De største udfordringer over for Bitcoin-spil i 2021

Det er helt vildt, hvad der sker på Bitcoin- og kryptokurrencymarkederne lige nu, og spillere skal også elske det. Det samme gælder for Bitcoin-spillesider, der tjener på al denne hoopla. Når spiloperatører vender overskud til hånden, har de nu kapitalen til at tackle nogle af Bitcoin-spilets mest presserende udfordringer, når vi bevæger os hen imod 2021. I dette indlæg vil vi sigte mod at fremhæve disse udfordringer og diskutere, hvad spiloperatører kan gøre for give spillere som dig en bedre kundeoplevelse og en bedre mulighed for at gå væk en vinder.

Øget adgang til mobilspil med Bitcoin

Statistikwebstedet Statista.com anslår, at mere end 3,5 milliarder mennesker ejer en smartphone i dag. Tænk over det et øjeblik. Der er anslået 7,5 milliarder mennesker på planeten lige nu, og næsten halvdelen af ​​dem har en smartphone. Af alle disse brugere er det anslog, at 2,2 milliarder mennesker bruge deres smartphone til at engagere sig i mobilspil.

Du kan vædde på, at et stort antal af disse brugere, især unge mænd, måske er tilbøjelige til at kaste et spil gennem en app, der er direkte forbundet til deres telefon. Dette repræsenterer en fantastisk mulighed for Bitcoin-spillesider. Problemet er, at de fleste Bitcoin-spilwebsteder, selv dem der har eksisteret tidligt i Bitcoin-revolutionen, ikke nødvendigvis har en engagerende mobilapp-oplevelse at tilbyde deres kunder.

Nu betyder det selvfølgelig ikke, at spillere, der ikke bruger en mobilapp, ikke går på en computer for at placere Bitcoin-spil ved hjælp af en god gammeldags webbrowser. Men der er stadig en stor mulighed her for Bitcoin-spiloperatører at komme rundt og gøre det endnu nemmere at komme ind i spillet. Udfordringen her er, at der er behov for ramper, der er direkte forbundet til apps og operatører på ét sted, så det er lige så nemt at placere et væddemål som at klikke på tommelfingeren på Bitcoin-spilappen efter eget valg..

Denne idé er sandsynligvis stadig et år eller to væk fra virkelig at få fat i Bitcoin-spillesektoren.

Et stadigt skiftende lovgivningsmiljø

Forsøg på at håndtere regulatorer er noget, der har plaget både kryptokurrency og spil i årtier. Den gode nyhed er, at tilsynsmyndigheder udvikler sig i deres accept af spil (især i Amerika) og i deres forståelse af kryptovalutaer, og hvordan det at give investorer adgang til dem faktisk er en god ting for fremtiden for den globale økonomi.

Når det er sagt, er der ingen måde at nærme sig kryptokurver eller hasardspil universelt. Det er ikke som om der er en global kommission dedikeret til at fremme begge dele.

Dette betyder, at Bitcoin-spiloperatører overlades til deres egne ressourcer så vidt de forstår, hvor og hvordan de skal drive forretning. Hvor delen er den lette del. De fleste spilwebsteder er licenseret på øer som Gibraltar, Curacao, Malta, Caymanøerne eller Det Forenede Kongerige. For spilegenskaber, der allerede driver forretning på disse steder, er accept af Bitcoin mere et spørgsmål om at forstå teknologien og hvordan man integrerer den gennem tegnebøger, end det er et spørgsmål om lovgivningsmæssige bekymringer..

Ingen lande er dog de samme i deres tilgang til spil eller kryptokurrency. Hvis du vil starte et Bitcoin-spilwebsted, skal du være villig til at forstå bureaukratiet, så du kan finde ud af, hvordan du navigerer i det.

Den eksplosive vækst af direkte og indirekte spilkonkurrenter

Spillere smider måske eller måske ikke noget krypto i en e-sports- eller virtual reality-konkurrence en gang i et stykke tid. Men sandheden er, at selvom du ikke satser på e-sport, håber Bitcoin-spillesider stadig, at du vælger at spille mere end at bruge penge på konsoller og spil. Appellen om at tjene en fuldtidslevering som professionel videospilafspiller bliver en realitet for flere og flere spillere hvert år. Virtual reality tilbyder en anden dynamik, som spilbranchen sandsynligvis endnu ikke er klar til at konkurrere med.

Den nederste linje er, om du spiller for at leve eller bare for underholdning, branchen som helhed konkurrerer altid om dine underholdningsdollar. Hvis du bruger disse dollars på virtual reality eller videospil, bruger du sandsynligvis mindre på spilwebsteder.

Når det er sagt, bringer 2021 også masser af muligheder for Bitcoin-spilleoperatører til at forankre sig yderligere som en hæfteklammer i dit underholdningsliv. Industrien har udviklet sig hurtigt gennem årene og vil fortsætte med at gøre det fremover. Forhåbentlig er du på højre side af historien, når du fortsætter din Bitcoin-spilrejse.

Må overskuddet fortsat være dit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me