Bitcoin-pris når en ny rekord – Hvad er der næste?

Værdien af ​​bitcoin har brudt igennem et andet mærke. Denne gang nåede prisen $ 1300 og gik til $ 1.343 som en ny all-time high og overgår rekorden fra marts 2017. Flytningen kommer efter flere ugers usikkerhed relateret til afvisning af BTC som et potentielt større investeringsmiddel.

For alle, der har denne digitale valuta, er nyheden god, især for dem, der bruger tjenesterne fra online BTC kasinoer og andre steder, der accepterer BTC. Det samme gælder for dem, der lavede en betydelig investering i bitcoin og det bredere samfund af udviklere, der arbejder på nye applikationer, ikke kun i bitcoin, men er det bredere domæne inden for blockchain-teknologi.

Mens nyhederne ser ud til at herske i nogle af den nylige frygt, åbner den også flere spørgsmål om fremtiden for bitcoin-prisen og dens fremdrift. Hovedsageligt undrer mange sig over, hvor prisen vil gå i de kommende måneder, og hvilken indflydelse dette kan have på ideen om bitcoin at finde vej ind i andre domæner. Denne opfattelse er især vigtig, når det kommer til dens rolle som en potentiel konkurrent med andre store traditionelle valutaer på globalt plan.

Forventet opadgående momentum

I dette øjeblik er de fleste analytikere enige om, at bitcoinprisen fortsat vil stige støt, og at dette opadgående momentum bevares i nogen tid fremover. Der er flere faktorer, der bruges til at understøtte denne idé. For det første er der et niveau af teknologiske fremskridt i det bredere rum af kryptokurver, der svarer til forbrugernes tillid. For det andet finder bitcoin vej ind i nye markeder med et niveau af konstant succes, der også præsenterer sig som et drev, der øger prisen.

Dette er blot nogle af de positive faktorer, der giver platformen, der tillader, at BTC-prisen kan stige 200% året over. Men historien har vist, at vækstrater som denne ikke er bæredygtige på lang sigt. I den kortere tidsramme, der ligger foran, tror mange, at $ 1.500 vil være et loft, omkring hvilket BTC-prisen vil stabilisere sig. Men der er ingen hård konsensus om dette spørgsmål.

I stedet peger nogle på yuan som en relevant faktor i processen med at opnå en stabil BTC-pris. Her kunne ¥ 8.000 være et vigtigt benchmark på et psykologisk niveau, der ville være omkring $ 1200 og lidt under de nuværende handelsværdier.

Bullish fremskrivninger

Mens nogle er mere konservative med den potentielle BTC-pris, er andre bullish, når det kommer til dens fremtid. Det er grunden til, at mange måler prisen på $ 2.000 som noget, der ville være et rimeligt mål for dette aktiv.

Prisen på $ 1.500 er også noget på den bullish side, at der ikke er klare indikatorer for, at domænet vil se vigtige positive ændringer, der kan hoppe prisen op i de kommende måneder. Men som tilfældet med det nuværende løft tydeligt viser, er de gode nyheder ikke særlig vigtige for nogle prisspring, så meget som der ikke er nogen negative nyheder fra andre kvartaler, især lovgivnings- og reguleringsområdet.

Her hænger skæbnen for kinesiske handelsselskaber og BTC-børser stadig i balance, men dette bekymrer naturligvis markedet mindre og mindre. Enhver ny stramning fra People’s Bank of China kan være problematisk, men der synes at være en udbredt overbevisning om, at dette ikke kan tilbageføre priserne på nogen væsentlig måde.

En pause for at komme

På kort sigt ser det ud til at være, at handlende holder pause på det nuværende niveau i nogen tid, da de forsøger at finde ud af det kommende momentum. Denne vent-og-se-tilgang viste sig at være meget nyttig ved en række tidligere lejligheder, så der er ingen grund til at tro, at den nuværende situation vil være anderledes.

På samme tid er der en fornemmelse af, at dette skridt ikke kun vil være rimeligt, men også nødvendigt for bitcoin-samfundet. Hvis det ikke snart bliver noget, er mange bekymrede for, at prisstigningen ender med at blive for meget af det opadgående momentum, der vil være for hurtigt til at opretholde. Derudover er der ingen konsensus om spørgsmålet om, hvornår vil de handlende begynde at trække overskud fra denne ændring, og hvordan vil dette påvirke prisen.

Fra nu af tror de fleste bitcoin-handlende sig at have en bullish mentalitet, når det kommer til de langsigtede strategier. Dette betyder, at prisen for dem kun kan gå op, og enhver pause er simpelthen et waypoint på en fortsat og uformindsket opadgående bane.

Alternativ til Fiat-valutaerne

Mens bitcoin stadig ikke er der endnu, er der et klart mål, der deles af alle, der er involveret i samfundet – at bringe BTC til et niveau, hvor det kan opfattes som et legitimt alternativ til fiat-valutaer. Denne idé har måske set latterligt for få år tilbage, især med tanke på nedbruddet i 2013, men nu er det alt andet end.

En stor faktor i dette kommer uden for bitcoin-domænet – ether har opnået enorme gevinster i sin værdi i løbet af perioden siden lanceringen, hvilket tydeligt viste offentligheden, at digital valuta ikke er en netværksaftale..

Nu forsøger mange at diversificere deres portefølje ved at gå ind i digital valuta, og i modsætning til for kun to år siden har de to stærke alternativer. Netværk som Zcash og andre mindre altcoins kan være et stykke bagefter, men de kører bestemt det samme køl, der er skabt af bitcoin.

Alligevel er der en stærk fornemmelse af, at verdens regeringer stadig har en enorm indflydelse på denne proces, men også et niveau af kontrol, som intet netværk kan kæmpe imod. For eksempel EU kan beslutte, at tegnebøger til digital valuta skal være forbundet med indehaverens ID, gør idéen om anonymitet ubrugelig. I Kina kan den nationale bank kvæle meget af handelen, mens den beslutter, hvordan den vil regulere dette finansielle område.

På grund af dette er der altid en dvælende følelse af, at prisen på digitale valutaer let kan forstyrres af et uventet lovgivningsmæssigt træk i nogle af de mere relevante nationer. Da prisstigningen fortsætter med BTC, er mange for opmærksomme på, at det kan ende brat, hvis der f.eks. Kommer særlig dårlige nyheder fra Kina.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me