Forudsigelser for de langsommere kryptomarkeder

Når det kommer til kryptokurrencymarkederne og deres iboende høje volatilitet, er det almindeligt at fokusere på de daglige prissvingninger. Ofte kan disse springe så let, som de kan stige, hvilket kan være en stor bekymring for alle, der kun bliver aktive i dette domæne, for eksempel i rollen som en person, der kommer i bitcoin-investering. For nogle kan ændringerne være for meget at håndtere, hvorfor det ikke er sjældent at se folk forlade markederne efter kun et par stressende uger med konstant følge af kryptopriser.

Eksperter har dog et råd til alle dem, der befinder sig i denne situation, eller dem, der simpelthen overvejer at bringe deres penge til dette investeringsfelt. Selvom den samlede markedsdækning for alle kryptokurver er steget over 100 mia. Dollars i 2017, skal markederne opfattes i forhold til deres langsigtede vej og dens bane.

I stedet risikerer de at blive for fanget i øjeblikket, og disse kan være notorisk problematiske for alle, der ønsker at opnå en langsigtet gevinst i denne satsning. Uanset om stemningen bliver til bullish eller bliver uhyggelig for let, er resultaterne stort set de samme: tab af fortjeneste og en opspændt dynamik, der er meget ubehagelig for de fleste investorer.

For at undgå denne faldgrube med kryptoinvesteringer er her en opdeling af markedernes potentielle fremtid, især nu når den forventede afmatning af væksten endelig ankom.

Et fokus på teknologi, ikke priser

Blockchain-teknologien, der giver midlerne til, at kryptomarkederne kan eksistere, er revolutionerende, og der er en brancheomfattende enighed om det. Blockchains evne til at designe og drive distribuerede ledgersystemer betyder, at kontrollen af ​​monetære mekanismer for første gang garanteres af en ikke-menneskelig enhed sammen med at give masser af gennemsigtighed i den samme proces.

Dette er utroligt ikke kun for valutaer, digitale og traditionelle, men også for mange andre former for masseoptegnelse. Med blockchain kan systemer, der eksisterer i snesevis, hvis ikke hundreder af år, nu opgraderes og strømlines til et niveau, der ikke kan nås på nogen anden måde. Dette er grunden til, at så mange enkeltpersoner, virksomheder og endda nationale centralbanker omfavner blockchain-teknologi med en sådan frekvens og glæde.

På samme tid investerer de i kryptomarkedet, uanset om de vælger bitcoin eller ethereum som de største digitale valutaer, en anden form for begivenheder eller endda ICO ventures, lægger meget lidt vægt på den samme teknologi. Her er forestillingen om teknologien grundlæggende opsummeret af spørgsmålet er den platform, som de bruger stabilt og sikkert mod potentielle angreb fra tredjeparter. Hvis disse er på plads, er blockchain dybest set irrelevant i dets potentiale og kapacitet.

Der er dog et stort problem i den form for tænkning, og det er direkte relateret til den måde, folk taber penge på kort sigt. Metaforisk set er det som at observere fænomenet med et motorkøretøj og tro, at det vigtigste ved det er hjulene, fordi de gør den faktiske kørsel i forhold til vejen.

Også her er den store nyhed ikke den aktuelle værdi af bitcoin, men det faktum, at denne form for monetære midler med succes kan eksistere i verden. I denne kendsgerning ligger den iboende værdi af det samme fænomen og den vigtigste grund til, at folk skal investere i det. Mens priserne vil ændre sig og svinge, vil denne rene innovationsværdi fortsætte med at forme den moderne verden i de kommende årtier.

Ethereum vs. Bitcoin

Mange investorer på kryptomarkederne får vigtigheden af ​​langsigtet tænkning og den vigtige rolle, som denne teknologi vil spille, men de vil stadig forstå, hvad der ligger foran domænet. Når det kommer til den nærmeste fremtid, vil en af ​​de vigtigste faktorer helt sikkert være ethereum-netværket.

Væksten i appel af ETH-kryptokurrency er også meget klar i 2017. Med kun to år siden den blev operationel, havde netværket begge sin store krise og formåede at trække sig ud af det, selv om dette betød en splittelse i netværket . Nu er det langsomt at fange op til markedsværdien af ​​bitcoin, selvom det for kun seks måneder siden var miles og miles bag det.

Det er ikke en overdrivelse at kalde det den aktive kandidat til den øverste position. Når den nuværende afmatning igen tager sig igen, er der en sikkerhed for, at det vil trække mange penge ind i ETH, især nu med spørgsmålet om blokstørrelse, der starter op igen.

Potentiel udsalg

Naturligvis er der fuldstændig grundet frygt i det samme kryptosamfund, og en af ​​dem er potentialet for en stor salgsperiode. Her er den tidligere nævnte skaleringsdebat en af ​​de vigtigste faktorer for investorernes sind. Chancen for, at netværket gafler, øger følsomheden og dermed chancerne for at gå til et stort dumpingtræk.

For mange handlende og eksperter vil det mest kritiske øjeblik sandsynligvis opstå i starten af ​​august. På det bestemte tidspunkt kunne hele markedet se en meget ustabil periode, der kunne medføre et stort tab over hele linjen, hvilket helt sikkert vil give anledning til eksisterende problemer i de enkelte netværk.

Det er svært at se, hvordan dette ikke vil føre til, at handlende bliver uhyggelige og klar til at dumpe mange af deres aktiver og på denne måde minimere deres tab. Effekten af ​​denne form for beslutning ville krølle gennem hele kryptodomænet og bringe de fleste, hvis ikke alle digitale valutaer, ned med en stor procentdel.

Årsager til at være håbefulde

Naturligvis er tilstanden af ​​digitale valutaer langt fra problematisk, selv på kort sigt. Med den fulde juridiske legitimitet, der endelig begynder at blive opnået på steder som Japan, og med Kina, der blokerer for sine børser, blomstrer virksomheden i kryptofeltet.

Mens sommeren helt sikkert medfører ustabilitet af nogle slags for bitcoin, som bruges af millioner til alt fra online BTC-spil til blockchain-eksperimenter stopper tendensen med kryptostigning ikke. Dette er grunden til, at opfattelsen af ​​det langsigtede billede vil være den dominerende tankegang for alle dem, der vil gøre det inde i dette felt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me