Berømthedsinvestorer og indledende møntoffer

Problemet med at få folk om bord med digital valuta er noget, som ethvert netværk, der i øjeblikket er i drift, har at konkurrere med. Tilsvarende forsøgte bitcoin for få år siden også hårdt på at få enkeltpersoner involveret i deres drift, først som minearbejdere, men kort tid efter som investorer.

I dag er kryptokurver velkendte på det offentlige område, men antallet af faktiske brugere forbliver relativt lille på trods af at markedsøkonomien for hele økosystemet eksploderede i 2017. Dette hænger dog sammen med det faktum, at mange investorer besidder flere millioner porteføljer, der optager størstedelen af ​​den samme markedsværdi. Disse personer dækker en interessant gruppe venturekapitalinvestorer, iværksættere fra teknologidomænet og traditionelle finansielle aktører, som hedgefondforvaltere, der har registreret en chance for hurtig og betydelig ROI.

Nu, hvor flere og flere mennesker med meget højt profilerede karrierer (og endda liv) begynder at komme ind i kryptoarenaen, vil markedsdækningen stige. Hvad betyder det dog for udsigten til individuelle netværk, og vil dette have nogen indvirkning på den næste forventede fase af blockchain-valutabrug?

Marc Cuban

Verden med kapital og avancerede investeringer er velkendt med Marc Cuban. Investoren og virksomhedsejeren har formået at samle en utrolig rigdom, samtidig med at han blev en berømthed i sig selv. For nylig karakteriserede han tilstrømningen af ​​midler til kryptokurrencydomænet som en boble, der har potentiale til at sprænge på ethvert tidspunkt, men nu ser det ud til, at han vil blive involveret i en ICO (indledende mønttilbud).

På grund af dette slutter cubanske sig til andre traditionelle investorer, der tror på ideen om at støtte deres kapitalindsamlingsdrev gennem salg af deres kryptotokener. For at vise sit niveau af engagement i ideen vil hans firma Unikrn starte sin egen ICO i den nærmeste fremtid. Processen er designet til at supplere den kapital, som virksomheden genererede gennem sine traditionelle investeringsrunder.

Tidligere nægtede mange af de mere forsigtige investorer at deltage i tokensalg direkte. Nu er cubanske bestemt ikke blandt dem, fordi han sagde, at han vil deltage i det egentlige tilbud.

Unikrn-historien

Unikrn blev grundlagt i 2014 og er en Seattle-baseret platform, der er fokuseret på væddemål på eSports. Denne proces er noget, der fangede øje for mange i de økonomiske kredse, da det er et af de sjældne naturlige pletter for udvidelse af det altid lukrative væddomæne. Faktisk langt fra reklamens rampelys er eSports-fænomenerne støt stigende i popularitet lige siden slutningen af ​​1990’erne.

I dag er det et milliard dollar domæne, der har mange sidegrener, fra merchandise til event management. Naturligvis forsøgte virksomheder som Unikrn at komme ind på markedet, hvor folk allerede er aktivt gamble ved hjælp af bitcoin.

Indtil i dag formåede Unikrn at sikre en investering på $ 10 millioner med investorer som Ashton Kutcher, 500 Startups og Elisabeth Murdoch. Konceptet med platformen er at give brugerne mulighed for at satse på eSports ved hjælp af Unikoins, hvilket er et digitalt token oprettet af virksomheden eller at bruge fiat-penge, hvis de er bosiddende i Storbritannien eller Australien. Siden da har virksomheden flyttet over 250 millioner unikoins, men nu planlægger virksomheden at skifte fra disse mønter til et sikrere kryptografisk token.

UnikoinGuld

Virksomheden planlægger at flytte til UnikoinGold-mønttokenet, som vil blive stillet til rådighed i en bulk, der udgør 1 milliard. De vil alle blive kalibreret for at overholde ERC-20 ethereum-standarden. Den fulde markedsføringscyklus for mønterne forventes at begynde senest i august, hvor den nødvendige infrastruktur til salg forventes at blive sat i drift i slutningen af ​​samme måned.

Det er klart, at både virksomheden og cubaneren selv har stor forventning fra denne proces. Det kunne let give det en enorm økonomisk tilstrømning, hvis andre ICO’er fra de seneste måneder er noget at gå på.

Men på samme tid hænger spørgsmålet om gyldigheden af ​​denne proces over den. Hvad betyder den samme ICO, hvis processen ikke er vellykket, idet UnikoinGold-mønter stadig skal præges og bringes i omløb? Hvis salget mislykkes, hvor meget skal det derudover undlade at have en indflydelse på processen? Fra nu af er der en underlig fornemmelse af, at ICO vil gå godt, uanset hvordan det rent faktisk ender med at se på slutningen.

ICO-bommen

Marc Cuban var meget højlydt om ideen om digital valutabom og potentielt nedbrud, men det ser ud til, at et potentiale for en lignende situation ligger i ICO’erne, der i øjeblikket kastes rundt. Samtidig er der en klar psykologisk dimension i denne tankegang, der kan opfattes her.

Markederne for digital valuta styres af udbuddet og efterspørgslen sammen med blockchain-hardwired-protokollerne, der regulerer dem. Imidlertid er reglerne for en ICO i en vis grad fastlagt af det firma, der lancerer deres mønter. Dette vil tydeligt appellere til investorer, der ønsker at risikere penge til et bestemt niveau, men også at opnå den højest mulige grad af kontrol.

En boble er dog ikke desto mindre en boble, og denne proces kan let ende med at blive den samme. Hvis en mønt gennemgår et dårligt tilbud, vil resultaterne ikke være katastrofale. Men hvis en række ICO’er har den samme skæbne, eskalerer potentialet for problemer kun og gør dette på en dramatisk måde.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me