BitcoinsInIreland Spearheads Formidling af Bitcoin-visdom

Bitcoins i Irland

Da Bitcoin-industrien vokser gradvist på trods af nogle tilbageslag, skinner BitcoinsInIreland i sin mission om at levere bemærkelsesværdig udvikling på alt Bitcoin. Når vi taler med sin skaber Jamie McCormick, vil vi lære om de oplevelser og opfindsomhed, der forvandlede BitcoinInIreland fra en idé til en håndgribelig realisering.

Hvad fik dig til at være interesseret i Bitcoin og komme til at tro, at det er noget, du vil bruge meget af din tid på?

Jeg hørte om Bitcoin for omkring to år siden og begyndte en lille smule minedrift til en tegnebog, jeg ikke har mere. Jeg blev også udsat for vandhaner omkring dette tidspunkt, men fik aldrig nogen meningsfuld mængde. Jeg opgraderede min bærbare computer til en high-end gaming-en, men fandt hurtigt ud af, at min nVidia GPU ikke var nogen brug for Bitcoin, men gjorde noget Litecoin-minedrift i cirka seks måneder. Det kom til en pludselig afslutning, da varmen fra GPU’en, der kørte med fuld skind, blev overført gennem rammen på min bærbare kabinet, frøs hængslet, som knuste, og varmen fik også en tredjedel af min LCD til regnbue. Så 600 € reparationer senere besluttede jeg ikke selv at udvinde minedrift.

Derefter fandt jeg en rigtig god fyr i staterne på eBay, der lejede mig 12ghs i seks måneder tidligt på året. Jeg startede på BTC Guild og flyttede til CEX, men fik meget mindre belønning for den samme mængde strøm og flyttede tilbage efter et stykke tid. Jeg ROI overhovedet ikke, hvilket gjorde omkring 50% tilbage, men ville have gjort omkring 70%, hvis jeg havde hængt sammen med BTC Guild i hele varigheden.

Ny hardware var uden for min prisklasse, men jeg fandt nogen lokalt, der opgraderede og solgte sine Antminer S1’er relativt billigt, så jeg gik til ham og fik en rigtig god forklaring på, hvordan man selv gjorde tingene. Så jeg fik to og en PSU og fik derefter endnu et par, så jeg har fire i alt. Jeg hackede derefter firmwaren for at lade mig have ni samtidige puljer i gang og fordele hashing lige meget. Med dette begyndte jeg derefter at gennemgå de minedriftspuljer, jeg brugte til nybegyndere som mig. Med den indtjening, jeg tjente fra mine 650 ghs eller deromkring, begyndte jeg derefter at skrive om mine oplevelser med Bitcoin, og efter at have sikret nogle kunder i Bitcoin-rummet gennem mit firma BitcoinMarketingTeam begyndte jeg at gennemgå processen med at konvertere Bitcoin til fiat på tværs af en et par Bitcoin-udvekslinger mennesker identificeret på Reddit.

Jamie McCormick CitatHvor lang tid tog det dig at starte dit websted?

Webstedet blev lanceret tilbage i august med noget indledende indhold, men det tog mig et stykke tid at komme i gang, da jeg måtte vente på minedriften for at lade mig komme til det punkt, hvor jeg kunne udbetale og korrekt gennemgå hele oplevelsen af ​​underskrivelse op, forbindelse, minedrift og rammer tærsklen for at udbetale. Jeg har også kun så meget tid, jeg kan bruge til at skrive, men det har taget fart fra omkring oktober.

Hvad er det bedste ved dit websted?

Det lader mig skrive igen, hvilket er, hvordan jeg kom i gang i spil, og jeg tager den samme tilgang. Der er mange mennesker, der dækker og videreformidler de samme nyhedshistorier, men meget få mennesker, der ikke er handlende, massive hardwareejere eller store bitcoin-indehavere. Jeg skriver for folk, der kommer ind i dag – som ikke er investeret i denne skala – som måske vil bruge bitcoin til mange ting.

Hvad kan du sige om spillove og cryptocurrency-lovlighed og regulering?

Spilscenen er interessant for mig, da jeg er fra Irland, hvor spil er en stor del af vores kultur, og nogle af verdens største spilvirksomheder er enten herfra eller er her. Jeg tager selv den ulige flagring her og der, men den eneste bemærkelsesværdige sejr, jeg nogensinde har haft, er et Maldini-mål på 5 50/1 € mod Liverpool i Champions League for et par år tilbage.

Bortset fra det spiller jeg ikke selv, men i Irland nægtes folk for eksempel pant, hvis de har væddemål i deres transaktioner. Også i Irland er gevinster fra hasardspil skattefrie, da der er en lille skat på væddemål ved kilden, som vil blive udvidet til irske spillere på online-sider fra den 1. januar. Det faktum, at det Bitcoin-spil er så tydeligt differentieret gennem beviseligt, at fair code også er et plus for spillere og en potentielt forstyrrende teknologi for hele denne branche. Men jeg tror, ​​at sektoren bliver nødt til at blive reguleret på en eller anden måde, især inden for problemspil.

Jamie McCormick CitatHvad tror du, at Bitcoin skal være en mere fremtrædende og pålidelig betalingsform?

Det skal være konvertibelt og så let at bruge, hvis ikke lettere, end kontanter eller kort. I Irland kan vi købe bitcoin i pengeautomater eller online, men der er et meget besværligt verifikationssystem, der gør det tilbage til kontanter. Dette er fair nok, som om det bruges til at hvidvaskes med narkotikapengene, finansiere terrorister eller hvad som helst andet, ingen ønsker det. Jeg tror, ​​vi er et par år væk fra det at være mere end en niche i vest, men jeg tror, ​​at mange lande rundt om i verden, hvor deres egne valutaer er banjaxede, det kan hjælpe med at åbne dem.

Hvad har været de største præstationer, du har haft, mens du betjener dit websted, bortset fra spydspidsen for sciencebitcoin? Hvad har været den mest overraskende udfordring?

Jeg tror ikke, jeg har haft nogen enorme præstationer med siden indtil videre for at være ærlig. Jeg havde en virkelig negativ oplevelse, da jeg sendte en anmeldelse af en af ​​minedriftspuljerne på Bitcointalk, blev jeg rullet klokken 3 på kommentarerne på mit websted med rent gift og had, der vågnede mig selv og min kone. Det har jeg aldrig oplevet i hele min skrivekarriere.

Men bortset fra den ene hændelse har det været en rigtig god læringsoplevelse, og jeg er virkelig positiv over for 2015 og vil gøre mit for at hjælpe nyankomne med at forstå det lidt bedre på min egen måde.

Hvilke egenskaber ved dit websted anser du for at være revolutionerende?

Jeg er ikke besat af prisen eller teknologien. Bitcointalk er en del af internettet, og de fleste nyankomne er meget skræmte ved at forsøge at finde oplysninger der med information spredt over flere indlæg.

Jeg lægger min bitcoin, hvor min mund er. Jeg har investeret i hardware og elektricitet, og i stedet for at slemme mine mønter investerer jeg dem igen i virksomheder, der laver ting, som jeg synes er seje. Jeg dokumenterer processen og risikerer min egen bitcoin for at fortælle folk, om det er legitimt eller ej.

Har du en forudsigelse af Bitcoin-pris?

Halvorganiseret kaos. 🙂

Endelig har du nogen forslag til dem, der ikke får Bitcoin? Og noget mere, du ønskede at tilføje?

Start med at stille spørgsmål om reddit eller bitcointalk. De er venlige, og folk har stillet mange spørgsmål. Bitcoin ftw! 🙂

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me