Hvordan Cryptocurrency øger e-sport til nye højder

E-sport og kryptokurrency. Begge fremtid kunne knyttes sammen. De fungerer på samme måde som jordnøddesmør og gelé gør mellem to stykker brød. Tænk over det. Børn elsker jordnøddesmør og gelé. Så for at gøre voksne. Det er den klassiske sandwich, der aldrig bliver gammel, især når du ikke har noget andet at spise. Videospil er en klassisk form for underholdning, der gør det muligt for unge at bruge tiden. Børn elsker det, og igen, så gør voksne også.

Mens børn måske ikke har samme affinitet for Bitcoin og kryptokurrency, som de har for videospil i jordnøddesmør og gelé, er digitale penge måske bare den næste mand op. E-sportsentusiaster bør bestemt håbe, at det er tilfældet. Mens Bitcoin og lignende måske ikke ligefrem er målrettet mod unge børn, kryptokurver bestemt helt sikkert ind i den indre nørd i os alle. Den samme nørd, der synes, at videospil er sejt.

Hvor cool er e-sport og krypto?

Over 100 millioner mennesker er indstillet på se League of Legends verdensmesterskabet i Sydkorea sidste år. Det vindende hold tog ham hele 2,4 millioner dollars i præmiepenge. Selve e-sports-spilindustrien vokser med et anslået 33% årligt i branchen er værd over 1 mia. $ Lige nu. Det kan virke som chumpændring, men for 15 år siden talte ingen om dette eller i det mindste ikke så mange mennesker.

Ligesom live gaming og ligaerne og turneringerne, der udbetaler alle disse penge til disse videospilgeeks, gør kryptokurrency også folk rige i løbet af de sidste 10 eller 12 år. I slutningen af ​​2017 ballonerede Bitcoins værdi til over $ 25.000 USD pr. Mønt. At tænke, at da projektet først blev lanceret i 2008 takket være en hvidbog skrevet af den pseudo-anonyme forfatter Satoshi Nakamoto, kunne en Bitcoin kun fås for øre, og nu er projektet næsten $ 170 milliarder dollars værd, er helt tankerne blæser.

Spol frem til i dag, og alle kryptokurver i verden er nu samlet værd over $ 255 milliarder USD. En fjerdedel af værdien af ​​$ 1 billioner for en industri, der kun er 12 år gammel. Hvis e-sport og kryptokurrency ikke beviser, at computernørker kører verden, vil intet andet gøre det.

Så hvordan hviler fremtiden for e-sport på kryptokurrencyens skulder?

E-Sports plus Crypto er lig med innovation

Da både e-sports- og kryptokurrencyprojekter stort set er målrettet mod det samme publikum, er det kun fornuftigt at kombinere de to ville være en kamp lavet i himlen. En e-sports teambuildingsplatform kaldet DreamTeam lukkede netop en frørunde på $ 5 millioner til finansiering for at starte sit blockchain-projekt. Der er et ordsprog i teknologiverden, at hvis nogen vil vide, hvad den næste store teknologi er, skal de se på kriminelle. Kriminelle er altid et skridt foran. De fleste mennesker kalder ikke e-sportsatleter kriminelle, men de er bestemt en af ​​de første grupper af mennesker, der har vedtaget nye teknologier. De holder øje med fremtiden og sætter pris på, hvad der kommer næste gang.

Faktum er, at for bare 10 eller 15 år siden rapporterede ikke alt for mange virksomheder om store penge til e-sport. Selv nu er det ikke kun mere omkostningseffektivt at bruge blockchain eller smarte kontraktplatforme til at tage sig af ting som sponsorering af spillere, lønninger og turneringsgevinster fra et administrativt synspunkt, det er også en måde at drive forretning på, som e-sportsgamere let kan vedtage, alt sammen fordi de ikke er bange for teknologien og forstår, hvordan man bruger den allerede. Bare efter karakteren af ​​de grupper, de forbinder med, og den kultur, som e-sportsspil indlejrer dem i.

Indholdsskabere kan også tjene penge

Folk, der læser dette, har måske eller måske ikke hørt om PewDiePie. Han er en af ​​de største stjerner på Internettet, og hans YouTube-kanal tjener dem til millioner af dollars om året. Han streamer og kommenterer sit eget videospil på en sjov og underholdende måde. Influencer skabte for nylig overskrifter, da han sluttede sig til en platform kaldet Dlive, som giver folk mulighed for at tjene penge på deres indhold ved at acceptere Bitcoin og Ether. Da flere af disse projekter på markedet kan e-sports gamere, der måske eller måske ikke spiller konkurrencedygtige, tjene penge på deres indhold, så længe de kan få øjenkugler.

Det er sikkert at sige med både stigningen i kryptokurver og e-sportsspil, at små samfund af fremadrettet folk faktisk styrer verdens fremtid, som vi kender den, en industri ad gangen. På lang sigt betyder det mindre tid brugt på at bekymre sig om, at centrale myndigheder har kontrol og mere tid på at spise lækre jordnøddesmør og gelésmørbrød, selvom det bare er en metafor til at kontrollere ens egen rigdom og kreativitet og ikke har noget at gøre med egentlige sandwicher.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me