Forex-signaler Amerikansk session Kort, 12. november – Stille markeder, mens vi afventer Donald Trumps tale

Det finansielle marked har været temmelig stille denne uge. I sidste uge oplevede vi en anstændig prishandling på tværs af alle større par, der hovedsagelig kom fra USD-siden. USD blev temmelig baisse i oktober efter at have været bullish i mere end et år. Men forværringen af ​​den amerikanske økonomi, især fremstillingssektoren som ISM-rapporten viste, vendte situationen mod USD. FED sænkede også satserne for tredje gang i træk sidste måned, og på trods af at de er færdige med rentenedsættelser for nu, forlod de vinduet åbent for flere nedskæringer snarere end renteforhøjelser.

Men faldet stoppede i slutningen af ​​oktober for USD, og ​​i sidste uge blev Buck ret bullish. I går og i dag har markederne dog været stille, mens vi venter på, at den amerikanske præsident Donald Trump holder en tale om handel senere på eftermiddagen i Economic Club i New York. Han vil sandsynligvis kommentere handelsforhandlingerne mellem Kina og USA og den delvise handelsaftale. Selvom handlende også er ivrige efter at høre, om Trump vil forsinke taksterne på europæisk bilimport. Rygter siger, at han måske udsætter dem igen i yderligere seks måneder.

På den europæiske session havde vi offentliggjort den britiske rapport om indtjening og beskæftigelse, hvilket var en smule modstridende. Arbejdsløsheden markerede endnu en gang lavere til 3,8%, hvilket er et ret lavt niveau. Men på den anden side afkøledes indtjeningen med to point for anden måned i træk, mens den var ny job faldt igen med mere end 50.000 i september, som kommer efter endnu et stort fald i august. Så ansættelsesrapporten synes nu ikke så optimistisk som for et par måneder siden.

Den europæiske session

  • ECBs Coeure ønsker, at QE fortsætter – ECB’s styrelsesrådsmedlem, Benoit Coeure, kommenterede tidligt i morges, at vi er forpligtet til at fortsætte QE så længe det er nødvendigt. Dette er for at styrke den imødekommende virkning af vores styringsrenter. Kan overveje at udvide adgangen til ECB’s balance. Hans kommentarer lyder døv, men afhænger af, hvem han mener med “os”.
  • UK indtjeningsrapport – Den britiske indtjeningsrapport blev frigivet tidligere i dag og viste, at indtjeningen afkøledes igen i Storbritannien i september og faldt til 3,6% fra 3,8% forventet efter fald fra 4,0% til 3,8% i august. Det tidligere tal lå på 3,8%, men blev revideret lavere til 3,7%. Den gennemsnitlige ugentlige indtjening eksklusive bonusser faldt også til 3,6% 3 mio. / År fra 3,8% tidligere.
  • UK beskæftigelsesrapport – ILO-ledigheden steg også lavere til 3,8% fra 3,9% tidligere. Men beskæftigelsesændringen kom ind på -58.000 mod forventet -102.000. Oktober ændrer jobløse krav 33,0k. Så ledigheden faldt i sidste måned, men job faldt igen. Dette tal er det største fald i de tre måneder til maj 2015.
  • Euroområdet og det tyske ZEW økonomiske sentiment – Den økonomiske stemning er blevet forværret i Tyskland og euroområdet i mere end et år og er faldet til omkring -44 point i august. Men i de sidste to måneder oplevede vi en forbedring med denne indikator på -23 point sidste måned. Denne måned forventedes det økonomiske sentiment at forbedre sig yderligere til omkring -12 point, men det forbedredes yderligere, med det tyske sentiment på -2,1 point og Eurozone-sentimentet på -1,0 point.

Den amerikanske session

  • Mere støtte til den kinesiske økonomi fra regeringen – den kinesiske premierminister Li Keqiang kommenterede via statsmedier. Han sagde, at de vil styrke støtten til den reelle økonomi. Regeringen vil fremskynde opgraderingen af ​​fremstillingssektoren, holde makropolitikker stabile for at nå målene for 2019 og vil anvende modcykliske justeringsforanstaltninger mere effektivt.
  • ECBs De Guindos efterlader døren åben for yderligere lethedg – ECB-medlem De Guindos fremsatte nogle bemærkninger til Boersen-Zeitung for et stykke tid siden og sagde, at vi bestemt ikke har udtømt alle vores muligheder. Vi er meget opmærksomme på bivirkningerne af vores pengepolitik og vil holde bivirkningerne op til endnu nærmere kontrol i fremtiden. Den virkelige trussel på nuværende tidspunkt er en udvidet fase med ekstremt lav vækst. Inflationsforventningerne har for nylig vist et markant fald, men de er endnu ikke forankret. Vedtagelsen af ​​politikpakken i september var og forbliver absolut den rigtige beslutning.
  • Amerikansk præsident Trump taler om handel – Den amerikanske præsident Donald Trump vil diskutere landets handelspolitikker i sin tale på Economic Club i New York. Der er ingen sikkerhed, om han vil røre ved handelsforbindelserne med Kina, men forventer, at markederne hænger på hvert ord, han siger i talen uanset.

Trades in Sight

Bullish GBP / USD

  • Tendensen er blevet bullish denne uge
  • Politik går til fordel for GBP
  • MA’er holdt tidligere som støtte

De 50 og 200 SMA’er leverede solid support til GBP / USD i dag

GBP / USD har været temmelig hausse de seneste uger, da udsigterne til et no-deal Brexit-scenario er faldet betydeligt. Men tendensen er skiftet i sidste uge, da opmærksomheden vendte sig mod USD. Men i går så vi en stigning højere, og i dag forbliver dette par bullish efter at have hoppet af 50 SMA (gul) og 200 SMA (lilla) på H1-diagrammet. Nigel Farage gør hvad han kan for at hjælpe det konservative parti, så for øjeblikket er politik bullish for GBP.

Afslutningsvis

GBP / USD havde en rutsjebane i dag og faldt efter den bløde beskæftigelsesrapport, især efter faldet i nye job. Men det vendte sig om efter Nigel Farages kommentarer til valget. De andre par forbliver temmelig rolige, da vi nærmer os den planlagte tale af Donald Trump senere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me