BTC.sx gør det muligt for Bitcoin-forhandlere at fortsætte med at leve drømmen

BTC.sx

Flere industrier er spiret, siden Bitcoin skabte en innovativ indgang, især inden for finans- og teknologisektoren. BTC.sx, den første Bitcoin-eneste handelsplatform, så en stor mulighed med Bitcoin-brug og brugte dette til at betjene en betydelig del af handelsmarkedet.

I et interview med Chief of Product Management and Operations Colin Kwan talte han om starten på virksomheden, der introducerede banebrydende handelsmuligheder, og hvordan BTC.sx fortsat vil leve op til sin vision om nemme og hurtige Bitcoin-transaktioner for alle uden det sædvanlige barrierer.

Enhver Bitcoin-entusiast har gennemgået en rejse – hvad fik dig til at være interesseret i Bitcoin og komme til at tro, at det er noget, du vil bruge meget af din tid på?

De fleste mennesker taler om, at Bitcoin ændrer den måde, vi finansierer på. Jeg har en 15-årig baggrund i Investment Banking og Finance og 22 år i Technology. Jeg har set, hvordan finansiering behandles fra et kommercielt perspektiv, og jeg ved, at forbedringer i de sidste 15 år har udviklet sig utroligt langsomt og for det meste er unægteligt dyre for det, der tilbydes.

Traditionel finansiering er bureaukratisk og belastet med mellemmænd. Jeg ser, at Internettet og Bitcoin kan ændre alt dette. Det vil reducere mine egne personlige omkostninger til at drive forretning, endsige resten af ​​verden.

BTC.sx tilbudHvor lang tid tog det dig at starte dit websted?

Med BTC.sx startede vi ideen tilbage i slutningen af ​​2012. I begyndelsen af ​​2013 oprettede og testede vi en alfa-version af platformen baseret på Mt.Gox og kunne lancere vores online Beta-version i april 2013. Webstedet er flyttet en hel del fra de tidligere dage, og nu har vi forgrenet os til 3 forskellige børser, og vi ønsker at bringe mange flere.

Hvad kan du sige er det bedste ved dit websted?

Som nævnt er spekulanter nødvendige på ethvert marked. Uden spekulanter er de frie markeder ikke tilgængelige. Derefter udføres forretning kun direkte med leverandører, hvilket skaber barrierer og uligheder i forholdet. Spekulanter driver likviditet, der regulerer forsyningen og dermed omkostningerne. Vores side indeholder værktøjer til spekulanter til at handle med børserne uden at skulle håndtere hver af børserne direkte (og dermed have flere konti).

Derudover kan brugerne spekulere i og tjene på, at priserne stiger (køb lavt, sælg højt – kaldes at gå “langt”) såvel som fortjeneste ved, at priserne går ned (sælger højt, køber lavt – kaldes at gå “kort”). Sidstnævnte kan ikke gøres på børserne, da du skal holde aktivet, før du kan gå kort. Gearingen giver også brugerne mulighed for at handle mere uden at skulle bruge hele deres midler (gearing svarer til at tage et pant i en ejendom, du skal stadig placere et depositum og med et pant kan du få et meget større hus).

BTC.sxHvad kan du sige om lovgivning om spil og regulering af kryptokurrency?

Spil er en utrolig stor og moden industri, og online-spil har specifikt gennemgået meget lignende scenarier, som krypto gennemgår nu. Jeg mener, at lignende lovgivningsmæssige krav er nødvendige for at sikre forbrugernes sikkerhed og beskyttelse samt legitimere hele kryptoindustrien.

Hvad synes du, at Bitcoin skal være en mere fremtrædende og pålidelig betalingsform?

Bitcoin har brug for at fokusere mere på at løse de problemer, som de nuværende finansielle institutioner ikke har været i stand til eller ikke er villige til at ændre. Monopoler skal brydes (Visa, MasterCard osv.). Således giver let adgang til finansiering til den daglige person samt skaber billigere, hurtigere og mere gennemsigtige måder at overføre penge på tværs af grænser og gøre traditionel handel. Når vi kan imødekomme disse krav og løse disse problemer, vil Bitcoin i kraft blive mere fremtrædende. Som det gamle ordsprog siger – “Rom blev ikke bygget på en dag”.

Hvad har været de største præstationer, du har haft under drift af dit websted siden starten? Hvad har været den mest overraskende udfordring i dit projekt?

En af de mere mindeværdige tider for BTC.sx var, da vi kunne bevæge os hurtigt (2 dage) fra Mount Gox til BitStamp efter sammenbruddet. Dette var en massiv opgave; dog skyldte vi det til vores kunder. Ikke kun var dette udfordrende, det var også yderst givende at vide, at vores kunder var i stand til at operere igen så hurtigt.

En anden lejlighed var, da vi overgik $ 50 mio. Handelsvolumen gennem vores websted inden for de første 12 måneder af virksomheden. Den mest overraskende udfordring har været at holde sig mager, mens virksomheden voksede.

Hvilke egenskaber ved din virksomhed betragter du som revolutionerende?

Vi var det første Bitcoin-eneste handelssted derude. Selvom det lyder trivielt nu, var det revolutionerende dengang. Vi tillod folk at handle fra hele verden inden for få sekunder efter oprettelse af en konto. Vores proprietære egenskaber var også de første til at tilbyde handel på kort side. Det betyder, at du også kan tjene på at sælge højt og købe lavt i stedet for bare at købe lavt og sælge højt.

Derudover giver vores gearingsprodukt fuld kontrol over brugerne, så de kan åbne eller lukke en position til enhver tid efter eget valg (hvor de fleste andre konkurrenter kun leverer futures eller lignende kontraktbaserede gearede produkter, der kræver 2 modparter og er langt mere komplicerede at vedligeholde).

Vores brugere elsker, hvor enkelt det er at åbne positioner hos os; de er også meget taknemmelige for gennemsigtigheden af ​​vores websted. Alt overskud udbetales fuldt ud. Det er den tillid, vi har skabt med dem, og vi vil holde tingene på den måde.

Har du en forudsigelse af Bitcoin-pris?

Det tror jeg med en lavere Bitcoin-pris, folk er mere villige til at købe, hvilket betyder, at det vil blive vedtaget bredere, og dermed vil økosystemet vokse støt og blive en dagligdags vare som PayPal. Når vedtagelsen er kommet op, og på grund af begrænset udbud, vil prisen stige i overensstemmelse hermed, hvilket reducerer svingningerne i volatiliteten.

Endelig har du nogen forslag til dem, der ikke får Bitcoin? Og noget mere, du ønskede at tilføje?

Det er fremtidens vej. Kan lide det eller ej, vil Bitcoin eller kryptokurver blive indlejret i økonomierne rundt om i verden, og hvis nogen ikke bliver involveret i disse områder, vil de altid kæmpe for at genvinde, hvad de tror, ​​de har. Interessant nok mistede mange virksomheder, der holdt ud af at bruge Internettet, massivt. Disse etablerede virksomheder forsøger nu at få de tabte indtægter tilbage fra lignende Amazon osv. Ser du Amazon forsvinde? Sikkert ikke.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me