Hvorfor Bitcoin Cash er på vej op

Siden at finde en prisbund i december, Bitcoin Cash er over 110%. Bare et par uger efter, at prisbunden ramte, foretog Bitcoin Jesus selv, Roger Ver, et interview med Forbes.com. I interviewet forudsiger han, at Bitcoin Cash til sidst vil overhale Bitcoin med hensyn til markedsværdi. Lad os udforske lidt mere om Bitcoin Cash, hvorfor det stiger til toppen og de udfordringer, som projektet står over for, bevæger sig fremad.

Bitcoin Cash i top 5

På tidspunktet for denne skrivning er Bitcoin Cashs markedsværdi ligger på næsten $ 6,8 milliarder USD. Det er nu den fjerde mest levedygtige kryptokurrency i verden. Med over 18,2 millioner BCH-mønter i omløb lige nu, sætter det værdien af ​​hver mønt til næsten $ 400 USD. På det seneste har Bitcoin Cash været flip-flopping med Bitcoin SV. Begge projekter repræsenterer en gaffel (aka en variation) af den originale Bitcoins kode. Tilhængere af sidstnævnte projekt siger, at BSV opererer på et niveau, der er tættere på den oprindelige mission og vision fra Bitcoins skaber, Satoshi Nakamoto..

Som tidligere nævnt på BTCGG, er Calvin Ayre, grundlæggeren af ​​spilwebstedet Bodog.com, en stor fan af Bitcoin SV som den ægte Bitcoin, der skal styre verden. Alligevel siger Roger Ver (CEO for Bitcoin.com), at Bitcoin Cash vil regere over dem alle.

Årsagen Roger Ver tror på BCH

På spørgsmålet i sit nylige Forbes-interview, hvordan Bitcoin Cash tjener verden, siger Ver Bitcoin Cash tillader enkeltpersoner at sende og modtage penge i ethvert beløb, hvor som helst og næsten gratis. Ingen regeringskontrol eller tilladelse krævet. Han plejede at sige det samme om Bitcoin som en af ​​projektets tidligste adoptere, men han mener, at Bitcoin ikke længere er konge.

Ver’s holdning er delvis baseret på det faktum, at han er stærkt økonomisk investeret i Bitcoin Cash. Naturligvis ønsker han, at projektet skal lykkes. I slutningen af ​​dagen er han en risikokapitalist, der ønsker at fortsætte med at tjene penge. Men der er en anden grund til, at Ver tror på Bitcoin Cash over Bitcoin og alle andre altcoins. Det er, at BCH-blockchain kan lette billigere transaktioner med et højere volumen end Bitcoin-netværket. Ver mener, at i sidste ende flere og flere mennesker vil komme til BCH og indse denne kendsgerning.

Andre grunde til, at Bitcoin Cash vokser

Der er tre andre store tidsudviklinger i Bitcoin Cash-verdenen, der påvirker den nuværende prisstigning. Den ene er en vigtig aftale på plads for at få Bitcoin.com’s Bitcoin Cash Wallet forudinstalleret på alle HTC-telefoner. Den anden store udvikling er det faktum, at Bitcoin Cash er det eneste netværk, der let kan udbetale investeringsudbytter til investorer på blockchain anonymt. Det oprindelige Bitcoin-netværk kan ikke gøre det. Denne udvikling er stor på lang sigt, fordi den byder institutionel investering velkommen.

Mens begge disse afsløringer er positive, er der faktisk en potentielt negativ udvikling, der faktisk kan øge prisen på Bitcoin Cash-mønter på kort sigt.

Bitcoin Cash Mining Tax

En gruppe respekterede udviklere fremsætter ideen om at opkræve en skat på 6% af overskuddet i Bitcoin Cash-minedrift som en måde at generere en grundindkomst for udviklere. Problemet med dette er, som Ver og andre modstandere påpeger, at der ikke findes nogen officiel struktur eller et sæt politikker for, hvordan disse midler skal indsamles eller fordeles. Det originale dokument, der beskriver den foreslåede skatteanbefaling, bruger en kinesisk filosofi fra den gamle skole kendt som den ikke-debatteteori, der oprindeligt blev fremført af et velkendt kommunistisk parti Deng Xiao Ping. Det filosofi fastholder, at jo mere tid folk bruger på at diskutere, jo mindre tid har de til at få tingene gjort. Hele ideen er at skubbe tingene frem og ikke give nogen mulighed for debat.

Mange kryptoterrorister modvirker filosofien og siger, at en kommunistisk tilgang pletter hele pointen med at sætte valutaer på blockchain. At give folk frihed.

Så hvorfor skulle en sådan kontrovers faktisk skubbe Bitcoin Cash-prisen højere? Fordi en afstemning om emnet vil finde sted i midten af ​​maj, og grupper, der ikke kan lide tanken om en mineafgift på Bitcoin Cash-netværket, truer med at skabe endnu en fork af Bitcoin-koden. Hvis der sker en gaffel, vil BCH-indehavere være i stand til at holde i deres mønter og kræve mønterne i det projekt, der nyligt gaffles. Kort sagt, investorer ville vinde to gange.

Vil Bitcoin Cash faktisk overgå Bitcoin i værdi en dag? Det vil tiden vise. Men mange investorer satser på Roger Ver og andre BCH-evangelister vil skubbe det til toppen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me