Daily Brief, 1. maaliskuuta – Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kultasta maanantaina!

Hyvää huomenta kauppiaita,

Jalometallin hinnat, KULTA, sulkeutui 1773,37: een sen jälkeen, kun ylin oli 1775,75 ja alin 1717,22. Kulta lisäsi tappioita pudoten toisena peräkkäisenä päivänä perjantaina ja saavuttaen alimman tason kesäkuun 2020 puolivälistä lähtien. Kulta kaatui noin 3% viikon viimeisenä päivänä saavuttaen 8 kuukauden alimman tasonsa takana. vahvempi Yhdysvaltain dollari ja Yhdysvaltain valtiovarainministeriön korkotuotto. Yhdysvaltain dollari-indeksi (DXY) nousi viikon korkeimmalle tasolle, 90,8, mikä painoi kullan hintoja ja lisäsi tappioita perjantaina. Kymmenen vuoden osalta myös Yhdysvaltain valtiovarainministeriön tuotot nousivat 1,6 prosenttiin, mikä on tasoa, jota emme ole nähneet helmikuusta 2020, ennen koronaviruspandemian puhkeamista..

Tuotto on noussut jatkuvasti lisääntyneiden inflaatio-odotusten takia, kun markkinat alkavat hinnoittaa kehittyneiden markkinatalouksien avaamista. Korkeammalla inflaatiolla on positiivinen suhde kullan hintoihin, mutta sillä on taipumus nostaa myös omia tuottoja, mikä puolestaan ​​kasvattaa tuottamattomien jalometalliharkkojen hallussapidon vaihtoehtoiskustannuksia, minkä seurauksena kulta on kärsinyt. Yhdysvaltain keskuspankin viimeisimmät kommentit, joiden mukaan joukkovelkakirjojen korot eivät ole heitä huolestuneita, lisäsivät myös polttoainetta ja tukivat tuottojen nousua, painostamalla enemmän kullan hintoja ja vetämällä ne 8 kuukauden alimpaan tasoon..

Tietopuolella, klo 18.30 GMT, tuli tammikuun Core PCE -hintaindeksi, joka nousi 0,3 prosenttiin odotettuun 0,1 prosenttiin nähden, mikä tuki Yhdysvaltain dollaria ja lisäsi Yhdysvaltain dollarin tappioita. KULTA hinnat. Tammikuussa tavarakaupan saldo osoitti -83,7B: n alijäämää odotettuun -83,0B: hen nähden, mikä painoi Yhdysvaltain dollaria ja rajoitti keltaisen metallin mahdolliset lisätappiot. Tammikuun henkilökohtaiset tulot nousivat 10,0%: iin odotettua 9,4%: ta vastaan. Ne tukivat Yhdysvaltain dollaria ja lisäsivät kullan paineita.

Henkilökohtaiset menot laskivat tammikuussa 2,4 prosenttiin odotettuihin 2,6 prosentteihin nähden. Ne painavat Yhdysvaltain dollaria ja auttavat kultaa palauttamaan osan tappioistaan. Prelim-tukkumyynnin varastot nousivat 1,3 prosenttiin odotettuihin 0,3 prosentteihin nähden, mikä aiheutti paineita dollarin takaiskuun ja rajoitti mahdollisia kultahäviöitä. Klo 19.45 GMT julkaistiin helmikuun Chicagon PMI, joka laski 59,5: een odotettuun 61,0: een nähden, mikä painoi Yhdysvaltain dollaria ja rajoitti kullan hintojen laskusuuntausta. Klo 20.00 GMT: n helmikuun tarkistettu UoM-kuluttajien mielipide tuli pysymään 76,8: n odotusten mukaisena. Myös tarkistetut ulkomaankaupan inflaatio-odotukset pysyivät vakaina 3,3 prosentissa.

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden antoi torstaina ilma-iskut Syyrian itäosissa sijaitseville laitoksille. Pentagonin mukaan Iranin tukemat miliisit tukevat sitä. Tämä toimi oli vastaus viimeaikaisiin rakettihyökkäyksiin Yhdysvaltojen etuja vastaan ​​Irakissa. Tämä kehitys voi nostaa riskialtista markkinatunnetta ja tukea kullan hintoja. Samaan aikaan presidentti Biden kirjoitti lauantaina ensimmäisen voittonsa lainsäädännössä, kun edustajainhuone hyväksyi 1,9 biljoonan dollarin koronaviruksen paketin. Demokraatit joutuvat kuitenkin kohtaamaan haasteita toivoessaan käyttävänsä laskua vähimmäispalkan nostamiseen.

Parlamentin puhemiehen Nancy Pelosin mukaan amerikkalaisten on tiedettävä, että heidän hallituksensa on heitä varten, ja siksi paketti yli 500 000 amerikkalaisen tappaneen ja miljoonien työttömäksi joutuneen pandemian seurausten torjumiseksi on pakollinen..

Republikaanien mielestä suuri osa nykyisestä paketista on tarpeetonta, koska heidän mukaansa vain 9% koko avustuspaketista menee suoraan viruksen torjuntaan. Nyt kun lasku on hyväksytty, se painaa Yhdysvaltain dollaria ja tukee kullan hintoja viikon ensimmäisenä päivänä. Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto myönsi kuitenkin lauantaina Johnsonin hätäkäyttövaltuuden kolmannelle turvalliselle ja tehokkaalle rokotteelle & Johnson, taistelemaan koronavirusta vastaan. Tämä on askel lähempänä kriisin loppua, ja se on antanut kaikille amerikkalaisille toivoa talouden nopeasta elpymisestä, mikä tukee Yhdysvaltain dollaria ja markkinoiden riskivirtauksia, ja tällä puolestaan ​​on kielteinen vaikutus kullan hinnoista maanantaina.

Päivittäiset tekniset tasot

Tukea vastarintaa

1757,86 1789,96

1740,33 1822,53

1716,76 1840,06

Kääntökohta: 1781,43

KULTA on alkanut toipua, pomppimalla yli 1715 alueen. Jalometalli on menossa 1754 tason jälkeen, mikä merkitsee 38,2% Fibonacci retracement -tasoa ylemmällä puolella. Nouseva nousu voi pidentää ostamista seuraavaan tavoitetasoon 1 777, mikä edustaa 61,8%: n Fibonacci-tasoa. Nouseva poikkeama hallitsee nykyään 1 740,33-tasoa, mikä todennäköisesti jatkuu kääntymispisteeseen 1 781,43. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me