Find investeringssikkerhed ved at forgrene sig til digitale valutaer

Investeringsprocessen er altid en balance mellem at opnå overskud og risikere for meget. Hvis vægten af ​​denne saldo vælter mod sikkerhed, vil investoren stå tilbage med noget, der ligner en bankkonto, der betaler meget lidt over tid. Hvis vægten går mere mod risikotagning, kan investoren finde stigende indtægter, men også en stigende chance for at miste meget mere.

Denne proces er lige så gammel som den økonomiske infrastruktur, der gjorde det muligt for investorer at lægge penge i virksomheder, som i sidste ende kan betale dem tilbage på en eller anden måde. I den moderne verden er der imidlertid for første gang i historien en ny form for værdi, der kan investeres i – digitale valutaer. Med det nåede alle i branchen noget helt nyt og potentielt meget lukrativt, men på samme tid holdt niveauet af usikkerhed og en bred mangel på forståelse mange ellers interesserede mennesker væk fra det.

Men nu ser den nuværende tilstand af denne mentalitet ud til at ændre sig med flere og flere individer, der finder noget af et fristed i denne form for investering. Uanset om enkeltpersoner er på udkig efter bitcoin-investering, ethereum-muligheder eller noget andet, er det klart, at penge kommer ind i det digitale valutadomæne, så mange undrer sig over, hvad fremtiden for denne investeringstendens er.

Sagen om Michael Novogratz

Michael Novogratz er en hedgefondsforvalter, der arbejdede som hovedstol i Fortress Investment Group. Nu er hans formue værd over en milliard, og for nylig lavede han nogle krusninger i finansverdenen, da han meddelte, at han investerede 10% af hele sin nettoværdi i kryptokurver. Denne meddelelse kom, mens han talte på et forum på Harvard Business School, hvor han også diskuterede sit syn på de blockchain-baserede digitale valutaer.

Novogratz erklærede, at hans investering dækkede både bitcoin og ether og tilføjede, at investeringen i det mindste indtil videre repræsenterer noget af det bedste, han lavede i sit liv. I et interview med CNN forklarede han, hvordan han købte ether, når prisen kun var $ 1, og at han kom til beslutningen om at købe, efter at han var blevet imponeret af grundlæggeren af ​​denne digitale i øjeblikket, Vitalik Buterin. Deres møde var afslappet over et middagsfest, men Buterin formåede stadig at overtale Novogratz til at lægge penge i hans nye venture.

Nu er prisen på ether over $ 40, hvilket betyder, at en 40-fold investering blev foretaget af Novogratz. Samtidig er dette ikke en anomali i hans professionelle liv. I løbet af hans tid i Fortress Investment Group blev der investeret 150 millioner dollars i en hedgefond kaldet Pantera Capital, som er et blockchain-investeringsselskab.

Dette skete, mens Novogratz var ved roret i 2014, kort tid efter styrtet forårsaget af den svigtende Mt. Gox i 2013. Dette viser, at manden havde både viljen til at risikere på digitale valutaer og fremsynet for at se forbi de daværende aktuelle problemer.

Nu viste Novogratz offentligt, at han tror på begrebet digitale valutaer så meget, at en stor del af hans rigdom, hvilket betyder over 100 millioner dollars, er i form af en eller anden kryptovaluta. Når det kommer til singler til det økonomiske samfund, er det svært at gå glip af denne.

Køb digitale valutaer?

Novogratz foreslog faktisk ikke nogen at gå og købe digital valuta, men hans personlige sag er en klar erklæring om dette spørgsmål. På samme tid er han ikke en isoleret stemme, når det kommer til at fremme digital valutainvestering og ejerskab, især med hensyn til bitcoin. Som den største repræsentant for denne gruppe er bitcoin regelmæssigt ansat af almindelige borgere over hele verden til ting som regelmæssige køb, besøg online casinoer, optagelse af lån og meget mere.

Derfor begyndte mange velhavende at købe bitcoin helt tilbage i 2015, da de dystre forudsigelser om dens død ikke blev realiseret. Naturligvis er omfanget af disse investeringer vanskeligt at måle, fordi mange ikke er så direkte som Novogratz. Alligevel viste de data, der blev offentliggjort, at tendensen vokser.

Et af de største boost til det var de kinesiske yuan-devalueringer, der pressede hårdt på de lokale investorer. I panikken, der begyndte, da denne proces startede, fandt mange i det mindste en delvis tilflugt i BTC. Mange af disse investeringer var simpelthen midler til at undgå den kinesiske begrænsning af valutaveksling, men mange andre holdt stadig fat i deres BTC, selv når stormen var gået.

En selvfodringscyklus

Nu to år efter er der ingen tendenser, der peger på, at dette måske har været en negativ beslutning for nogen. Mens der helt sikkert er individuelle historier om nogle specielle problemindivider, der er stødt på, ser BTC generelt ud som et gyldigt alternativ for investorer, der søger en porteføljediversificering. Interessant nok er det også en af ​​de vigtigste ting, som bitcoin-netværket eller ethvert andet digitalt valutasystem kræver for brugeranskaffelse.

Mens mange grupper allerede er fortrolige med digitale valutaer og f.eks. Anvender dem regelmæssigt, online eSports samfund og så videre, de fleste har kun en lav viden om det samme domæne. Men dette kan ændre sig radikalt, hvis folk som Novogratz træder ud og giver tal om deres egne investeringer i bitcoin og ethereum.

Dette er fantastisk for samfundet ikke fordi det simpelthen valideres, men fordi det giver klare eksempler på, hvordan en person kan gå omkring med at investere i dette felt. Dette er naturligvis mindre relevant for slutbrugerne, fordi budskabet fokuserer på dem, der kan investere store summer i disse netværk, men de er afgørende for fremtiden for enhver digital valuta.

Når mængden af ​​fiat-penge, der placeres i det digitale valutadomæne, stiger, vil mulighederne for dets udvikling også stige. Samtidig får investorerne bestemt et sikkert tilflugtssted for en del af deres portefølje, som ikke let vil svinge og svinge sammen med resten af ​​traditionelle omsættelige værdier..

I mange scenarier kan have denne form for diversificering betyde forskellen mellem et katastrofalt tab og dem, der er mere end håndterbare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me