Bitcoin bryder en ny rekord og rystelser af forking frygt

Det er sikkert at sige, at bitcoin i det mindste på kort sigt ikke har fået et slag af nylig forking begivenhed der medførte oprettelsen af ​​bitcoin-kontanter. Bare adskillige dage efter dette skete, har den digitale valuta formået at bryde sin prisrekord og opnå en værdi på over $ 3.300 for en enkelt bitcoin.

I dette øjeblik fortsætter den opadgående svingning, og der er en chance for, at BTC er, vil passere dette mærke til $ 3.400 eller måske endda ud over de kommende timer. Da handlende bruger muligheden for at få yderligere fortjeneste, og de almindelige medier dækker succesen, er der et dvælende spørgsmål i bitcoin-samfundets medlemmer – hvordan ser bitcoin-økosystemet ud i de kommende måneder, nu hvor bitcoin-kontanter har blevet etableret.

Der er ikke noget let svar på dette mangesidede spørgsmål, men her er nogle af de vigtigste faktorer relateret til dilemmaet. Her er også de tråde, der forbinder disse faktorer og de potentielle måder, de kan interagere med hinanden i den nærmeste fremtid.

Markedstillid

Den tillid, som de erhvervsdrivende og investorerne havde til BTC, er ikke forsvundet, efter at gaffelen fandt sted – stigningen i prisen og manglen på noget dramatisk fald under den faktiske gaffelbevis er et bevis på den samme idé. Før gaffelen var det let at forestille sig i det mindste en midlertidig ustabilitet, når denne aldrig set-før begivenhed i bitcoin blockchain fandt sted.

Samtidig advarede mange analytikere om potentialet for meget bredere ustabilitet eller endda et fuldt nedbrud af BTC-prisen. Det samme nedbrud ville blive ansporet af investorer, der udtager deres midler af sikkerhedsmæssige årsager og dermed trækker værdien ned på den klassiske udsalgs måde.

Men når gaffelen begyndte at finde sted, og fødslen af ​​bitcoin-kontanter var i gang, forblev prisen på BTC stabil og niveau, endda vidne til en kort burst i værdi. Alt dette betyder, at prisen og markedets tillid til BTC ikke går nogen steder i forbindelse med lanceringen af ​​bitcoin-kontanter.

BTC markedsværdi

Bortset fra prisen er den samlede værdi af BTC-markedsværdien også en regelmæssigt anført faktor for netværksstabilitet og styrke. Med starten af ​​2017, det blev overordentlig vigtigt, da mange indså, at den samlede markedsværdi ikke kun for bitcoin, men også andre kryptovalutaer. Ether er et af de bedste eksempler på en digital valuta, der steg på en spektakulær måde sammen med bitcoin, og som på et tidspunkt har kapacitet til at overtage lederpositionen i denne henseende.

Nu har den seneste stigning i BTC-prisen også øget markedsværdien, der gik over $ 50 milliarder dollars. Dette har været første gang nogensinde markedsværdien nåede dette niveau. Nu står den på over 52 mia. $ Og efterligner væksten i prisen.

Der er ingen grund til ikke at tro, at det kan handle på samme måde som prisen på kort sigt. Hvis en af ​​disse stiger, er der sikkerhed for, at den anden også vil følge.

Bitcoin kontant tilstedeværelse

Ifølge de almindelige medier kan en af ​​hovedårsagerne til, at BTC-værdi og markedsdækning stiger, findes i den enkle kendsgerning, at den ikke kollapsede, når BCC opstod. Den samme erklæring understreger imidlertid det faktum, at de fleste uden for det digitale valutadomæne har et begrænset kendskab til det og dets procedurer.

BCC og BTC er ikke på en warpath, og der er ingen grund til at antage et nulsumsspil her. En enklere måde at opfatte BCC var at male det som bare en anden digital valuta, der får sin lancering. Når alt kommer til alt, havde det lille mindretal af minearbejdere, der påtog sig den nye kode, aldrig nogen chance (eller hensigt) for at forstyrre den grundlæggende BTC-kode og den måde, den køres på efter SegWit2x-ændringen..

Der er ingen rivalisering eller konkurrence mellem de to digitale valutaer, bortset fra den man forestiller sig af dem, der er dårligt informeret om emnet. Dette er grunden til, at BCC ikke har nogen magt til at forstyrre BTC, og heller ikke de mennesker, der støtter det, vil have noget lignende, uanset hvordan den sejlende debat blev opvarmet de sidste år.

Ethereum-historien

Når det kommer til fremtiden for BTC-pris, kan ethereum-netværk fungere som et godt eksempel. Netværket, bortset fra at være en digital valuta i sig selv, er også en udbyder af smarte kontraktfunktioner, som andre kan bruge til en række formål. På denne måde tilbyder det en unik mulighed på markedet for digital valuta – bortset fra at blive brugt som bitcoin til hasardspil online og mange andre ting, kan det integreres som en del af nye systemer til registrering og registrering af spor.

På tidspunktet for lanceringen blev prisen på individuelle ETH-tokens målt i en enkelt USD, og ​​situationen forblev den samme i en række måneder. Men så, med den store udvidelse af BTC-prisen, begyndte ETH også at klatre. Nu er det det næstmest populære netværk, og dets fremtidige vækst er sikker.

Da begge vokser ved hjælp af deres egen dynamik (ETH faldt med næsten 40% for flere uger siden, mens BTC fortsatte med at være stærk), er der ingen interferens mellem de to eller ikke følelsen af ​​at opdele den samme markedsværdi, der kan gå til det ene netværk eller det andet. Hvis de lykkes, vil begge netværk vokse, og hvis et eller begge mislykkes, vil deres markedskapsler svække og falde.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me