Bitcoin Safekeeping: Top Bitcoin Wallets Sammenlignet

Et af de væsentligste softwarestykker, når du beskæftiger dig med Bitcoin, er tegnebogen. Satoshi Nakamato udgav en grundlæggende Bitcoin-tegnebog-app sammen med den oprindelige Bitcoin-protokol. Appen præsenterede dog kun de mest grundlæggende muligheder.

Da Bitcoin-protokollen blev frigivet i open source, kom folk hurtigt op med deres egen forstærkede version af tegnebøger, hvilket giver yderligere funktioner. Lige siden 2009 har hundreder af tegnebog-apps dukket op for at gøre folks liv lettere. Imidlertid er ikke alle lavet ens.

For Bitcoin-brugere, der ønsker at beskytte deres stash, er det vigtigt at vælge en god tegnebog. Forskellige tegnebøger har forskellige funktioner, og det er vigtigt at vælge den rigtige, der passer til en brugers behov. For eksempel vil en Bitcoin-gambler have brug for noget andet end en seriøs investor. Her er en hurtig sammenligning på de fem bedste tegnebøger på markedet for at hjælpe Bitcoin-brugere med at træffe deres valg.

Coinbase og Blockchain.info

Cirkel

Circle er en interessant tegnebog, der for nylig har formået at ramme nyhederne. Apple meddelte, at de planlagde at integrere Cirkel ind i sin messaging-app til den nye version af iOS. Dette er i overensstemmelse med tegnene på tegnebogen: at sprede Bitcoin til masserne.

Baseret ud af Amerika opererer Circle nu i USA, Storbritannien og Kina. Det har gjort betydelige skridt i retning af at blive mere tilgængelig med innovationer som NFC-kontaktbetalinger og overførsler fra kreditkort og banker. Tegnebogssikkerhed er stadig en prioritet på trods af denne tilgængelighed sammen med anonymitet. Mængden af ​​transaktioner gennem Circle forventes at overstige 1 mia. $ Ved årets udgang.

Coinbase

Coinbase blev lanceret i 2012 i San Francisco og har formået at samle utrolig popularitet på trods af sine mangler. Den vigtigste drivkraft for dette er det faktum, at det er meget praktisk. Med en mobilapp og operationer i 29 europæiske lande, Canada, USA og Singapore kan folk foretage hurtige transaktioner overalt.

Derudover giver det mulighed for betalingskortkøb af bitcoins. To-faktor-godkendelse og køleopbevaring sikrer kontosikkerhed. Problemet er, at tegnebogen beder om personlige oplysninger og har høje transaktionsgebyrer sammenlignet med andre tegnebøger.

Blockchain.info

Blockchain.info er bedre kendt som go-to-webstedet til at få de nyeste statistikker om Bitcoin, hvad enten det handler om priser eller handelsvolumen. Den verdensomspændende dækning af sin tegnebog er dog det, der tiltrækker folk til det. Som opbevaring af bitcoins er appen fantastisk. Det mangler dog en vigtig funktion.

Mange tegnebøger giver i dag folk mulighed for at købe bitcoins og føje dem direkte til deres tegnebøger. Blockchain.info kræver, at brugerne køber andre steder og sender bitcoins til tegnebogen, hvilket kan resultere i akavethed. Det er dog let at bruge og er let at opsætte, hvilket gør det fremragende til begyndere.

Cirkel, Mycelium og Xapo

Xapo

En anden tegnebog med verdensomspændende adgang, Xapo er en schweizisk-baseret tegnebog, der også tilbyder kølerum og cryptocurrency-betalingskort. Tegnebogen sigter mod maksimal sikkerhed, hvor hurtige transaktioner og lave gebyrer tilføjes som frynsegoder.

Men selvom transaktionerne er hurtige, mangler øjeblikkelige balanceopdateringer. Langsom SMS-verifikation og dårlig teknisk support er andre sorte mærker imod det. Tegnebogen har en mobilapp, og folk kan få adgang til deres tegnebøger med deres eget personlige kort. Xapo har dog gjort sig betydningsfuld i onlinespilverdenen, der startede sidste år med sin partnerskab med CEVO og Leet.

Mycelium

Virksomheden bag Mycelium har eksisteret siden 2008, og det var der i stueetagen af ​​Bitcoin-eksplosionen. Det har formået at finde sin niche, men virksomheden gik pludselig til aggressiv innovation tidligere på året.

Dette startede med en ny mobil tegnebog-app med opdaterede produkter og funktioner for at gøre det lettere at administrere bitcoins, som generering af papirnøgler og lettere køb af Bitcoin. Sikkerhed er et fokus i tegnebogen med sikkerhedskopier af konti, så de kan gendannes efter et tyveri. En adgangskode baseret på 12 ord frø er nødvendig for at brugeren skal udføre restaureringen.

Når disse valg er tilgængelige, skal folk have en tegnebog, der skal være passende for deres behov. De skal huske på, at nogle tegnebøger er bedre brugt til daglige transaktioner, mens andre er til langvarig opbevaring af midler. Web-tegnebøger, der tilbyder bekvemmelighed for små Bitcoin-transaktioner er perfekt til Bitcoin-spil. Men at finde den rigtige til hver type brugere eller spillere afhænger af, hvilke tegnebogsfaktorer de prioriterer mere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me