Twitter Hackers fik $ 121.000 i BTC. Lær hvordan du holder mønter sikre

Twitter-hackere havde for nylig dagen på kontoret og formåede at gå væk med $ 121.000 i værdi af Bitcoin. Uanset hvad gerningsmændene er, ejer de nu disse mønter efter at have modtaget ikke mindre end 400 forskellige Bitcoin-betalinger fra tweeter. Den måde, hvorpå de konstruerede fidusen, er det ukendt for den almindelige mand, men i Bitcoin-verdenen er det ingen overraskelse, fordi denne slags hacks sker hele tiden.

Ikke alene er omfanget af dette særlige hack imponerende, det er ret indflydelsesrig for så vidt angår de Twitter-konti, der var målrettet mod. Det vil sige, at disse online-kriminelle hackede nogle af de mest bemærkelsesværdige offentlige personer i verden, herunder Tesla Motors CEO Elon Musk og tidligere amerikanske præsident Barack Obama. Kontoen for den nuværende præsidentkandidat Joe Biden blev også hacket sammen med næsten et dusin andre påvirkere, som de fleste mennesker genkender.

Angrebet var ikke kun begrænset til enkeltpersoner. Apple-computers Twitter-konto blev også hacket. Med denne slags hacks der sker regelmæssigt på tværs af kryptovalutaudvekslinger og sociale mediekonti, vil selv de mest højrisikospillere, der søger adrenalin, gerne gøre alt for at beskytte deres Bitcoin. Lad os tage et øjeblik på at undersøge, hvordan vi gør netop det.

Tal ikke om Bitcoin på sociale medier

Mens influencere undertiden kan blive offer for hackere, fordi hackere ved, at deres konti får trafik, og dermed kan de promovere deres Bitcoin-adresser til et bredt publikum og håber, at de kan narre nogle mennesker, kan regelmæssige brugere hver dag også drages fordel af og få stjålet krypto takket være sociale medier. Selvom du ikke er berømt. Hvordan er det muligt?

Hackere kan bruge noget kendt som social engineering for at få adgang til din krypto. Mange Bitcoin-udvekslinger og spilwebsteder giver dig mulighed for at bruge din telefon til at sikre din konto. Her er hvor udfordringen kommer. Hvis en hacker ved, at du taler meget om Bitcoin på sociale medier, og dit navn er på dine sociale medieprofiler, kan de slå dit navn op. Hvis de ser hårdt nok ud, kan de måske bare finde din e-mail-adresse, hjemmeadresse og telefonnummer. Mange gange med mobiltelefonselskaber, et navn e-mail-adresse, telefonnummer og hjemmeadresse er de eneste ting, de har brug for for at foretage ændringer på din konto.

Så en anonym hacker tager derefter oplysningerne, foregiver at være dig over telefonen, ringer til mobiltelefonselskabet og fortsætter med at ringe, indtil han finder en kundeservicemedarbejder godt nok til at foretage ændringer på din konto. De slukker derefter dit sim-kort for en ny, der videresender dine meddelelser til deres telefon og ikke til din. Når de har adgang til din telefon, kan de ændre dine adgangskoder og stjæle din Bitcoin. Dette er kendt som social engineering.

Gem ikke Bitcoin online

De fleste spillere, der er nye i Bitcoin, mener, at det er sikkert at gemme digitale valutaer online, fordi Bitcoin og blockchain ikke kan hackes. Selv om det er rigtigt, at begge ikke kan hackes, er websteder, der gemmer Bitcoins og andre kryptokurver, placeret på centraliserede servere. Disse servere kan faktisk hackes. Dette betyder, at hvis du opbevarer kryptokurrency online, selvom du ejer hjemmesiden (i de fleste tilfælde vil du ikke være på hjemmesiden), kan disse mønter blive stjålet.

Den bedre løsning er at købe en hardware-USB-nøgle, ellers kendt som en hardware-tegnebog (Trezor og Ledger Nano S er de mest populære mærker). Hardware-tegnebøger giver dig mulighed for at gemme dine mønter væk fra din computer og væk fra Internettet. Hardware-tegnebogen gemmer de kryptografiske data, der er relateret til dine personlige mønter direkte på nøglen, hvilket betyder, at ingen kan tage det væk fra dig, så længe du ikke deler det. Det bringer os til vores sidste tip.

Hvis du ikke ejer dine private nøgler, ejer du ikke dine Bitcoins

De private kryptografiske data, der er gemt på enten en hardware-tegnebog eller forbundet til en af ​​dine Bitcoin-tegnebøger online, fungerer som stempel, der identificerer dine transaktioner på blockchain, samtidig med at du beskytter din værdi og gør den til din alene. Hver private nøgle er parret med en offentlig nøgle, som du kan dele med andre. Den offentlige nøgle genereres i den tegnebogadresse, som du faktisk brugte til at sende og modtage Bitcoin mellem brugere på Bitcoin-netværket. Del på alle måder din offentlige nøgle, hvor du vil, så længe du er klar til at handle og enten sende eller modtage mønter.

Del aldrig dine private nøgler, og mindre vil du have, at en anden skal have adgang til din Bitcoin på dine vegne.

Bitcoin giver dig mulighed for at være din egen bank og tage sig af din egen bankrulle. Det er stærke ting. Bare husk at med stor kraft kommer et stort ansvar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me