EUR / USD Sælger forspænding fortsætter – Bøjle for et salgssignal!

Det EUR / USD par lukket kl. 1.20349 efter at have placeret et højdepunkt på 1.20500 og et lavt niveau på 1.20039. Onsdag, den EUR / USD valutapar udvidede sine tab og faldt for tredje session i træk til det laveste niveau siden 1. december. Den inddrivende amerikanske dollar og coronavirus-jitterne i Eurozonen trak EUR / USD valutapar til det laveste niveau på flere måneder onsdag. Investorerne forblev bekymrede over udsigterne for euroområdet, der i sidste ende vejede den lokale valuta.

De nationale ledere begyndte at mærke varmen over EUs vanskeligheder med udrulningen af ​​coronavirus-vaccinationsprogrammerne, som i stigende grad ses som overforsigtige og skæmmet af fejl, fejlberegninger og smertefuldt langsomme fremskridt. Angela Merkel og Emmanuel Macron følte behovet for eksplicit at forsvare EU-tilgangen i denne uge, da antallet af vaccinationer fortsat halter bagefter lande som Israel, Storbritannien og USA. Den tyske kansler Merkel sagde, at selvom andre vaccinerede hurtigere, var EU’s langsommere, men kollektive strategi det rigtige valg. Den franske præsident sagde også, at fremskridtene måske virker langsomme sammenlignet med lande, der har truffet andre ordninger, men han sagde, at han sammen med Tyskland ville forsvare den strategi, der blev vedtaget af EU.

Den fælles valuta Euro har dog stort set ikke været tiltalende på det seneste, idet investorer er blevet mere tilbageholdende med at købe euro, midt i bekymring over koronavirusudsigterne i Eurozonen. EU kæmpede for at sikre det lovede antal coronavirus-vaccinedoser, og usikkerheden omkring distributionen af ​​vacciner ser ud til at vare. Som et resultat blev de europæiske økonomiske udsigter negativt påvirket af koronavirus jitters, og på trods af de stærkere end forventede PMI’er i euroområdet, EUR / USD par fortsatte med at falde onsdag.

På datafronten, kl. 12.45 GMT, kom den franske statsbudgetsaldo i december på -178,1B mod den foregående -176,8B. Kl. 13:15 GMT blev den spanske services PMI for januar frigivet, hvilket indikerer et fald til 41,7 mod den forventede 45,1, som vejede euroen og yderligere tilføjede tabene i EUR / USD par. Kl. 13:45 GMT kom den italienske services PMI ind og viste en stigning til 44,7 mod de anslåede 39,5, som boostede euroen. Kl. 13:50 GMT blev de franske PMI-tal for Final Services offentliggjort. De steg til 47,3 mod den forventede 46,5, hvilket støttede euroen og begrænsede yderligere tab i EUR / USD par.

Kl. 13:55 GMT blev den tyske PMI for endelige tjenester frigivet og forblev flad i overensstemmelse med forventningerne på 46,7. Kl. 14:00 GMT kom den endelige service PMI fra hele Eurozonen i januar ind, hvilket indikerer en stigning til 45,4 mod den forventede 45,0, som støttede euroen og begrænsede yderligere tab i EUR / USD par.

Kl. 15:00 GMT viste CPI Flash Estimate-tallene for året et fremskridt til 0,9% mod prognosen på 0,6%, hvilket giver støtte til euroen. Core CPI Flash Estimate for året steg også til 1,4% mod de forventede 0,9%, hvilket øgede euroen og begrænsede yderligere tab i EUR / USD-paret. PPI fra hele blokken i december steg til 0,8% mod de forventede 0,7%, hvilket også styrker euroen. I januar steg den italienske Prelim-CPI til 0,5% mod de forventede 0,2%, hvilket gav euroen et løft og begrænsede ethvert yderligere nedadgående momentum i EUR / USD valutapar.

Fra den amerikanske side, kl. 18:15 GMT, angav ADP-beskæftigelsesændringen uden for gården for januar en stigning til 174K mod de forventede 48K, hvilket understøtter den amerikanske dollar og yderligere tilføjede tabene i EUR / USD-parret. Kl. 19:45 GMT viste PMI’en for endelige tjenester for januar en stigning til 58,3 mod den forventede 57,4, hvilket styrkede den amerikanske dollar og tilføjede mere nedadgående momentum til EUR / USD par. Kl. 20 GMT kom ISM Services PMI ind og viste en stigning til 58,7 mod den forventede 56,7, støttede den amerikanske dollar og trak EUR / USD par længere nede.

Den amerikanske dollar har oplevet en stigning i efterspørgslen i løbet af den sidste uge, da investorer tilbagekøber den sikre havnevaluta og trækker den op igen fra sit værste niveau. De globale koronaviruspandemiske bekymringer på grund af fremkomsten af ​​nye varianter hævede efterspørgslen efter sikkert havn og støttede den amerikanske dollar, hvilket i sidste ende tilføjede en yderligere byrde for EUR / USD parpriser på onsdag.

Daglige tekniske niveauer:

Support modstand

1.2005 1.2083

1.1969 1.2125

1.1927 1.2161

Drejepunkt: 1.2047

Det EUR / USD par handler med en bearish bias 1.2017, hvilket krænker supportområdet 1.2007. På undersiden er EUR / USD kan finde sin næste support 1.1960 og 1.1930. På den højere side forbliver modstanden på niveauet 1.2050. Lad os overveje at sælge positioner under niveauet 1.2050 i dag. Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me