere. Desuden eliminerer det chancerne for at sælge forbrugerdata til andre enheder og opretholder systemets troværdighed. 
  • Anvendeligheden af ​​systemet er uden tvivl. Stratus adskiller aktiviteter efter deres forskellige kategorier. En bruger kan oprette en anden profil på hver gruppe. Alligevel har de adgang til det samlede feed på master feedet. For betalinger understøtter Stratus både krypto- og fiat-udveksling gennem Apollo tegnebog og fiat tegnebog. 
  • Stratus arbejder på visionen om et frit økosystem for at sige hvad du tænker på. I så fald er det et censurfrit miljø med upartiske algoritmer. Ikke desto mindre tillader det ikke ulovligt indhold på platformen til brugersikkerhed og vedligeholdelse af lovgivningen. 

Forfatterens note

Det er en revolutionær verden, som vi lever i, og Apollo Fintech beviser dette punkt. Virksomheden dedikerer sig til at skubbe blockchain-teknologi til sine grænser og give passende gateways til forskellige problemer, der plager samfundet. Stratus sociale medieplatform er et centraliseret socialt medianetværk, der arbejder under Apollo-blockchain og håber at opsluge alle funktioner i øjeblikket populære sociale nav.

I modsætning til de fleste almindelige websteder har Stratus til formål at skabe pålidelighed, sikkerhed og et censurfrit miljø. Desuden sætter det de andre platforms mangler og forudser en bedre morgendag for Internettet, tjenester og interaktioner. Mere skal komme, når platformen gennemgår opgraderinger i tide.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me